Futbol

Solskjaer eleştiri yağmurunda, gündem Fatih Terim

Avrupa’da alınan yenilgi sonrası Solskjaer’e eleştiriler çığ gibi büyürken, Serdal Adalı’nın Fatih Terim ile görüşme yaptığı ileri sürüldü.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Shakhtar Donetsk'e 4-2 mağlup olan Beşiktaş'ta ortalık yıkıldı. Geleceği tartışma konusu olan teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer, eleştirilerin hedefi oldu.

TEMAS KURULDU İDDİASI

Bu gelişmelerin ardından Fatih Terim'in ismi gündeme geldi. Hatta siyah-beyazlıların başkanı Serdal Adalı'nın Terim ile temas kurduğu iddiası büyük yankı uyandırdı.

SON OLARAK AL-SHABAB'I ÇALIŞTIRDI

Geçen sezonun ara transfer döneminde Suudi Arabistan ekibi Al-Shabab'ın başına geçen Fatih Terim, büyük ses getirdi. 71 yaşındaki tecrübeli teknik adam sezonun bitimiyle ise Arap ekibinden ayrıldı.

ARABİSTAN KARNESİ

Fatih Terim, son olarak çalıştırdığı Al-Shabab'ın başında 23 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmalardan 12 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan 71 yaşındaki çalıştırıcı, maç başına 1.74 puan ortalaması yakaladı.

haberler.com

HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

{ "vars": { "account": "GTM-T3XXFJ6" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }