Spor Toto Süper Lig'de bu sezon umduğunu bulamayan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nun kapanış maçında Göztepe'yi konuk edecek.

Vodafone Park'taki karşılaşma saat 20:30'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Yasin Kol yönetecek. Karşılaşma A Spor'dan canlı yayınlanacak.

Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren siyah-beyazlı takım, bu yıl da aynı başarıyı tekrarlayıp, taraftarının yüzünü bir kez daha güldürmek istiyor...

Önder Karaveli yönetimindeki Beşiktaş'ın Göztepe karşısına ideale yakın bir kadroyla sahaya çıkması bekleniyor. Siyah-beyazlılarda zorlu mücadele öncesi önemli bir eksik bulunmuyor.

Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasının son dakikalarında kırmızı kart gören Miralem Pjanic cezasını ligde çekeceği için Vodafone Park'taki maçta hocasının görev vermesi halinde takımındaki yerini alabilecek.

Son haftalarda özellikle gol yollarında sıkıntı çeken siyah-beyazlılar, son 4 lig maçında sadece 3 kez rakip fileleri havalandırabildi.

Kupaya 5. turdan itibaren katılan Beşiktaş, yine bir İzmir temsilcisi olan Altay'ı Atiba Hutchinson'ın golüyle devirip ismini son 16'ya yazdırdı.

İki takım arasında Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında oynanan maçta Beşiktaş, evinde Göztepe'yi 2-1 mağlup etmişti.

Kaynak: beIN Sports