Beşiktaş, Şenol Güneş sonrası Abdullah Avcı’dan Solskjaer’e uzanan süreçte 11 farklı teknik direktörle çalıştı.
Son yıllarda özellikle Süper Lig ve Avrupa'da istenilen başarıları yakalayamayan Beşiktaş, teknik direktör konusundaki istikrarsızlık da dikkat çekiyor. Yalçın, 680 günde 79 mücadeleye çıkarak görev kalan en uzun teknik adam olurken Yalçın'ın 9 Aralık 2021'deki istifasından bu yana teknik adamlar konusunda hüsran yaşadı.
TEKNİK DİREKTÖR KIYIMI
2019'da Güneş'le yolların ayrılmasının ardından takımın başında Abdullah Avcı, Sergen Yalçın, Önder Karaveli, Valerien Ismael, Şenol Güneş, Burak Yılmaz, Rıza Çalımbay, Serdar Topraktepe Fernando Santos, Giovanni van Bronckhorst ve son olarak Solskjaer görev yaptı. Solskjaer'in ayrılığıyla bu süreç devam etti.
Fotomaç
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (4)
SON 5 YILDA MAALESEF DEĞİRMEN GİBİ HER GELEN TEKNİK DİREKTÖRÜ ÜRETİP BİR KENARA ATIYORUZ VE HER GELENDE BİR ÖNCEKİNE BIRAKIYOR UMARIM BUNLARDAN BİR DERS ALIRIZ VE İSTİKRARI ÖĞRENİRİZ 🙏 POPÜLİZM MAALESEF BEŞİKTAŞ VE TÜRK FUTBOLUNUN EN BÜYÜK DÜŞMANIDIR
Bİ TEK MERT GÜNOK DENİLEN REZİL HERİF DEĞİŞMEDİ.. onu gönderin artık
@BJK mert daha ne yapsın dünyayı mı kurtarsın yaşın kaç 4 mü
Sabretmeyi öğrenip istikrarı sağlamazsak ne olacağı çok belli bu istatistikle. Biliç ve önder özenle kurduğumuz sistem sonrası lige ambargo koymuştuk neredeyse. Bize, başarısız olsa bile gittiğinde iyi bir futbol mirası bırakacak bir teknik direktör lazım. Bu kişi sergen mi tartışmak lazım.
@Fff Biliç bi teknik direktördü Önder Özen bu işi bilen takımı organize edebilecek bi adamdı. Orada yazan adamların arasından Şenol Güneşle Sergeni çıkar teknik direktör yok aralarında. Valerin ismaelden başka oda 2. lig hocası gidip bi takım çalıştırabilmiş adam da yok. Biliçe sabrettiler çünkü adam ne yaptığını biliyodu. Şampiyonlar ligini kazanmış Liverpoola sahayı dar etti. 2 senede yenmediği premier lig takımı kalmadı. Herif o feda sezonlarında küme düşer diye dalga geçtikleri takımla liverpoolun tottenhamın arsenalın içinden geçti sabredersin tabi o adama. Sen lozana elenen teknik taktik bilmeyen sa la ğın nesine sabredecen 2 sene kalsa kadro kötü diye diye küme düşürür bu takımı. Görecez şimdi amatör takıma elenecek kadar kötümüymüş bizim kadromuz.
İstikrar yoksunu bir kulüp olduk, tabi ki yanlış tercihler ve hatayı hatayla kapatma girişimleri nedeniyle. Ders almamış olacağız ki başkan dahil çoğunluğun istediği Sergen hocayla da 1 yıllık anlaşma yapmışız. Nereye varmaya çalışıyoruz dünyanın en uzun süreli istikrarsız ve başarısız kulübü olmaya mı???!!!