Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, şu ifadeleri kullandı: "22 yıllık kongre üyesiyim; Beşiktaşlıyım. Tribünlerden gelen biriyim. Sportif direktörlük görevini layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım. Bugüne kadar bir kulübün para kazandığı hemen hemen her alanda çalıştım. İşin taktik tarafına yorum yapmak ve karışmak bizim haddimize değil. Önemli olan nokta kulübün ve hocanın en sağlıklı yapıda yürümesini sağlamak.

'Kerem Kalafat aramıza katıldı'

Transfer politikamızı da altyapımızdan yetişen oyuncuların önünü tıkamamak adına planlayacağız. Kerem Kalafat aramıza katıldı. Uşakspor'da çok iyi maçlar çıkarıyordu. U19 takımımızı biraz ayrı tutacağız. Oraya kıdemle gelinmeyecek. Beşiktaş U19 takımında oynamak kolay değil. Önder hocamız, bu büyük projemizde her daim işin merkezinde olacak.

'Atletik performans departmanını kuruyoruz'

Sadece altyapı projesi değil yapıyor olduğumuz şeyler. Atletik performans departmanını kuruyoruz. O departman her daim bizimle olacak, hocalardan bağımsız şekilde, teknolojiyi kullanarak çalışacak.

'Sokağa atılacak tek bir kuruşu yok'

Oyuncu izlerken sadece göz değil, işin analiz ve istatistik kısmını göz ardı etmemiz mümkün değil. Bu sistemi de yürürlüğe sokuyor olacağız. Beşiktaş'ın sokağa atılacak tek bir kuruşu yok.