04.01.2026 - 08:10

Takip Et:

Sol Bekte B Planı Devrede!

Hadjam transferinde pürüz çıkınca rotayı Brezilya’ya çeviren Beşiktaş, Vasco da Gama’nın sol beki Lucas Piton için pazarlıkları hızlandırdı.

Beşiktaş, sol bek transferini bir an önce bitirmeyi hedefleyen alternatif isimler üzerinde yoğunlaştı. Siyah beyazlılar, Young Boys forması giyen Jaouen Hadjam konusunda ilerleme kat edemedi. İsviçre kulübünün 8 milyon Euro bonservis bedelinde geri adım atmaması ve 22 yaşındaki oyuncunun Afrika Kupası'nda sakatlanmasının ardından Beşiktaş, B planını devreye soktu.

Sabah'ta yer alan habere göre, Lucas Piton için kulübü Vasco da Gama ile temasa geçen Beşiktaş, Brezilya ekibinden 7.5 milyon Euro bonservis isteğiyle karşı karşıya geldi. 25 yaşındaki oyuncu için yeniden harekete geçen siyah beyazlılar, bu rakamı 5-6 milyon Euro bandına çekmeye çalışıyor. Pazarlıkların hızını artırdığı ve Vasco da Gama'nın sıkıştırıldığı ifade edildi.

Brezilya asıllı İtalyan futbolcu Lucas Piton'un yaklaşık 1 ay önce dizinden sakatlık yaşadığı, ancak 2 hafta içinde oynamaya hazır hale gelmesinin beklendiği belirtildi. Corinthians altyapısından yetişen Piton, 2023 yılında 3 milyon Euro bonservis bedeliyle Vasco da Gama'ya transfer olmuştu. Tecrübeli sol bekin kulübüyle olan kontratı 31 Aralık 2028 tarihine kadar devam ediyor.

Fotomaç


YORUMLAR (19)

Kartal07
05.01.2026 - 12:38

Arroyo,Ricardo gibi hava degisiminden 6 ay bunuda bekleriz artik,halami ders alinmiyor?al Hadjami yaslan arkana ne bulasiyorsun yine Güney Amerika çöplerine.

Yanıtla Beğenme (0)
Cengizhan
05.01.2026 - 07:56

Bu cocuk iyi cocuk alin

Yanıtla Beğenme (0)
Beşiktaş
05.01.2026 - 00:41

Siz anca kobra muratı alırsınız :)

Yanıtla Beğenme (0)
bjk1903
04.01.2026 - 17:17

ya varya, Hadjam i alamadiniz sakatligi bahane ediyosunuz, e almadik cunku sakatti yoksa alirdik diyebilmek icin, ne olmus bacaklari mi kopmus kalcasimi cikmis 3-4 hafta sahalardan uzak kalacakmis alt tarafi.. kaciracagi mac sayisi max 2. salak yerine koymayin su taraftari artik. ADALI kesenin agzini acamayacaksan birak o koltugu cagir fiko baskani otursun sende yaninda dur dersek ol yada ne gerekiyorsa yap. oyalan oyalan bi hal olduk 3 aydir proje proje soyle listemiz hazir soyle arastirdik e hani kim nerede ? acildi transfer biz gelen giden goremiyoruz. Millete hayal satmayin bari. 5 transfer inmezse tipis tipis gidersin baskanim bilgin olsun

Yanıtla Beğenme (0)
Paşalı94
04.01.2026 - 14:35

Geçen sezon 55 maçın 52 sinde ilk 11 oynamış 1 gol atmış 11 asist yapmış bu istatistiği bizim kanat oyuncumuz yapamadı geçen sene

Yanıtla Beğenme (2)
Matenex
04.01.2026 - 14:29

Hadjam en iyisi,Güney Amerikadan gelenlerin hiç biri is yapmadi bizde.Piton öyle ahim sahim özelligi olan bir futbolcu degil.Hadjamin Avrupada oynamasi Fransa altyapisi olmasi,fizigi,skorer özelligi çok büyük avantaji.Ayni seyleri Cernydede söylemistim.

Yanıtla Beğenme (0)
MASALCI DEDE
04.01.2026 - 14:25

Yazın A,B, C dediler Rıdvan ı getirdiler o zaman alkışlayanlar mantıklı görenler şimdi başka masalları dinliyor

Yanıtla Beğenme (0)
Bedrussian
04.01.2026 - 13:38

Kesinlikle alınması gereken futbolcu Piton’dur. Fakat 4lü savunmada dikkat edilmesi gerek konu: Bu tip “hücumcu bek” profilinde savunma arkası koşulara karşı doğru stoper/6 numara kurgusu gerekebilir. Süper Lig’de geçiş oyunları özelikle bize karşı olan durumlarda Stoper’in solbekin boşluklarını doldurması gerekiyor

Yanıtla Beğenme (2)
Hasan K.
04.01.2026 - 12:32

PITON tam bir teknik direktör oyuncusu. Futbolun özelliklerini ezberlemiş, yani nasıl oynanır, nasıl adam geçilir, nerelerde verkaç yapılır. Nereden orta yapılır. Oyuncu nerede karşılanır. Kadame nasıl yapılır. filan filan. Bunları okulda okumuş da öğrenmiş gibi bir oyuncu. Yani futbolun yazılı gereklerini yerine getiren bir oyuncu. Öyle özellikleri var. Bir artısı yok. Sol bek nasıl oynar derseniz. Bakınız Lucas Piton. Öyle biri. Bana göre yetenekli değil. Özellikli değil. Ama futbolun gereklerini yerine getiren bir görev adamı. Ona göre oynuyor. O yapacağı şeylerden bir tanesi aksarsa bir şey yapamıyor. Yani üretemiyor. Düşünmüyor da. Golü yedik der en fazla. Çünkü yanında oynayan oyuncularda ona ayak uydurmalı. Yani iyi anlaşırsanız bu çocuktan da iyi verim alırsınız. SOL BEK Mİ? ALIN.

Yanıtla Beğenme (1)
TUNGTUNGSAHUR
04.01.2026 - 11:58

Ben bunu begenmiyorum

Yanıtla Beğenme (1)
Ahmet
04.01.2026 - 12:20

@TUNGTUNGSAHUR bir şey olacağı yok zaten çok takma

Beğenme (0)
GOMEZ
04.01.2026 - 10:45

Bu adama Pi ton para vermeye şu anda gerek yok. Rıdvanı oynatın daha iyi.

Yanıtla Beğenme (4)
Suat
04.01.2026 - 10:33

Hadjam da Piton'da sakat futbolcular..Alırken çok iyi kontrol edin..Ciddi bir sağlık kontrolünden geçmeleri gerekir..Alternatiflerine bakılabilir..

Yanıtla Beğenme (1)
Blackeagle-777
04.01.2026 - 09:30

Transfer yapmak ichin transfer yapmayin. Ridvan oynar bu yedekte kalir . Fizik gucu olmayan, ikili mucadelede zayif kalan oyuncu almayin. Bu transfer gerceklesirse Besiktasin bu yonetim devam edinceye kadar basarisiz olacagini benim ichin anlashilir .

Yanıtla Beğenme (6)
OuzKaan
04.01.2026 - 09:21

Piton'un Jurasek den farkı yok yapmayın abi ya Hadjam istiyoruz taraftar olarak alın gelin yapmayın kafayı yedik artık alın gelin be

Yanıtla Beğenme (1)
OuzKaan
04.01.2026 - 09:19

Hadjam ne oldu kardeşim bahane istemiyor bu taraftar artık. 10m altında bu kalitede futbolcu mu kaldı.

Yanıtla Beğenme (2)
Adasız
04.01.2026 - 09:19

Çöp

Yanıtla Beğenme (1)
Heri19
04.01.2026 - 09:06

Haydi kartal haydi kartal haydiii tam zamanı tam zamanı şimdiii

Yanıtla Beğenme (2)
Ertan
04.01.2026 - 08:41

Bu yuzden bu yonetim gitsin istiyoruz, A planini hic bir zaman gerceklestiremediklerinden.. B plani dedikleri de kesin C veya D planidir.

Yanıtla Beğenme (1)
Ev
04.01.2026 - 08:16

Başta devam.

Yanıtla Beğenme (1)