23.10.2025 - 08:45

Takip Et:

Skor aldatmasın!

Fotomaç yazarı Sinan Vardar, Beşiktaş gündemine dair görüşlerini köşe yazısında değerlendirdi.

Beşiktaş, Konyaspor karşısında kazandı ama bu skor kimseyi yanıltmasın! Siyah-beyazlılar maça öylesine kötü başladı ki, neredeyse 90 dakika boyunca Konyaspor oyunu Beşiktaş yarı sahasına yıktı. Bu kadar büyük bir kulübün kendi sahasında sıkışıp kalması, açıkçası şaşkınlık verici ve üzücüydü. Ev sahibi vasat bir takım görüntüsündeydi ama Beşiktaş'ın aciz futbolu beni kahretti. Tipik bir Anadolu takımı gibi sahaya çıkan Beşiktaş, oyunu kuramadı, tempo yapamadı, pozisyon üretemedi. Duran toplar dışında neredeyse hiçbir tehlike yaratamadı. Elbette takımda yedi önemli eksik vardı ama koca Beşiktaş, bu kadar silik bir görüntü veremezdi!

İlk yarıda organize atak yapamayan Beşiktaş, duran toptan gelen kafa vuruşuyla Ndidi karambol golüne imza attı. Ancak golün ardından da Beşiktaş yine sahada yokları oynadı. İkinci yarıda Konyaspor sağlı sollu ataklarla bastırırken, Beşiktaş'ın genç stoperi Emirhan Topçu müthiş bir direnç gösterdi. Ayrıca uzun süre sonra forma giyen Ersin Destanoğlu'da yaptığı kurtarışlarla kalesinde güven verdi.

Beşiktaş ikinci yarıda oyunu tamamen kendi sahasında kabul etti. Kontrataklarla gol aramaya çalıştı ama bu anlayış Beşiktaş'ın DNA'sına aykırıydı. Hele ki Sergen Yalçın'ın son yarım saatte Rafa Silva'yı oyundan almasına asla anlam veremedim. Rafa bu takımın yıldızı, lideri! Onu saf dışı bırakmak, Beşiktaş'ın en büyük silahını yok saymak olur. Kaleci Deniz'in Abraham'a hediye ettiği gol sonrası Konyaspor da kepenkleri indirdi ve maç o anda bitti! Evet, Beşiktaş kötü oynarken kazandı ama bu futbol anlayışıyla zirveye oynamak hayal. Bu skor kimseyi aldatmasın. Kara bulutlar hâlâ dağılmış değil. Bu takımın havaya girmesi için Kasımpaşa ve Fenerbahçe maçlarının kazanılması gerek. Kazandığına sevinelim ama oynanan futbolun da Beşiktaş'a yakışmadığını kabul edelim. Beşiktaş büyüktür, böyle oynamamalı!

Fotomaç/ Sinan Vardar

HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

YORUMLAR (9)

Adler
23.10.2025 - 10:19

Bence oynanan oyun aldatmasın? SERGEN ÖYLE ISTEDI.Eksik oyuncularından dolayı garantiye gitti.

Yanıtla Beğenme (1)
Karakartal
23.10.2025 - 09:48

Böyle kazanırken attığımız gollere bile sevinmiyoruz. Büyük takım gibi oynayalım artık. Avrupamız da yok. Her maça asılıp oyunda gelişmemiz gerekiyor. Biz tam tersini görür olduk. Böyle galibeyetlerle şampiyonluk gelmez çünkü biz renkli değiliz.

Yanıtla Beğenme (2)
1903
23.10.2025 - 09:41

Bi sen görüyorsun zaten ülkede Beşiktaş in berbat oyununu. Her hafta 90 dk lik psikolojik işkence görüyor bu taraftar. Çocuklar bile aldanmiyor bu oyuna merak etme

Yanıtla Beğenme (1)
Fortus
23.10.2025 - 09:19

Taraflı art niyetli yorum olduğu Devrim oynadığı halde mutlu olmamandan belli Sayın Vardar Rafa çıkarmıymış ne yaptı Rafa oynadığı sürede bu adam yıllık 6-7 milyon euro alıyor böyle mi oynamalı herkes kendisine gelece o çıkar hesaplarınızı bırakın başka Beşiktaş yok oğlunu da gördük rezil ettiler cümle aleme bizleri

Yanıtla Beğenme (1)
Recep Öznur Ela
23.10.2025 - 09:12

Dün önemli olan skordu onuda aldık

Yanıtla Beğenme (1)
Abuzettin
23.10.2025 - 09:11

Bizim şuan iyi oyuna değil puanlara ihtiyacımız var al maçı iyi yada kötü 3 puanı yaz tahtaya olay bu

Yanıtla Beğenme (1)
Cenkk
23.10.2025 - 09:10

Merak etmeyin bu oyuna kimse itibar etmez... Benim gördüğümü Sergen hoca muhakkak görüyordur. YAKINDA gereğini yapacaktır.

Yanıtla Beğenme (1)
Asid
23.10.2025 - 09:09

Ndidi'nin gölüne karambol gölü demiş ya.

Yanıtla Beğenme (1)
Yunus
23.10.2025 - 09:01

Beşiktaş o kadar kötü oynadı ki 2-0 galibiyete sevinemedim bile.... Beşiktaş bu değil..... Beşiktaş böyle oynamamalı..... Büyük takım böyle olmaz.

Yanıtla Beğenme (0)