İlhan Mansız ve Erman Özgür, St. Patrick's - Beşiktaş maçı sonrası görüşlerini Tivibu Spor'da dile getirdi.
Beşiktaş'ın deplasmanda St. Patrick's'i 4-1 yendiği karşılaşma sonrası spor yorumcusu İlhan Mansız ve Erman Özgür'ün maçla ilgili görüşlerini dile getirdi.
İlhan Mansız ve Erman Özgür'ün görüşlerinden satır başları şu şekilde...
İlhan Mansız: "Beşiktaş'ın golcüsünün özgüven kazanması açısından da hattrick yapması kıymetli. Solskjaer'in Tayfur Bingöl hamlesi de maça heyecan kattı."
Erman Özgür: "Tayfur Bingöl'ü tebrik ediyorum, bize 'Svensson iyi oyuncuymuş' dedirtti."
Erman Özgür: "Bir oyuncu bazen çok oyuncudur. Beşiktaş için Orkun Kökçü çok oyuncu olmuş. Etrafındaki oyuncuların performansına dokundu maçın ilk yarısında."
İlhan Mansız: "Savunmaya yüksek kalitede bir stoper alınmalı. Sol bek pozisyonuna transfer yapıldı, ancak şu ana kadar bana güven vermedi. O yüzden her iki bek pozisyonuna da takviye şart. İki hücumcu kanat ve bir alternatif santrfora da ihtiyaç var."
Erman Özgür: "Beşiktaş tekrar büyük takım oyunu oynayacaksa, kilit oyuncu Orkun Kökçü’dür. Beşiktaş baskı yediği anlarda nefes aldıracak oyuncu Orkun’dur. Sahada birinin sorumluluk alması gerekiyor; Beşiktaş’ta herkes suspus, bu görevi Orkun üstlenir."
duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (44)
Allah aşkına yukarıda Allah var dediği doğru da peki 15 senedir bu necibe nasil laf etmediniz vallahi cidden bu herif rüşvet veriyor başka bjsj değil
İlhan Mansız'ın yorumculuğu da teknik adamlığı da fos. Beşiktaş J. Mario'yu almadan önce sol ayaklı bir sağ kanat forvet alınsın diye çok dedim. İlhan ne dedi? Sol ayaklı kanat oyuncusunun açtığı ortaya kafa vuramazmış. Ters gelirmiş. Santrfor da o sıra Immobile. Ben bir tane kafa golünü hatırlamıyorum Beşiktaş'ta. Şu mantığa bakar mısın? Karşısındaki de ortayı sağ bek açar. Sol kanat oyuncusu da içe kat eder, sol ayağıyla şut çıkarır demiyor. Bu adam yardımcı teknik direktörlük yaptı bir de.
Tayfur Bingöl'ü tebrik ediyorum, bize 'Svensson iyi oyuncuymuş' dedirtti." Bundan daha harika bir cumle olamaz. Erman Özgür den böyle bir cümle kurmayı beklemezdim.Muthiş güzel..
Bence Tayfur bjkdeki son maçına çıktı en azından öyle olamli çünkü iğrenç leş bir oyuncu kesinlikle gitmeli
Beğensenizde beğenmesenizde sevgili Tayfur BİNGÖL devamlı süre alırsa ben inanıyorum ki bu takımın Ateşleyicisi olur, Orkun ile birlikte takımın devamlı MAÇ KAZANMASI için elinden gelen herşeyi yapar. Yeterki 2-3 maç sabredelim.
@Arif BJK tabi 3 maç ona 5 maç jurasek'e hatta bir kaç maç da chamberlain'e sabredelim :)
@Ad Soyad şaka yapıyor anlamadınmı, dalga geçiyor.
Bir aydır hocanın istifası/kovulmasını istiyorlar şaka gibi dün herkes gördü sağ bekin yedeği Tayfur, sol bekin yedeği stoper Emirhan, santraforun yedeği yok iki kanadın verimsiz. Beşiktaş doğru yolda ilerliyor zaman lazım eline mikrofonu alan yorumcu olmuş evinin bir odasından sallamak gelenek olmuş, hoca gitsin, yönetim gitsin 4 yıldır onlar gidiyor zaten ve değişen hiçbir şey yok. Gitmesi gerekenleri gönderiyorlar yine dün gördük modern futbolun 8 numarası Orkun ve yeni gelen 6 var omurgayı kuruyorlar ve dopruda yapıyorlar. Beşiktaş bizim gaza gelip ahkam kesmeyin.
@Ercüment kelimesi kelimesine katılıyorum. Ağzına sağlık.
Bir aydır hocanın istifası/kovulmasını istiyorlar şaka gibi dün herkes gördü sağ bekin yedeği Tayfur, sol bekin yedeği stoper Emirhan, santraforun yedeği yok iki kanadın verimsiz. Beşiktaş doğru yolda ilerliyor zaman lazım eline mikrofonu alan yorumcu olmuş evinin bir odasından sallamak gelenek olmuş, hoca gitsin, yönetim gitsin 4 yıldır onlar gidiyor zaten ve değişen hiçbir şey yok. Gitmesi gerekenleri gönderiyorlar yine dün gördük modern futbolun 8 numarası Orkun ve yeni gelen 6 var omurgayı kuruyorlar ve dopruda yapıyorlar. Beşiktaş bizim gaza gelip ahkam kesmeyin.
Anlamadım. Tayfur'a iyi mi kötü mü diyorlar?
@Ad Soyad şaka yapıyor anlamadınmı, dalga geçiyor.
Tayfur la necip le terzi ile jurasek ile alakası yok. Transfer yapılmadığı sürece hoca tabi ki bunları oynatacak. Ben mi oynayacağım yönetim transferler yapmalı hala bekliyorlar.
Svensson sürekli oynadı form tuttu. İlk 11 başlamakla sonradan oyuna girmek aynı şey değil. Birkaç maç başlasın Tayfur toparlanır. Form tutması için maç yapması lazım
Bek yerine iki stoper lazım. Bekleri yönlendirip alanı iyi kapatan takımı ileri ittiren. ( Akanji City den ayrılacak diyorlar alsak defansı toparlar. Bize Akanji gibi defans çizgisini ortaçizgiye taşıyacak 2 stoper lazım )
tayfur 2 yarı girince rakip sol tarafı korüdor gibi kullandı tayfur 2 ligde bile futbol oynayamaz
İlhan Mansız çok doğru söylemiş o eksikler giderilirse bizi kimse tutamaz. Artık üst tura çıktık sayılır lig maçıda ertelendi. önümüzde 9 gün var lig maçı için ve maç sahamızda başkan artık el at haftaya kadar bitir şu transferleri bambaşka bir beşiktaş olarak çıkalım sahamızda.
Ilk yari 4:0 öndesin. Biraz zorlasan 3-4 daha atacaksin. Rakipten dik yok. Tabi yedekleri oynatacaksin. Agzi olan yorum yapiyor.
Bu büyük takımda iki tane mahallede bile takıma alinmicak adam var
Tayfur, swenson ve jurasek ile başlarsak Kasım da Digitürk kapatırız. Peşin ödemeyin boşuna.
Aroyo, Elan gibi adamlari yiyor gereksiz hoca....
Adam görmüyor, ysptigi degisiklik maci gltürüyordu.
@Bjk bilader bari maç sonu yorumlarını dinlede öyle yaz ya adam swenson ağrılarım var devam edemem demişte değiştirmiş
Tayfun girer girmez de onun arkasına kaçırdığı adamdan gol geldi ve maç 1-4 oldu. Temin ederim ki Svensson o adamın peşini bırakmaz gol olmayabilirdi. Tayfun kalan sürede iyi oynadı, hakkını da yemeyelim.
@Mete Adamın adı Tayfur, ayrı o kanattan 3 kere daha geldiler. 2'sini kaleci kurtardı. Gerçek bölgesi orası olmadığı için çok eleştirmek doğru değil, takviye şart. Ama öncelik sol açık tabi ki.
İlhan Mansız: "Savunmaya yüksek kalitede bir stoper alınmalı. Sol bek pozisyonuna transfer yapıldı, ancak şu ana kadar bana güven vermedi. O yüzden her iki bek pozisyonuna da takviye şart. İki hücumcu kanat ve bir alternatif santrfora da ihtiyaç var."bakın futboldan anlayan anlıyor işte yedek forvet bekler kanatlar stoper sıkıntılı bizimkiler orta saha diye tutturmuş biz hala takım olamadık hala bişey değişmedi hala eksik olduğumuz noktalar eksik bir maç alır 3 maç yeniliriz !!
Brezilyalı veya Arjantinli sağ ve solaçık transfer etmemiz gerek. Kuvvetli, uzun boylu stoper de lazım. İyi bir forvet şart. Sadece Abra ile koca sezon geçmez. Bunlar alınırsa cincom ve feneri geride bırakabiliriz.
Tayfur'u eleştirmek, Svenson'la karşılaştırmak yersiz. Çünkü Tayfur'un orijini sağ bek mi? Haliyle refleksleri de ona göre olmuyor. Denendi. Devam edilirse eksikliklerini giderebilir. Bir oyuncunun içinden bir maçta sağ bek çıkacaksa bunca yıl neden çile çektik? Koyalım birini ihtiyaç bölgesine olsun bitsin.
Tayfur yenilen golde adamı kaçırdı. Yine de bence Tayfur kadroda tutulmalı. Sağ bek alınacaksa yerli yedek olarak kalabilir.
Mansız zeki adam, kinaye yapmış Tayfur girince heyecan geldi (hemen gol yedik sağdan) maça diye. Maalesef anlaşılmamış.
Abraham yanliz kalıyor Arroyo ya şans verilse iyi kumaş. Shaktar oynatıyor adamları kazanıyor biz kulübede oturuyoruz.
Ole hocayı savunanlar. Eylül sonu görüşürüz, Adalı ; vakit varken yolla şu boş adamı
2 adet kanat lazım . 2 defans 1 tane forvet belki o zaman şansımız olabilir
ben mi başka maç izledim acaba? Tayfur girdikten sonra adamlar otobana çevirdi o bölgeyi
@RECO BABA Adamlarda onu diyor zaten. Yazılanları dikkatli oku.
hakkaten , Tayfur oyuna girince çok heyecanlandık İlhan , bu mudur yani
@camel swenson iyi oyuncu dedirti diyor ironi yapıyor
Daha dune kadar masuakuyu isliklayan, sol taraf yol gecen hani diye bagiran bu taraftar degilmis gibi simdi de guzellemesininyapiyorlar. Saka gibisiniz. Adam gidecek diye ikinci yari canla basla calisinca farkli mi oldu. Lens gibi yoksa kontrati kap yat mi taktigini mi uygulayacakti belli degil.
Jurasek derim baska hicbirsey diyemem, bu adami bulup getiren gercek bir Besiktas düsmanidir. Onanayi bile unutturdu bana.
Adam hoca falan değil.. olmaya çalışıyor ve biz onun bu süreçteki kurbanıyız... asla bir b planı yok.. oyuncu değişikliğinden bahsetmiyorum , 4-0 öndeyken ne yapılır? 2-0 gerideyken nasıl bir taktiksel plan uygulanır??? hiçbir fikri yok... tayfur, necip , gedson gibileri bunların elinden alın , oyuncu değiltiremezler... bu nedenle bu vasat , hiçbir rasyonel katkısı olmayan herbokolog oyuncular ; bunların en gözde oyuncuları olurlar... sağbeke tayfur 6 ya tayfur , sağaçık tayfur.. futbolcu olması bile şaşırtıcı biri , koca Beşiktaş'ta her yerde... neden??? çünkü hocan hoca değil... muhtemelen üç beş maç sonra kovulacak bir adama , ona kendisinden daha çok güvenen sözde yönetimler bu sezonu da.......neyse...
@her bilen kardeşim ağzına sağlık, tam olarak budur. Gerçek bir hoca elindekilerle uğraşan değil , bir plsn dahilinde çöplerden kurtulup her gün bir adım daha iyileştirendir. TAYFUR NEDİR , ege , kartal , onana , svendon nedir? jurasek nedir? BURASI BEŞİKTAŞ , kendinize gelin adam gibi takım kuracağız demiyorsa , zaten daha baştan bitmişizdir.
masauku iyi felan değildi, kör öldü badem gözlü oldu. İyi sol bekl ADRIANO idi
Takıma sağ bek sol bek sağ stoper sol stoper 6 numara geldi çok kaliteli 1 tane 8 ve 6 oynayan oyuncu lazım sağ açık sol açık çok iyi bir forvet ve birkaç tanede yedek lazım takıma sonradan giren yedeklerde oturan hangi oyuncu sizi heyecanlandırıyor bu kesin gol atar takım yenilgiden kurtulur dediğiniz kaç oyuncu var veya oyunun dengesini değiştirebilecek kaç tane yedeğimiz var kimse kendisini kandırmasın en az 15 futbolcu lazım oda en az ve üst düzey oyuncular olmalı
Başkan Masuaku’ya teklif yaptık, kabul etmedi dedi. Hala gönderdik diyenleri anlamak zor. 1-2 maçla adamı gömmek nasıl Beşiktaşlılık oda ayrı konu, Jurasek Masuakudan çok farklı bir oyuncu ama boş oyuncu değil - açın bakın kariyerine bonservisi nerelere ulaşmış. Ayrıca Afkika kupası gibi bir sıkıntısıda yok.
Masuakuyu yollayıp yerine durajek alınıp ve hala sol beke adam lazim deniliyorsa plansizlik vizyonsuzluk scoutlarin yetersizliğin resmidir son çare ridvani alıp gelecekler vah vah
hoca dedi ki alınnsize yedek sağbekiniz...swelson kalmalı ve swelsondan çok daha iyi bir sağbek daha alınmalı.. davit i tam çözemedim ama sanki orya iyi bir sol bek daha gerekli gibi... sol açık şart sağ açık da gerekli.. birde süper stoper alırsan yedek golcüyle liğin içinden geçeriz
sen sezonun en iyi sol beki masuakuyu gonder sonra sol bek kotu de.... nasil bir futbol anlayisidir bu ???
İlhan Mansız sen Tayfur'un sağ bek olmadığını daha bilmeden yorum yapıyorsun önce Tayfur'un nerde oynagini a bir bak Tayfur'un sol açık orta saha ve forvet arakasi orjinal yerileridir çocuğu hep yanlis yerlerde oynatiliyor