Siyah-beyazlı yönetim, yeni sezonda kaleyi güçlendirecek tartışılmayacak bir kaleci transferi planlıyor.
Beşiktaş, yaz aylarında kaleci transferi konusunda önemli bir hamle yapmayı planlıyor.
Ara transfer döneminde de kaleci takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş, gündemdeki isimlerden gelen olumsuz yanıtların ardından transferin son günlerinde Roma'dan Devis Vasquez'i kadrosuna kattı. Beşiktaş, Kolombiyalı kaleciyi Roma'dan satın alma opsiyonuyla kiraladı.
27 yaşındaki Vasquez, Beşiktaş'ta henüz süre bulamadı. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Türkiye Kupası'nda gelecek rakibe göre Vasquez'i sahaya sürmeyi planlıyor.
Sergen Yalçın, ligde sezon sonuna kadar Ersin Destanoğlu ile devam edecek.
Beşiktaş, yaz transfer döneminde ise kadrosuna önemli ve tartışılmayacak bir kaleci takviyesi yapmak istiyor.
Sporx
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (31)
NE GÜÇLENMESİ YA ŞAKA MI YAPIYORSUNUZ DALGA MI GEÇİYORSUNUZ HER FIRSATTA ERSİN'İ KALEDE OYNATMAKLA MI GÜÇLENENECEĞİZ KALEDE. BİR TÜRLÜ VAZ GEÇEMEYİYORUZ ŞU KALECİ ERSİN'DEN SANKİ BULUNMAZ HİNT KUMAŞI. BİRAZ DA VASQUEZ OYNASIN ARTIK. YOKSA KONU MANKENİ OLARAK MI TRANSFER EDİLDİ ????
Sergen egosunu yenemiyor kendi aldırdıklarını oynatıyor topçu harcama makinesi sergen Avrupa'daki sıfır puanla dönmedimi şimdiki dahamı iyi olucak zayıf takımları yeniyoruz sadece
Derbide Olaitan ı Aslani nin yerinde oynatman gerektiğini düşünüyorum. Aslani orada sertlik sağlayamadı ve Toreira-Lemina tandemi orta sahayı kontrol etmesine neden oldu. Hava toplarından seken bütün topları ortasahada Lemina Toreira ikilisi aldı. Solda Rachisa veya Cengiz, ortada Ndidi-Olaitan ikilisi olmalıydı.
10 ust duzey kalecinin 8'i Osimhen'in kafasini kurtarirdi.
Kalede Cech olsun,10 oyuncun Messi olsun, galatasaray ve ekibi oldukça, ömür boyu şampiyon olamazsın.
Kaleye altayı alırlasa güçlenme falan olmaz.
Sergen hoca seni seviyoruz ama inadını anlayamıyoruz.cengiz bitmiş diyoruz sen kurtarıcı olarak oyuna alıyorsun.cegiz gider seni de beraber götürür.denedi deme.yorumcu iken mustafa için bir şey yap elini taşın altına sok diyordun ikimiz içinde hayal kırıklığı jota silvaya düşman mı.raçitsa aynı yazık onların yerine sen olsan oynarmısın cengiz i ilk onbir oynat mustafa ile beraber be olacak görelim
Eğer altay ise o tartışmasız isim ersin kalsın. Altay ancak 2. kaleci olarak alınacaksa şahsen ancak kabul ederim. En az ersin kadar sık hata yapan bir kaleci altay ve üstelik çizgide de çok kalıyor altay. Bizim gibi önde oynama niyeti olan takımlar için altay doğru tercih değil. Umarım başka alternatifler vardır.
ersin aldığı parayı hak etmiyor asla yazık günah verilen paralara necip denen kazma Beşiktaşın çocuğu efendi ayakları ile dünyaları götürdü olan taraftara oldu başka izahı yok bunun
Niye ki? Ersin takımın en iyisi. Az kaldı. Biraz sabır. Önce 1000 gol yiyecek, sonra bizi şampiyon edecek. En az 10 gol de atacak kendisi. Sadece bir 20-30 sene bekleyin. Sabredin. Az kaldı.
necip denen kazmadan kurtulduk derken şimdi de mustafa ersin çıktı piyasaya çok zor işimiz seneye de
Ersini alacak bir tane enayi kulüp yok mu ya sözleşmesi bitiyor ama kimse talip olmazsa Sergene ağlar yine başımıza kalır bu kova
senin yeni mi aklın başına geliyor. Yeni mi kalende kaleci olmadığını anladın.
Alt ligleri dahi izlerim ne kaleciler var ne kurtarış yapıyorlar Ersinin daha bir maçta uçtuğunu kaçtığını köşelerden top çıkardığını görmedim.O kadar vasata alışmış ki taraftar üstüne gelen iki top tutunca panter ilan ediliyor bizim kova
ALTAY BAYINDIR parayı santrafor -2 kanat -stoper-sol beke gömün
Bu taraftara Ersin çok bile alkışa devam etsinler
Gs idari antröneri ugur yildiz mac boyunca 4 hakemin yaninda ne isi var dolduruyor hakemi bizimkiler uyuyor tv ben goruyom digeride bana yaz sariyi goz atiyor adamlar 2 kisi 4. Hakemi yiyor git rahatsit et itikle yaninda durdurma eller cepte
Şu Ersin'e 7 milyon verdi Fransız kulübü. Çebi denen futbol bilmez, iş bilmez, haddini bilmez 15 isteriz diye tutturdu... Hadi şimdi üstüne para verin alıcı çıkacak mı?
Ersin 5 senedir ayni cöp, 10 senede oynasa degismez. Yeni kaleciyi bi gorelim, belki Fabri gibi tutar?
GS maçı Ersin nedeniyle kaybedilmedi. Önce bunu bir yazalum. Sonra kaleci, sol bek, sol kanat için ilk hedef belli olmalı. Elbetteki diğer mevkiler içinde iyi futbolcular alınacak ve kulübe güçlü olacak.
@İzmirli Kartal Ne diyon sen gardaş? Öyle bir yerde durdu ki kalede 3 kaleci olsa gol olur. Zaten berbat kaleci, nesini koruyorsun. Karşındaki Uğurcana bak. Kaç gol kurtardı? Herif maçı kurtardı resmen. Bizim kalede Uğurcan olaydı sonuç ne olurdu? Biz kovalım, Ersin'i kim alıp oynatır? Bedavaya ver GaySe'ye bak bakalım alıyor mu? Götüyle gülerler. Sen de kalk bunu kendi kalene koy, götüyle güleni bununla yenmeye çalış.
@İzmirli Kartal bir maçı da kaleci aldı diyelim bu bile lüks oldu bize
@İzmirli Kartal hangi maci kazandirdi ona bak?
sergen hoca sende rize maçında vasguesi niye oynatmadın gs maçında ersine yol yaptın dedin adam iyi oynar gs maçı için başım ağrır zaten adam iyi oynadı niye ersi koydun kaleye hesabııı sergende uyanık yoksa gs yerine başka takımla ligde oynasaydı rize maçında vasguesi koyacaktı
Tjark Ernst, 5 milyon çıkış maddesi var, kontenjana uyuyor, Porto, Ajax gibi takımlar istiyor
şimdiki gençler bilmez , bunlarım kim olduğunu ; ne kadar k*hpe olduklarını öğrenmek ve anlamak için googlea mühendis Oktay yazıp aratın , bakın o günden bugüne bir şey değişmiş mi ?
Ya şu kaleciyi bir oynat da bir görelim nasıl bir kaleciymiş? Bıktım bunun Ersin inadından. Bize kesinlikle Üst düzey bir kaleci şart aynı zamanda üst düzey Murillo kalitesinde bir sol bek, bir sol kanat ve de Mario Gomez tarzı bitiriciliği üst düzey bir santrofor da şart...
Yav ersin zaten saatli bomba. Hayır zaten hata yapıyor. Varsın vazquez de yapsın. En azından bir görelim. Ne bu ersin aşkı.