TRT Spor ekranlarında Erman Gönülşen ve Tayfun Bayındır, Beşiktaş’ın Eyüpspor karşısındaki galibiyetini ve teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer’in performansını değerlendirdi.
Erman Gönülşen ve Tayfun Bayındır'ın ifadeleri şu şekilde...
Erman Gönülşen, Norveçli teknik adamın maç analizini doğru yaptığını belirterek, “Beşiktaş’ın performansı doktor Jekyll ve Bay Hyde hikayesi gibi iki yönlü değerlendirilebilir. Rafa ve Mario biraz daha dikkatli olsa skor 5-1 ya da 6-1 olabilirdi. Ancak Beşiktaş bu büyük takım oyununu 90 dakikaya yaymakta zorlanıyor” dedi. Gönülşen ayrıca, Demir Ege Tıknaz’ın sorumluluk alan oyunuyla dikkat çektiğini vurguladı.
Tayfun Bayındır ise taraftarların Solskjaer’e yönelik sert eleştirilerine anlam veremediğini ifade ederek, “Beşiktaş ikinci yarıda sürekli hücum eden, önde basan, bol pozisyona giren bir oyun ortaya koydu. Son saniye golüyle kazanmasına rağmen hocaya tepki gösterilmesini anlamıyorum. Böyle bir oyuna hangi hocayı getirseniz daha iyisini yapamaz” yorumunda bulundu.
Beşiktaş’ın kadro derinliğine de değinen ikili, mevcut yedek kulübesinin yetersizliğine dikkat çekti. Gönülşen, “Solskjaer’in elindeki en iyi oyuncular ilk 11’de. Yedek kulübesi Eyüpspor’dan bile zayıf durumda. Kadroya mutlaka kanat, yedek santrfor ve bek takviyesi yapılmalı” ifadelerini kullandı.
Tayfun Bayındır, taraftarların beklentilerini eleştirerek, “Hocayı yollamak isteyenlere sormak lazım; yerine kimi istiyorsunuz? Jürgen Klopp mu gelecek? Bu kadro ile Solskjaer’in yaptıkları bence gayet değerli” dedi.
Öte yandan programda, Abraham’ın performansı da tartışıldı. Gönülşen, İngiliz golcünün Beşiktaş için kritik olduğunu ve sakatlık yaşamaması gerektiğini vurgularken, Bayındır ise “Abraham sadece gol değil, rakip savunmayı dağıtmasıyla da çok değerli. Hayal kırıklığı değil, tam tersine kilit oyuncu olacak” değerlendirmesinde bulundu.
duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (65)
Besiktas dusmanlari ve provakator taraflı spor yorumcuları bazi cahil taraftari gaza getiriyorlar sezon başında hocaya sanıyorlar.Bu futbolcular kaç hoca harcadı sonuç değiştimi hayır.En büyük sorumlu ve suçlu S.Adali ve yonetimi takımın eksikleri beli hangi eksiği tamamlandı Kanatlar yok Stoperler vasat Defans iyi adamı elinde tutamadı masuakugibi birini cok ararız müns gibi tek santrafor nadil tk olunacak
Benim anlayamadığım gönderilsin dediğiniz hoca geçen sene manchestere gidecek diye ödümüzğn koptuğu hoca değil mi? Verin sağlam ve tam kadroyu yapamazsa o zaman gönderelim yangını yapın
Yol yakin iken yollar ayrilmali hoca cok pasif oyunuda cok gec okuyor
Bu hocaya vasıfsız diyenler siz premier ligi hayalinizde bile goremezsiniz ama o adam orada en üst düzeyde yıllarca oynadı. Ve orada hocalık yaptı. Siz çok biliyorsanız gidin antrenörlük eğitimi alın pro lisans alın da sizide görelim ne kadar üst düzey hocasıniz. Memlekette cahil çok.
@Kara sevdaa ole de rüyasında gördü zaten bütün futbol hayatını Semih gibi kulübede geçirdi. Nezaman 11 oyuncusu oldu o takımda. Pabucumun golcüsü. Ulan solda giggs sağda beckham arkasında scholes roy keane oynayacak. Korkuluk diksen bunun kadar gol atar.
Ole'yi savunanlar boş konuşuyor. Ş. Güneş ve Sergen karşıtlığı onları saçmalatıyor. Tıpkı Sergen taraftarlarının Ş. Güneş için öne sürdükleri saçma argümanlar gibi. Konya Eyüpspor'a deplasmanda 4 gol atmış. Kadrosu seninkinden iyi mi? Hayır oyunu iyi. Ole geldiğinden beri ne oyuna ne oyuncuya bir dokunuş yapamamış. Aynı kadroyu Sergen ya da Ş. Güneş'e verirseniz farklı olur. Neden mi? 19/20 sezonunda Abdullah Avcı 27 maçta 1,33 puan ortalaması yaptı. O gitti Sergen geldi 15 maçta 2,13 ortalama yaptı. Siz diyorsunuz ki Abdullah Avcı gibi yanlış teknik adamda ısrar edelim. İstikrar iyidir ama doğru teknik adamda. Sende başarılı olmuş teknik adamda istikrar göster. Lüzumsuz Sergen ve Ş. Güneş düşmanlığı yapma. Onlar da bu vatanın evladı. Ha dersen ki Bilic de başarılı oldu onu getirelim. O da olur. Ama süper ligde başarılı olabilmek için yerli teknik adam ihtiyacın devam eder. Ben bugün Mourinho'nun konuşmasını dinledim ve Üç büyüklere yerli teknik adamın şart olduğunu anladım. Adam Fenerin turu geçeceğine zerre inanmıyor. Milleti UEFA Avrupa ligine ikna etmeye uğraşıyor. Manyak, Fener UEFA Avrupa Ligine gidesekse bu kadar masrafa ve sana ne gerek var. Daha düşük bütçeli takımla İsmail Kartalla da gider. Sen Mourinho isen farkını göstereceksin. İnanmak başarmanın yarısıdır. İnanmadan başarılı olamazsın. Biz inanmasak ne Liverpool'u elerdik ne Napoli'yi, Leipzig'i, Chelsea'yi deplasmanda yenebilirdik.
Ülkemizin teknik direktörü bile ondan daha başarılı olur
Ülkemizin teknik direktörü bile ondan daha başarılı olur
Bu vasıfsız futbol bilgisi olmayan teknik direktöre kim haksızlık yapılıyor diyorsa Beşiktaş düşmanıdır
@Bjklirecep Ole'ye laf eden kaosta kalmamizi isteyen renklilerdir.
Hocaya güvenin artık iyi çalıştırıyor takımı kalite arttıkça iyi sonuçlar gelecektir. Sadece biraz motivasyon vermesi lazım takıma heyecan katmalı kenardan ruhsuz duruyor takıma yansıyor.
Bu maçta ole hoca umut ve güven verdi. Serdar başkan transferlerde biraz hızlı olun çok ağrısınız, artık seri olun. Tren kaçıyor.
Benim için Goztepe maçında bitti. Çok acemice bir kadro ile... Talha yi da bitirdi hazır olmadan taraftarın önüne attı...
Sokaktan geçeni yorumcu yaparsan sonuç bu işte
9 kişilik rakibi yenecek oyun mantalitesi yok bu adamın, hocalığı boşver önünü göremiyor...
bencede haksızlık yapılıyor, olması gereken çoktan kapının önüne koymaktı, hala polyannalar var, hoca geleceğin takımını kuruyormuş, bir gidin başımızdan, konyadan 4 yiyen takımı son dakika golüyle yenmişiz hala hocayı savunuyorlar, diğerlerini saymaya başlasak buraya yaz yaz bitmez
Bunlara inanmayın bunlar besiktasin asla iyiliğini istemez boş konuşuyorlar solkayer buyuk takim gibi oynatmıyor bekleri oyuna sokmuyor bekler oyuna katılmazsa ilerde cogalamazsın ilerde çoğalamazsanda önde baskı kuramazsın
@Kartal // Bu yazdığın apaçık yalan. Gözü olan herkesin her maç tersini gördüğü bir yalan. Beklerin kalitesi ayrı ama Svensson bile rakip ceza sahası etrafında her atakta. Bir şey merak ediyorum. Utanmıyor musunuz alenen yalan yazarak nefretinize gerekçe uydurmaya. Gece nasıl rahat uyuyorsunuz?
Kesinlikle oyuncularda özgüvensizlik sorumluluk almama durumu var. Joao Mario bomboş kaleye topu atmadı, Rashica müsait pozisyonda topu eveleyip geveleyip pozisyonu öldürdü. Rafa bile gole kadar saçma sapan vuruşlar yaptı.
En büyük haksızlığı da yönetim yapıyor, şu saat olmuş ne sağ kanat var ne sol kanat ne yedek golcü. Sol bek geçen seneden kötü, stoper kalitesini artırmak için hiçbir hamle yapılmadı. Sonrasında takım başarısız olursa ihale teknik direktöre kalacak vasıfsız oyuncularla yönetimse işin içinden sıyrılacak, oh ne ala memleket!
@Kartal Sorucusu kesinlikle. Takım yenilenmeden hocaya laf eden renklidir.
Hoca takımı sürekli önde oynatmaya çalışıyor, ama takım nedense hep geriye yaslaniyor. Bunun sebebi de oyuncuların öz güveninin yetersiz olması. Bu sorunu kim çözecek, diyebiliriz ki hoca çözecek, aslında takımın kazanma alışkanlığı çözecek, kazandıkça öz güven artacak futbolcu kendine güvenecek,hocaya güvenecek, seyirci de takıma güvenecek.
@Martan haklısın, ıslıklama, yuhlama işlerini yapmamak lazım
Hocanın eksikleri çok evet ama unutmayın Sergen Yalçın bu kadro ikimizi de yer başkan deyip ole den hemen önce teklifi reddetti kendi açıkladı...önce gitmesi ve gelmesi gerekenler hallolsun sonra hocaya bakarız şimdi hocaya yüklenmek çok yanlış
Haftaya hepinizi görecem en fazla kasımı görürüz. Rezil bir takım hep aynı nakarat. Renklilerin işine geliyor zaten
Bence de Ole'ye büyük haksızlık yapılıyor. Hele son maçta. Son yılların özlenen Beşiktaş'a en yakın oyunuydu. Üstelik bunu kanatsız, içinde motivasyonu yerlerde, takımı bozan tipler hala dururken başardı. Bu takımı öyle motive edebilmek kolay iş değil. Nereden nereye. Açıklamalarında da; Burnu kırılırsa kırılır, kaşı açılırsa açılır, biz antrenmanda durdurmuyoruz düşen olunca, dedi. Topun oyunda daha fala kalması gerektiğini söylerken. Bunlar kuzeyli viking arkadaşlar. Yüzü güler ama hançeri yemişsin anlamazsın. Zeki, tecrübeli, akıllı adam. Ben sezon sonuna kadar mutlaka kalması hatta; Başkanın bunu deklare etmesi taraftarıyım. Konu futbolcu için de, basın için de, taraftar için de, ellerini ovuşturan akbabalar için de kapanmalı.
@Can yönetim net bir şekilde arkasındayız mesajı verirse oyuncularda keyfine göre takılamaz. Bir hocaya 1 yıl sabredemezsek 10 yıl 3.luge sevinir hale geliriz.
Çok şükür adam gibi değerlendirme yapan birileri çıktı sahneye ,ağzınıza sağlık.her doğum sancılı olur bir çok şampiyonluğumuzdan önce de acılar çektik ama sonunda başardık.şu anda da öyle bir ortam var lütfen sabırlı olalım destek verelim motive edelim Eskiden taraftar grupları elinde bir tepsi baklava ile antrenman ziyaret ederdi şimdi racon keser hale geldi.karşımızdakilerden işini iyi yapmasını beklerken biz de taraftar olarak işimizi iyi yapmalıyız.bakın fb ye kadrosu hocası çok iyi deriz ama hakem sayesinde 1 puanı alabildi sesi çıkan var mı orda .ama bizde durum tam tersi,geçen seneki vasat takınla bilbao fb gs hepsimi yendik hocaya da yeni kurulan bu takıma da destek olalım hocamızda ışık var yeter ki iyi takım kursunlar
Herkes şu ince ayrıntıyı kaçırıyor.Solksjaer yeni bir takım kuruyor.Geleceğin Beşiktaş'ını yaratıyor.Transferler de henüz tamamlanmış değil.Lütfen sabredin...
Hocanın performansı tartışmalı evet ama ben şöyle bakıyorum büyük takımın yaş ortalaması 30-32 olabilir mi ? Geçen yıl hocanın elindeki kadro maalesef veteran, sakat ve ruhsuz oyuncu topluluğundan oluşuyordu. Ciro 34, Masuaku 32 Joa 32, Paulista 34, Mert 35, Alex 31, Onur 31, Necip 35, Salih 31, Tayfur 32,, Svensson 32, Rafa 32 valla yoruldum yazarken işte bu kadro hala temizlenemedi, yönetim ve başkan doğru yolda ilerliyor ve işleride çok zor eline mikrofonu alan ya da klavye başına oturan herkes ahkâm kesiyor. Bu takıma zaman lazım bizde sabırlı olmalıyız. Abraham, Orkun, N'didi, Juresek, Taylan, Ege, Kartal bu sezonun yenileri, gaza gelmeyelim bekleyelim Hoca ya da yönetim başarısız olursa o koltuklarda bir saat oturamazlar hariçten gazel okuyanlar bu sözüm.
Beyler, bayanlar; taraftar oynanan oyundan ziyade takımdaki disiplinsizliğe kızıyor ve bunun 1 nolu sebebi de hocadır. Hoca disiplini sağlarsa performanslar da ufak ufak artmaya başlar. Biraz sopayı göstermeli...
@NurullahBjk // Sopayla eğitilen sopa görmek ister. Gördüğümüz esasen kendimizdir.
Gordon Milne de bu yapıdaydı. O dönemde şampiyonluklar gelmeden önce hocayı göndermeye çok çalıştılar. Ama o zaman başkan Seba’ydı.
@Sinan44 bu adamın Gordon milne olduğuna emin misin?? Bu adamın teknik direktör olduğundan şüpheliyim. Ama Beşiktaş da teknik direktörlüğü öğrenirse onun için büyük bir kazanç olur. Beşiktaşın teknik direktörü olacak kapasitesi yok
sergen ve ekibinin beslemeleri ile renkli tayfa dışında şimdilik hoca gitsin diyen kimse yok..bu hafta en pozitif oynayan bjk dı.kadro eksiklikleri var eldekiler belli sezon başı yeni transferler yeni yeni alışıyor.. haa mert in ya formu gerçekten çok kötü yada bile isteye yani takımı satıyor.. bu hafta yediği golü bu liğde hiçbir kaleci yemezdi.. kaleyi tutsaydı 2. yide aynı şekilde yiyecekti... yedi golde resmen gol olsun diye toptan kaçtı sabit kalsa muhtemelen top ona çarpacaktı..
@asi kartal BU TAKIMIN HER İKİ KALECİSİ DE BAZI KONULARDA SIKINTILI ERSİN BİR TÜRLÜ KALEYİ DEVRALACAK BİR PERFORMANS GÖSTEREMEZKEN. DİĞER KALECİ MERT ALTERNATİFSİZ KALIYOR ÇÜNKÜ REKABET EDECEĞİ BİR YEDEĞİ DAHA YOK. BU NEDENLE FORMA SAVAŞI YAŞATACAK YENİ BİR KALECİ TRANSFERİ ŞART OLMUŞTUR🙅♂️‼️
@asi kartal ne diyorsun kardeşim sen? O golü bir çok kaleci yerdi. Saliseler içinde reaksiyon göstermek durumunda kalıyor kaleciler. Sen hiç top oynadın mı? Ya da başka hiç bir maçta bu tür pozisyon görmedin mi? Yazık böyle düşünenlere.
Bu kadronun başına şuan dünyada şu çok iyidir dediğiniz teknik direktörü getirin eğer o adamında başını yakmazsa ben bişey bilmiyorum demekki .. gio kötü bi teknik direktör değildi Liverpool’da yardımcı oldu 1-2 seneye orda teknik adam olur görürsünüz adamı kadro kötü artık anlayın şunu Yaw sahada becerikli adam yok rafanın attığı golü izleyin beceri dolu akıl dolu yoktan pozisyon var etti ve maçı son dk aldı bizde bunu yapabilecek 2. Bi oyuncu YOKKK !! Neden bunu görmüyorsunuz aklım almıyor yemin ederm
Elinde kenar oyuncusu yok mecbur milot Mario ve muçi ile oynuyor, bazen de rafayı kullanmayı deniyor. Milot orjinal yeri 8 ve forvet arkası, Mario 10 numara rafa 10 numara ve muçi de 10 numara. Hiç biri kenar oyuncusu değil. Eldeki tek kenar arroyo o da işte o kadarcık. Abraham formsuz olsa sakat olsa cezalı olsa elinde tek alternatif Mustafa 17 yaşında. Ama 6 numara adaylarına bak. Musrati onana ndidi demir ege salih
Ne anlatıyosunuz kardeşim siz. Ole ye haksızlık yapılıyomuş falan filan. Aç bak bakalım eyüp maçını. Adamların kaç tane net pozisyonu var. Beşiktaş shaktar d. Karşısında açın izleyin bakalım. Nası çaresiz durumlara düşmüş bu takım. Öyle kafadan sallamakla futbol yorumcusu olunmuyor .te allahim yaa
@Pascal sen ne anlatıyon kardeşim, şenoldan başka hoca bilmezsiniz gelip burda ahkam kesiyorsunuz hadi işine bakk
Vallahi siz isterseniz alın size hoca olarak. Bize böyle nazik uslu hoca gerekmiyor.
@Bjk03 niye arkadaşım, şenol gordon milne lucescu çokmu agresif hocaydı, fatih terim gibi hoca mı istiyorsun nedir yani, bırakın bu boş muhabbeti herkesin tarzı farklı, biliç agresiftide ne oldu onuda yediler, hocamıza bi sahip çıkalım trollerin maşası olmayın
ole dikkatli izledim defansı orta sahaya kadar çekmek nedir gel bana gol at diye herşey yaptı böyle hoca olmaz zaman kaybı bir yerde gidecek zaten uzatmanın anlamı yok
@Sabri baba // Sen hiç futbol bilmiyorsun. Alanı daraltmazsan önde basamazsın. Önde basmak isteyen her takım defansı orta sahaya kadar hatta daha ileri çıkarmak zorundadır. Bu nedenle çok hızlı en az iki defans bizim gibi takımlara şarttır. Önde basmasa, neden basmadın Beşiktaş böyle mi oynar. Önde bassa, arkası boş! Siz saldırmaya yer arıyorsunuz.
@Sabri baba sizde ne emmeye ne gömmeye geliyonuz arkadaş, adam ön alan baskısı yaptı, kendi sahamızda istediğimiz futbol zaten buydu baskılı oynamak !! defansımız sağlam olsa kolay kolay pozisyonda vermeyiz, emirhan swensonla anca bukadar
Kesinlikle teknik direktöre haksızlık yapılıyor.. takımdaki eksikliklere göre burda yorum yapıyoruz oyuncu bakıp tavsiye ediyoruz ama bu bi takım yönetim yalakası grup linç ediyor bizi.. bir tanesi yanlışsa yanlıştır deyin.. aylardır bu yönetim başa gelmiş gelmeden önce bi sürü vaadde bulundular! Geçen senelerde her maç gol yememize rağmen Hala bu takımda mert svenson paulista udokai oynuyoruz sol bekimiz kötü değildi gönderildi yerine gelen sol bek oynamıyor bile velhasıl defans hattımız böyle olduğu gibi duruyor! Onca ay sonra sağ bek alındı daha 19 yaşında nasıl çıkar bilinmez ! Gelelim orta sahaya gedson gönderildi Orkun getirildi yönetim iyi olsa kötü oyuncu gönderir iyi oyuncu getirir iyiyi gönderip iyi getirilmez takım böyle gelişmez amir ox salih onana musrati gibi katkı sunmayan adamlar olduğu gibi duruyor Ricardo diye birini aldılar tek maça çıkmadan geri gitti! Orta sahada yaptıkları tek katkı ndidi transferi oldu velhasıl bu konuda tebrik ederim.. kanatlara gelelim kanatlarımız yoktu arroyo diye birini güzelde bir paraya alıp getirdiler şimdiye kadar ne katkı sağladı ? Başka kanat getirildimi bu yönetim tarafından ? Üstüne bide semih gönderildi ! Forvete gelelim immobile vardı yedek forvet yoktu adama top getirecek kimse yoktu ona rağmen 19 gol katkısı sağladı ligde isabet konusunda en yüksek yüzdeye sahip forvetti onu gönderip yerine abraham getirildi (bu arada abrahamı beğeniyorum) yedek forvetimiz hala yok ..! Şimdi soruyorum takımdaşlarım güzel kardeşlerim bu yönetim gerçekten başarılı mı ki teknik kadroya böyle yükleniliyor ? Eyüpspor maçında abraham kendini yere bıraktı yüreğim ağzıma geldi çünkü yedek forvetimiz yok ve maç 1-1 di .. adam kulubeye dönüp baktığında skoru değiştirecek kimse yok kanatta mecbur rachicayı sağda deniyor olmuyor solda deniyor olmuyor joa marioyu her yerde denedi olmuyor olmuyor olmuyor! Eğer gerçekten bu yönetim bu takıma kafa yormuş olsa şimdiye kadar orta sahada ox amir salih onana girmişti yerlerine en az bi yerli bi yabancı 2 oyuncu daha gelirdi.. rachica joa mario gönderilmiş yerlerine 2 kanat gelmişti yedek forvet gelmişti udokai paulista gönderilmiş yerlerine 2 sağlam stoper alınmıştı. Mert ayarında genç bir kaleci getirilmişti sağ sol bek tamamlanmıştı. Avrupa’dan elendik konferansa düştük lig başladı ilk maçımıza çıktık son dk atabildik ne doğru yapıldı ikna edin beni de !
@Ahmet sonuna kadar haklısın gerisini konuşan boş teferruat yapar
KARDEŞİM HOCADA KABAHAT OLSA DA ÇOK DEĞİL. MAÇA ÇIKIYOR TAKIM 13-14 OYUNCU VAR KULLANABİLECEĞİ. YEDEKLERE BAKIYORSUN 2 KALECİ 2 STOPER 2 BEK DİYEBİLECEĞİN OYUNCU 3 ORTA SAHA 1 KANAT O DA ARROYO FORVET YOK. NE YAPSIN KENDİSİ Mİ OYNASIN AQ? TÜM TAKIMDA 10 TANE ORTA SAHA OYUNCUSU VAR. 10 DA DEFANS OYUNCUSU VAR 3 DE KALECİ VAR. 1 TANE KANAT OYUNCUSU BİR TANE DE SANTRAFOR VAR. BÖYLE KADROYA BU KADAR SONUÇ BİLE İYİ BENCE. RAKİPLERE BAKIYORSUN EN AZ 6 KANAT OYUNCUSU 3 DE SANTRAFOR VAR ADAMLARDA. BAŞAKŞEHŞİRDE BİLE 3 TANE 9 NUMARA OYUNCU VAR. AYIPTIR AYIP.
@ARGENTİNA bir de şöyle düşün şimdi bizim en iyi oyuncular 11 de ya yedeklerde 11 kalitesinde bırak anadoluda oynıcak oyuncu 2-3 tane şimdi antremanda ilk 11 ini belirliyor mecburen karşıya bu oyuncuları koyuyuor şimdi hoca taktiğini tekniğini bu oyuncularla uygulayınca bizimkiler zaten bu oyuncuları yiyor . ne oluyor asıl maça çıkınca bizimkiler bizim yedekleri yediği gibi rakibi yiyemiyor. ama sen iyi oyuncu getirsen antremanda ona göre taktikler uygulanır olmayan taktik değişir şimdi antremanda ne taktik yapsan hepsi olur aldatır yani. hocada asla ve asla suç yok bence ayrıca gelen her hocanın elbet bir kusuru olacak
Bu hocada yolcu kimler geldi geçti çare yerli hoca kimse 1 2 sezon bu adamı beklemez avrupa değil bizim lig
Ne haksızlığı 1 0 olur olmaz topun arkasında sanki gs fb ile oynuyor. 30küsür maça çıktı takım 1 adım ileri gitmedi. Olmayacağı bariz belli bilic o kadar kötü kadro ile UEFA da tothenam a yenilmedi liverpool u eledi ligde son haftalarda verdik. Madem bilici alsaydılar
Öncelik sırasına koyarsak ilk olarak ekmek beyinli taraftar ve bunlara gaz veren dümbük yorumcuları kovmak lazım, sonra en az 15 tane kadar asalak vasıfsız topçuyu kovmak lazım, sonra yönetim şutlanabilir, ancak ondan sonra kovacak hiç bi şey kalmazsa en son sırada hocayı kovmak düşünülebilir
Bu 5-1, 6-1 olabilirdi diyenler neyin kafasını yaşıyor? Beşiktaş öne geçince skoru korumaya geçiyor. Diyelim ki o pozisyonlardan Mario birini gol yaptı skor 2-1 oldu. Beşiktaş saldırmaya pozisyon bulmaya devam etmeyecek ki. Geri çekilecek. O pozisyonu gol yapınca saniyorlarki maçın özetindeki bütün pozisyonlar aynen tekrarlanacak. Kelebek etkisi denen bir şey var. Zaman ıcerisinde herhangi bir olayı değiştir. Bütün olaylar bir birini tetikler ve hiçbir olar geçmişteki gibi olmaz. Bunlar nasıl futbol yorumculuğu yapıyor anlamak mümkün değil.
Bu taraftar grubu ile plan yapilmaz uzun vaadeli strateji yapilmaz yuhalayip adam yemek en iyi bildikleri sey. bunlara rakip bursa yakisir ankaragücü cünkü büyük takim taraftaroi degil bunlar. Hoca iyi bir hoca medyanin gazina gelip salliyorlar bir baksinlar yedeklere kimi koyacak.Abraham sakatlansa kim oynayacak?
Bu taraftar grubu ile plan yapilmaz uzun vaadeli strateji yapilmaz yuhalayip adam yemek en iyi bildikleri sey. bunlara rakip bursa yakisir ankaragücü cünkü büyük takim taraftaroi degil bunlar. Hoca iyi bir hoca medyanin gazina gelip salliyorlar bir baksinlar yedeklere kimi koyacak.Abraham sakatlansa kim oynayacak?
Değerli olarak ne yapmış bu adam? Ligi 4.sırada tamamlamış, Türkiye kupasında bir varlık göstermemiş,eksik kalan takımları yenememiş. Shaktar karşısında ezik bir futbol oynamış. Takımın fizik kondisyonu yerlerde sürünüyor, takım bütünlüğü yok, oyun sistemi yok, her maç rakip takımı maça ortak ediyor. Adamın iyi olduğunu ispatlamaya çalın herkes futbolcuların kötü olduğunu söylüyor. Futbolcular kötü ve yetersiz değil. Teknik ve taktik eksikliği var. Bence Beşiktaş ya bu teknik direktör yapacak yada tazminatını verip gönderecek. Hala Beşiktaş kalibresinde değil, kendini geliştirmesi gerek. Ama Beşiktaşı nasıl geliştirecek onu bilmiyorum
Hoca değiştirme treni mayıs da kaçtı zaten. Bu saatten sonra degiştirsen de bir işe yaramaz. Yeni transferler geldikçe hoca da oyun planını güncellerse belki biraz daha farklı bir takım olabiliriz.
Taraftar ne yazikki futbol cahili, Bjk dusmani medyanin gazina geliyor.
Bu lauriente Serie b de kapanan takım oyuncularıni yüzde 38.8 geçmiş Rashica ise yüzde 38.4 bumu bize layık hadi binada dislike atın ben yalan söylüyorsun istatistiklerdemi yalan soyluyo lauriente ÇÖPÜNÜ İSTEMİYORUZ
Fb de bankalar birlinden çıkmış tek biz kaldık bankaya mahkum
hocayı yemeye çalışıyorlarki beşiktaş hiç dikiş tutmasın sil baştan yapsın, beyni olgunlaşmamış tiplerde trollerin gazına geliyor malesef, uyanın gerçek beşiktaşlılar takımınıza sahip çıkın, menejer trolleri bir yandan, başkan adaylarının trolleri bir yandan, beşiktaşa hoca olmak isteyenlerin trolleri bir yandan beşiktaşı dağıtmaya çalışıyor açın özünüzü
Hoca gitsin diyen ileri zekalılar şunu hatırlatmakta fayda var. 1-)Ole elit t.direktör.M.United hemen geri gelmesini kabul eder.Taraftarı Ole hayranı. 2-) Kimse bjk yi kabul etmezken bu adam büyük kulüp diye bizi tercih edip geldi.Çünkü vizyon sahibi.para pula bakmadı.Ayrıca kendisi zengin,paraya ihtiyacı yok.Zaman ihtiyacı var. 3-) Ekibi de çok iyi.sallayanlar araştirsin baksin. 4-)Bu adam futbolu bilmiyor diyen cahildir. 5-) mütavazi olmasi futbol kara cahillerine cesaret veriyor. 6-)liyakatli mi bu adam Evet liyakatli.kimsenin adamı değil. 7-)sağlam sistemi 2-3 seneye kuracak inşallah.İleri zekalilar müsade ederse.bu sistem sonrası besiktasimiz artık çökmeyecek inşallah.kalici başarılar gelecek Kadro çok eksik, defans vasat bir kere.6 numara yeni geldi daha.Teknii direktör hem gitsin.ayip ayıp ya. Yeter artık...
1- sergen desiğiniz abimiz kriz anında beceremiyorumdeyip bıraktı" Bu kadroyu beğenmeyip gelmek istmedi" 2- şenol güneş son döneminde kaötı bu kadronun hali onada yzar OLE KORKMADI PLANLAMA DEDİ ADAM UĞRAŞIYOR KİMSENİN ADIM ATMAYA CESARET EDEMEDİĞİ KADRO VE HENGAMEYİ BİTİRMEYE UĞRAŞIYOR KISACASI BİRAZ SABIR 4 TRANSFER YAPILDI VE GEÇ GELEN TRANSFERLER BİRAZ SABIR KELLE AVCILIĞININ ALEMİ YOK
Besiktas dusmanlari ve provakator taraflı spor yorumcuları bazi cahil taraftari gaza getiriyorlar sezon başında hocaya sanıyorlar.Bu futbolcular kaç hoca harcadı sonuç değiştimi hayır.En büyük sorumlu ve suçlu S.Adali ve yonetimi takımın eksikleri beli hangi eksiği tamamlandı Kanatlar yok Stoperler vasat Defans iyi adamı elinde tutamadı masuakugibi birini cok ararız müns gibi tek santrafor nadil tk olunacak