Beşiktaş’ın orta saha planlamasını değerlendiren Doğan Gündoğdu, siyah-beyazlıların net bir 6 numara transferine ihtiyaç duyduğunu söyledi. Gündoğdu, transferin son güne kalmasının sorun oluşturduğunu belirtirken Salih Özcan’a da dikkat çekti.
Doğan Gündoğdu, Beşiktaş’ın 6 numara bölgesindeki eksikliğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Siyah-beyazlıların bu bölgeye net bir takviye yapması gerektiğini ifade eden Gündoğdu, Salih Özcan’ın son üç sezonda oynadığı maç sayısının da bu ihtiyacı gösterdiğini söyledi.
“Net bir 6 numara transferine ihtiyaç vardı”
Gündoğdu, Beşiktaş’ın orta sahadaki transfer planlamasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:
“Beşiktaş’ın net bir 6 numara transferine ihtiyaç vardı. Aslında Salih’in de son üç sezonda oynadığı maç sayısı da bize bu don eyi veriyordu. Raskin rahatlatırdı o bölgeyi ama maalesef son güne kalınca sorun haline dönüştü. Şimdi Salih’e Ocak ayına kadar sakatlıksız bir sezon dilemek gerekiyor. Oynadığı oyunla 6 numara açığını kapatacaktır ama temennim sorunsuz bir 4 ay geçirmesi olur.”
Duhuliye.com