Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Miralem Pjanic ülkesi Bosna Hersek'te eleştiri konusu oldu. Deneyimli orta sahanın, ülkesinin Ukrayna ile oynadığı Dünya Kupası eleme grubu maçından hemen önce eğlenirken görüntülendiği iddia edildi.

'Milli takım eşofmanıyla eğlendi' iddiası

Üstelik Pjanic'in söz konusu fotoğrafta milli takım eşofmanıyla olması da tepkileri artırdı. İşte bu yaşananlar üzerine siyah-beyazlı futbolcudan bir açıklama geldi. Instagram hesabından paylaşım yapan Pjanic, iddiaları reddetti.

Pjanic: Eski fotoğrafı paylaşmışlar

Basına yansıyanları "fake haber" olarak nitelendiren Bosnalı futbolcu, "Resmi olarak hakkımdaki bu haberleri kabul etmiyorum. Milli takımın son maçında antrenörle alınan ortak bir karar sonucunda oynamadım. Paylaşılan fotoğraf ise eski" dedi.

İki milli maçın birinde oynadı

Miralem Pjanic, milli takım haftasında ülkesinin Finlandiya ile oynadığı ilk maçta forma giyerken, Ukrayna karşılaşmasında kadroya alınmamıştı. Dünya Kupası'na gitme şansını kaybeden Bosna Hersek ise bu iki maçtan da yenik ayrılmıştı.

Beşiktaş'ta 4 asisti var

Beşiktaş'ın sezon başında Barcelona'dan kiraladığı Miralem Pjanic şu ana kadar siyah-beyazlı formayı 8 maçta giydi. Henüz golle tanışamayan yıldız futbolcu, oynadığı maçlarda toplam 4 asist yaptı. Pjanic bu asistlerin 2'sini ligde, 2'sini de Şampiyonlar Ligi'nde yaptı.

Kaynak: Ajansspor

Beşiktaş'tan son dakika, transfer ve özel haberler için  Duhuliye.com mobil  uygulamalarını indirin

IOS uygulamamızı indirmek için tıkla 
Android uygulamamızı indirmek için tıkla