Beşiktaş, Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer ile yollarını ayırdı. KAP'a yapılan açıklamanın ardından Norveçli teknik adamla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.
Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi'ndeki Lausanne maçının ardından teknik direktör Ole Gunnar Solkjaer'le yollarını ayırdı.
Beşiktaş, ayrılığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'na da bildirdi. Sözleşme feshiyle ilgili yapılan paylaşımda, "Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörü Sayın Ole Gunnar Solskjaer'in sözleşmesi 30.08.2025 tarihi itibariyle karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur." denildi.
Sözleşmenin karşılıklı sonlandırılmasının ardından Solskjaer'in, Beşiktaş'tan tazminat talep etmediği iddia edildi.
Tv7
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (71)
Ne yapmış bu adamda birde tazminat veresin ama çatır çatır alacak emin olun
Başkana kimse hiç suçu yok diyemez, 2 tane yerli yabancı düzgün kanat olsa bu tur geçilirdi, ama Hocada Zıçtı batırdı. Kulübede Salih, Kartal, Muçi varken Emirhan, Taylan sağ ve sol açık oynatmak Cehaelttir. 9 kişilik Konyaya bizim Halı saha takımını getireyim yenilmez adam Beşiktaşa hiç bir şey vermedi.
Herzaman demisimdir Adamligina, Insanligina ve Karakterine hicbir zaman bisey diyemem. Adam gibi Adamdi. Ama TD Konusunda neyazik ki iyi degil. Yolun Acik olsun
Hikaye anlatmayın elin adamı almadan gidermi hiç bizim acemi yöneiciler olduktan sonra morinho 15 milyon euro tazminat alacak oh gel keyfim gel insanlar memlekette aç yaşarken bu paraları nasıl verirsiniz devlet bu kulüpleri denetlemiyormu bu nasıl bir rezalettir
Sözcük oyunlarına gerek yok sayın Adalı sözleşme bu yıl sonu bitiyordu zaten maaşını alacaktır belki Çalışırsa verilmez gibi bir madde koyuldu sanmam ama bunu işe alan da olmaz
Ya başlarım adamlığına hala destek veren angutlar var ya! Beşiktaşın geriye gitmesine sebep olan en büyük sebeplerin başında mankafa zihniyet!
@Sgbn kamp döneminde 40 tane çöp yığınıyla kamp yapıp istenilen kanat ve bek oyuncularını zamanında almazsan.Elinde oyuncuları vaktinde Gönderemezsen Planını ve oyun stratejini sürekli oyuncuların yerini değiştirirsen ...olacağı bu kadar
@Sgbn sozlesme yaparken bin takla atip tazminat maddesini kabul edersen eşşek gibi odersin tazminati. Burda adam kendi vazgecerse ok. Yorum yapanlarda bunlardan bahsediyor. Angutluk kelimesi burda yorum yapanlara yakismaz. Ama soz sahibinindir.biraz susmayi deneseniz. Olmuş bitmiş artik. Bu klup yoneticiligi godomanlarin zengin is insanlarin oyuncagi olmuş. Klube mafya menejerler dadanmis. Sen bunlara laf etme zaman ayir taraftara agza yakismiyacak laf et.
Iyi insan ama kotu hoca. Daha dogrusu naif adam. Naif insanlari gunumuz dunyasinda is hayatinda harciyorlar maalesef
Abdullah Avcı'ya örnek olsun... Gitti hamsileri çalıştırdı maaşını Beşiktaş ödedi...
Karegter olarak Iyı bır hocaydı eskıler gıtmedıkce bu takım sergenıde yer
İşte bizim taraftarın ve insanlarımızın aksine tam bir delikanlı , tam bir adam , kaliteli onurlu bir karakter !!! Helal olsun , yolun açık olsun , sen bizim berbat ülkemizin berbat milletine fazla geliyorsun , bunlar sende ki adamlığı anlamazlar !!!
Sergen Lobisimi ayıp be, adam 9 kişilik Konyaya yenildi, 10 kişilik G. Antepe yenildi, Ligde 3. Olamadı, Avrupa liginde elendi, Konferans liginden elendi, Rezil bir Futbol oynattı her takıma koca Beşiktaş Eziliyordu, Emirhanı Sol Açık oynatıp Kapanışı yaptı YETERİMİ BEYLER.
@Sungur ulan adamın elinde kadromu var!!!! mario ile swenson ile udukai ile necip ile salih uçanla emrecenla solbeksiz iki kanatsız forvetsiz adamdan mucize mi bekleyeceksiniz!! nasıl bir yaratıksınız insan degilmisiniz siz!!! adamın elinde kadro yok bitik bir kadroya geldi sezon açıldı adama bir tane transfer yapmadınız ulannnn reziller hala utanmadan adama laf ediyorsunuz kulubun ırzına geçen serdar adalı denen donbike laf etmezsiniz konuşursunuz bakın çok pis küfür ederim serdar adalı cücüklügü yapacaksanız gidin dananızı peşkef çekin lannnnnn
Bunlar günahını bırakmaz.kuruşu kuruşuna alır.Bize yılmadan gitmezler
Adam istifa etmedi ki. Tazminat vermeden nasıl kovuyorsun? Daha gelmeden çok dedik burada. Sezonu Serdar bitirsin, yeni sezonda yeni hoca bakılır diye. Solskjaer'den çok daha iyisi bulunurdu. Yazık oldu, gitti yine paralar.
Tazminatının çoğunu aldığı zaman da karşılıklı anlaşılmış oluyor zaten.
Tazminat talep etmediyse eğer Kalitesini ve bey efendiliğini tescil etmiş
Burda Sergen Yalçın, hakkında ileri geri yazan bazı aşağılık alçaklar. Şunu iyi bilin yabancı aşığı aşağılıklar sizin gibi 3 kuruş etmeyenler Sergen Yalçın hakkında yorum yapamaz.
Sergen lobisi adamı yedi bu adam bu çürük kadro ile gs yi FB yi eze eze yendi yonetim adama inatla iki kanat almadı şimdi aergen efendiye yıllık 4,5 milyon dolar yıllık ücret ödeyecekmis! Sözüm ona sözde Beşiktaşlı Sergen paragöz sergen
@Serdarİstifa buçuğunu kampanyada harcamıştır kemiksiz dört diyelim.
Sanmıyorum. 4. olmayı başarı kabul eden, istifa edecek misiniz sorusuna evet demeyen tazminatını bırakmaz. Son kuruşuna kadar almamıştır belki. Neticede bir ekiple geldi. Tek başına böyle fedakarca karar alamaz.
Hemen de badem gözlü oluvermiş..Bu adam efendi falan da değil bildiğin sinsi ve pısırık bir insan..biz yollamasak istifa edecekti sanki,,fukara sümüğü gibi yapıştı adam..tazminatını kuruşuna kadar alır siz kuzeylilerin paraya nasıl yaptığını bilmiyorsunuz anlaşılan..neyse öğrenirsiniz..
@Rigadu lan yürü ordan 9 yıl norveçte yaşadım senin gibi ve bizim ülkenin leş insanları gibi para görünce kendisini sülalesini asatmazlar hiç değer vermezler çünkü hepsinde para var !!! Senin gibi aç değil olm hiçbirisi sen ne anlarsın adamlıktan !!! Para verene hemen arkanı dönüp eğilen tipsin belli ki... Herkes karşısındakini kendisi gibi bellermiş
Son 10 yılda beşiktaşı çalıştıran hocalara ödenen tazminat 8,5 milyon euro.. Tazminat almayan hocalar.. Şenol Güneş, Burak Yılmaz, önder karaveli, serdar topraktepe ve sergen Yalçın. Alanlar bütün yabancı hocalar ve rıza çalımbay...
@Malcolm x işte Rıza Çalımbay kalitesi… Yabancı hocalar seviyesinde olduğu, Türkiye’nin uluslararası standardlardaki tek antrenörü olduğu buradan da belli…
İnsani olarak çok iyi bir adam belli ama t.direktörlük için hele hele Türkiyemizde biraz agresif olmanız lazım.
Sanmıyorum ama inşallah konuşur bir şeyler anlatır.
Hoca yeterlidir değildir tartışırız ben Hocaya verilen sözlerin tutulmadığına inanıyorum. Hoca gelirken 1,5 yıl süre istedi başkan. Hiç kimse sorumluluk almazken Adam bizi tanımaz etmez elini taşın altına koydu. Hataları var mı vardır elbette. Mesela geçen sene bizim en çok eleştirdiğimiz nokta Ztk'dan elenmesi ve üçüncü olamaması. Haliyle bu kadar büyük bir temizlik operasyonunda yönetim gerekli transferleri yetiştiremedi. Yüzde yüz suçlular diyemem tamı tamına 16- 17 futbolcu gönderdiler. Halen de gitmesi gerekenler var. Geçen sene yönetim proje proje derken bu sene başında ağız değiştirip rakiplerimize göre transfer yapacağız dediler ve taraftarda beklentiyi yükselttiler. Artı hoca konferans ligi finalini hedef gösterirken başkan bizim için o kadar da önemli değil dedi. Kanat transferi yapmadan hocayı göndermeyeceğiz dediler ilk fırsatta kapı dışarı ettiler. Kim ne derse desin hoca takımı kaostan çıkarmak için kendini feda etti. kadro büyük oranda temizlendi yerlerine daha iyileri geldi Jurasec hariç. Yani benim gördüğüm o geçen senelerdeki kaotik takım ortada yok. Taraftara düşen artık yönetimin ve Sergen Yalçın'ın yanında durmak. Bu saatten sonra ne yönetim ne de hoca yeme lüksümüz yok. Sergen Yalçın da toparlayamazsa korkarım ki işin ucu kayyuma kadar gider.
@Sss Allah aşkına soynanan futbolda zerre ışık var mıydı. Patrikten kendi sahanda 2 gol yiyorsun ya. 50 yıldır her ben Beşiktaşın oyununu bu kadar aciz bu kadar kötü görmedim. Allah'tan korkun Yaa.
@Sss MAALESEF ACI BİR GERÇEK UMARIM KAYBEDEN BEŞİKTAŞ OLMAZ ÇÜNKÜ BAŞKAN VE YÖNETİM KURULU SİSTEM VE AİDİYET İNŞA ETMEK YERİNE ALGI OPERASYONLARI NETİCESİNDE TARAFTAR VE MEDYA BASKISINA BOYUN EĞDİ YADA BUNA MECBUR BIRAKILDI 😔😏🫤
Karakter olarak Beşiktaş lı Yetenek, takıma katkısı, hocalık bilgisi olarak maalesef çok dipte.
Karakter olarak Beşiktaş lı Yetenek, takıma katkısı, hocalık bilgisi olarak maalesef çok dipte.
Medya ve Beşiktaş düşmanları ki içlerinde bizim taraftarlar da var; geldiği andan itibaren algıya başladı. Yok agresif değil, yok bağırmıyor. Yok çok sessiz. Aynı yapı Del Bısque’ye de Yeniköy Kasabı diye haberler yapmış, bizim taraftar da oyuna gelmiş kasap bu diye göndermişti. Adam da gitti, İspanya’yı şampiyon yaptı. Şenol Hoca’yı da böyle yediler, Lucescu’yu da… Ne zaman kafamızı kaldırsak ezdiler. Ole, bu sezon daha başlamamışken kampta şöyle, böyle diye haberler başlayınca eyvah gitti dedim. Bir sene daha çöpe gitti. Bize en az 2-3 transfer sezonu lazımdı, eldekileri oynatıp genç oyuncuları monte edip sabır gösterecek sonra ard arda şampiyonluklar gelecekti. Dayanamadık. Transfer fetişi taraftarların baskısı, medyanın oyunu derken kayıp bir sezon daha… Sergen bu sene şampiyon yapsa ne olacak, kendi hayatını yoluna koyamamış, günlük yaşayan Sergen’le ne plan yapabilirsin? Ne maç seyrederim ne kendimi üzerim ne forma alırım üzülecek onca şey varken. Benim için çocukluğumun güzel bir hatırası olarak kalacak Beşiktaş.
Tutmadı be Norveçli. Burası Türkiye. Burda yumruğunu masaya vuracaksın.
Geldiği günden beri peşini bırakmayıp adam hakkında her türlü iftirayı atan taraftarımsı troller bu şerefli davranış karşısında utanır mı? Sanmam. Şimdi de Sergen ile futbolculara hayatı zindan edecekler. Topunuza yazıklar olsun, düşün Beşiktaş'ın yakasından.
İnsanı yapısı, duruşu, mütevaziliği, tam Beşiktaşlı idi. Ama maalesef geçen sezondan beri takım hiç gelişme göstermedi. Ne oynadığını bilmeyen, her maç farklı 11 lerle sahaya çıkan takımın ahengi de bozuldu, iyi oyuncular bile bu takımın içinde sırıtmaya başladı. Geç bile kalındı aslında sezon başlamadan Sergen hoca ile kampa gidilmeliydi,
Tazminat şampiyonu Mourinho ne çaktı be sarı civcivlere 🤣
@Bombacı Mülayim / Mert günok ta Beşiktaşı yiyor. 5 yıldır.. Tek 1 maç kazandırmadan.. 5 kuruşluk katkısı yok
kişiliğine veya karakterine kimse söz söylemedi zaten, hatta tazminatını alsa dahi söyleyemez, sonuçta sözleşmeye göre hakkı ama teknik direktörlüğü bu ülke için maalesef kötüydü, yolu açık olsun
O ZAMAN 2 SENE SONRA TEKRAR GEL KRAL
O ZAMAN 2 SENE SONRA TEKRAR GEL KRAL
O ZAMAN 2 SENE SONRA TEKRAR GEL KRAL
Solskjaer Beşiktaş tarihinin en başarısız hocası bu kadar rezalete çok bile kaldı
@Can // En başarısızı Sergen. Avrupa'da onun kadar maç kayebeden, elenen yok! Ole Sergen'in yanında Guardiola gibi duruyor. Göreceksiniz yine.
Arkadaşlar bu adam insani olarak çok iyi birisi. Mahşer gününde göreceksiniz bu adam cennete gidecek.
@Adamın kralı Müslüman olursa.. dua et de müslüman olsun öyle vefat etsin. Serseri gidi senin bile nere gideceğin belli değil
Sergen hocam da her konuşmasında ben 1 yıl imza atarım 2 atarsam cakarim tazminatı der...kariyerinde ilk kez 2 yıllık imza atıyor o da bize..devre arası ya da sezon sonu tazminatı cakmasa bari çünkü başarılı olmayacak hepimiz destek olsak da bunu içten içe biliyoruz çünkü renkliler çok güçlü ve bizim takım zayıf
@Baba Hakkı 2 kupa aldığında da daha iyi kadroları vardı renklilerin
Doğruysa helal olsun acil bir yönetimde açıklama bekliyoruz
Bu adam başarısız olsa bile delikanlı bir adam.
Teknik direktör olacak biri degil ama genel direktör gibi birşey olabilirdi mesela. Klübün avrupa kupaları kura çekimlerine vs gider. Transfer görüşmeleri yapardı. adamcagız tazminat istemese bile gönlümüzden bukadar koptu diyip az çok birşey verilmeli.
Beygir gücü Spor ile bunak spor tayfası yediler adamı. Arap ın Trol hesaplarını da unutmamak gerekir. Yazıklar olsun.
@Doğrucu Davut cahil onları dedi köy takımına elen onları dedi böyle bir 11 çıkar çok ekmek yeme aptal olursun olmuşun bile sergeni sevmem ama şuan için en mantıklısı bari lige erken havlu atmayalım birde şampiyon olsak yeme yanında yat
Gerçekten böyle bir şey varsa kişiliğine olan saygım 100 kat daha artar. Hatta bu jest doğruysa heykeli bile dikilmeli.
la oğlum bırakın mı hiç? atlamayın hemen sazan gibi.
Bunu her insan yapmaz arkadaşlar. Çoğumuz yapmayız. Düşünsenize Norveç liginde bir takımda futbolcu ya da hoca olmuşsunuz. Ne kültürel ne geçmişten gelen bir bağınız var kulüple. Sözleşmenizi feshediyorlar ve sözleşmenizden geri kalan hakkınızdan yarısını çeyreğini bile değil hiçbir şey talep etmiyorsunuz. Hakikaten çok büyük bir karakter. Başarısız olmayı asla istemezdi muhtemelen. Böyle insanlar başarılı olmasa bile kaybedilecek insanlar değil. Kulüp çok güzel bir şekilde uğurlamalı.
sıfır hatta eksi katkı böylesine başarısızlıkta tazminat vermiyoruz denecek gelen kendine güveniyorsa gelsin öyle tazminat al 2 kupadan elen havlu at paranı al ne güzel dünya oyuncular da prim usulu olacak maaş artı prim yan gel yat yok para kolay kazanılmıyor
Beşiktaş ın başına gelen Sergen dışında kalan herkesten daha delikanlı. Avcı gibi, TS ye yatan Şenol denen …….. adamlık öğrenin.