Sport Digitale yayınında Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen hakkında sosyal medyada yürütülen eleştiriler masaya yatırıldı. Fırat Günayer, Özen'e yönelik "planlı bir operasyon" olduğunu savunurken, Sercan Dikme ise yapılanların eleştiri sınırını aştığını ifade etti.
Beşiktaş'ın transfer politikası ve Futbol Direktörü Önder Özen'e yönelik sosyal medya paylaşımları, Sport Digitale yayınında gündem oldu.
Fırat Günayer, özellikle kaleci Alexander Nübel transferinin Önder Özen'in ısrarıyla gerçekleştiğini belirterek, deneyimli futbol adamının haksız şekilde hedef alındığını söyledi.
"Nübel transferi tamamen Önder Özen'in imzasını taşıyor"
Günayer, Nübel transferinin perde arkasını şu sözlerle anlattı:
"Alexander Nübel, Önder Özen imzası taşıyan bir transfer. Hakkını teslim etmek lazım. Bu kaleci, Önder Özen'in ilk geldiği ve tek ısrar ettiği isimdi. Kendi bulup getirdi. Vincenzo Italiano'yu da ikna etti. İlk planlamada 'Kaleciyi değiştireceğim, Nübel'i alacağım' dedi."
Deneyimli gazeteci, Özen'in daha önce de İrfan Can Eğribayat ismini gündeme getirdiğini hatırlatarak, kaleci planlamasında başarılı tercihler yaptığını savundu.
"Sosyal medyada planlı bir operasyon var"
Fırat Günayer, Önder Özen hakkında son dönemde art arda yayımlanan videoların tesadüf olmadığını öne sürdü.
"Bir günde Önder Özen'le ilgili 100 tane video gördüm. Eski videoları, eski açıklamaları dolaşıma sokuyorlar. Orada bir operasyon var. Ne yazık ki kulübe yakın gözüken gruplar da bu operasyona katılmış vaziyette."
Günayer ayrıca bu durumun, Özen'in menajerlerle olan mesafeli tavrından kaynaklandığını iddia etti.
"Önder Özen, menajer transferlerine ve menajerlerin paylarına karşı yıllardır daha sert duran biri. Bu yüzden ona yönelik bir operasyon yapılıyor."
Sercan Dikme: "Yapan Beşiktaşlı"
Programda söz alan Sercan Dikme ise eleştirilerin rakip takım taraftarlarından değil, Beşiktaş camiasının içinden geldiğini söyledi.
"Yapan Galatasaraylı, Fenerli değil. Yapan Beşiktaşlı. Maalesef."
Dikme, yapılan içeriklerin eleştiri niteliğinde olmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:
"Transfer dönemi bittikten sonra artısını eksisini konuşuruz. Ama daha üç aylık bir süreçte planlı ve sistemli şekilde linçleniyor. Bu Beşiktaş'a hiçbir fayda sağlamaz."
"Eleştiri değil, hakaret"
Sercan Dikme, sosyal medyada hazırlanan içeriklerin eleştiri sınırını geçtiğini savundu.
"Eleştiri yapmıyorlar. Editlerden, videolardan bahsediyorum. Hakaret var. Bu eleştiri değil, operasyon."
duhuliye.com
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (61)
Kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok beyler beğen beğenme adam uğraşıyor bilmiyor mu kimler eksik kimler kötü bilir ama onun Konumundaki kişi bunu detaylarıyla açıkla ya maz hakaret ettiler mi verecek avukatlara avukat mi yok dava etsin tazminatını alsın sonra nasil susarlar gelirinide ister Beşiktaşa bağışlasın ister yesin
Önder özen BJK için faydalı oluyor fakat beden ve surat ifadesi çok negatif ,enerji vermiyor , birşeyleri saklıyor veya yönetimle anlaşamıyor veya veya bir sürü dedikoduya sebeb oluyor , zorla tutuluyormuş tavrı var , salah olmadığında başkan kendisi açıklama yapmalıydı , önder özeni taraftarın önüne atmamalıydı , başkan transferlerde özel uçakla ayaklarına gidip shov yapıyorsa olumsuzluklardada sahne almalıydıki salah transferinin olmamasında kimse başkana en ufak söz söylemedi hatta kulubün parasını çarçur etmediği için destekledi.
Önder Özen'i beğenmeyen gitsin Ersin güzellemesi yapsın o da kesmezse ganyan bayiinde Sergenle kupon yapsın.
Bilic doneminde Ronaldinho Beşiktaş mevzulari konusulurken sayin özenle karsilasip konusma firsati bulmustum. Ronaldinhonun gelmeyeceğini herseyin yıldız demek olmadığını konuşmuştu. Bakis acisi bu muhtemelen Salah konusundaki bakış açısı da buydu yani Önder özer'in genel olarak bakış açısı sanırım yıldızlara karşı bu şekilde ve o dönem zaten başarıda gelmemişti. Ne zaman ki ondan sonra sosalar Mario gomez'ler dembabalar Bu takıma kazandırıldı o takım ligde fırtınalar istemişti bu kafa değişmedikten sonra yine başarı gelmez net. Askerlerle savaşırsın ama Galip gelemezsin onların başına illaki iki üç tane sağlam komutan şart ve biz de ne yazık ki bunlar yok.
Sergen e yapıldı 17 mac yenilmedigi donemde baska yerlerden vurmaya çalıştılar sıra önder de malzeme çıkmazsa ilk mağlubiyet te İtalyano ya gelir sıra isler iyi giderken de birseyler bulurlar bjk ile uğraşan çok
önder ozan'a helal olsun.. bunu yapanlar beşiktaşlı olamaz
Gönder ozan'a helal olsun.. bunu yapanlar beşiktaşlı olamaz
Burada oluşumun tek sebebi tirollerle mücadele etmek Ama olmuyor futboldan anlamayan Beşiktaş'ı tanımayan her gün farklı yerlerde farklı algılar peşinde koşan tirolleri alt etmek kolay ama onların kandırdığı düşünmeyen yorumlamayan Hemen Gaza gelen geçmişte yaptığı hatadan ders almayan taraftarla mücadele gerçekten etmek zor
Bu onların suçu değil bizim kusurumuz, sosyal medya yalnızcana onlaramı var bizim elimiz armut mu topluyor. Adamların yaptığını izliyoruz. Bu kadar aciz duruma düştük ki çapsız hamsiler bile bizle alay eder oldu
İşte size iflah olmaz bir kurum örneği. Siyasetinden sporuna her taraf b. kolog dolu.
Başarısız Vizyonsuz Bilgisiz Başkan İstifa Et Önder Özen Kalsın...
Fenerli önder özen muhammed salah olayını kapatamaz istifa edip gitmeli serdal adaliyla beraber
Beşiktaşlı olduğunu iddia edenlerin takıma verdiği zararı başka hiç kimse vermemiştir. Bu insanların takım üzerinden prim yapmasına izin vermeyin. Şu bir gerçek Beşiktaş'ın içinde ahlaklı ve dürüst insan olmasını istemiyorlar. Geçen yıl bu zamanlar aynı şeyi ole hocaya yaptılar. Yerine gelen kumarbaz şahıs takımın içinden geçti. Artık buna birilerinin dur demesi gerekiyor şuan planlı ve programlı bir yapılanma var bunu baltalamaya çalışıyorlar. İnsanları bırakın işlerini yapsınlar. Hayran olduğunuz Şenol Güneş döneminin temellerini şuan ki temelleri atmaya çalışan insan yapmıştı yine. O zaman da arkasında durulmadı bu sefer bu hatayı yapmazsa kulüp ve yöneticiler yine Şenol Güneş döneminde ki takımdan daha iyi bir takım ortaya çıkacaktır. Aklı selim hiç bir taraftar bu yapılanlara olur vermiyor herkes haddini bilsin. Destek olmak yerine köstek olanlarda defolup gitsinler.
Bu soğan taraftarları Beşiktaş'tan atın
Düşmanı dışarıda aramaya gerek yok maalesef
Önder Özen gayet iyi yönetiyor durumu hem bütçeye göre sistem oyuncusu bakıyor hemde gelecekte takımı para kazandıracak gençler araştırıyor bunu yapanlar beşiktaşlı değil Beşiktaş’ımızın içine sızdırılan hainler
Başkan bunlardan 2 tanesini evinden aldırıp video çektirecek. Bak bakalım troller bir daha Beşiktaş'ın B'sini ağızlarına alıyorlar mı.
Niye yapmasınlar kardeşim. Adam fb li . Bilerek kimseyi almıyor. Bir de utanmadan beni aranıza alırmısınız diyor. Ne işin var senin bizle anlamıyorum zaten. Takım rezil ötesi.
önder özenin yenilmesine pay sahibi olan herkes ya aptaldır ya şerefsizdir
Gerçek Beşiktaş taraftarına düşen de bu yayınları yapanlara ağzının payını vermektir.
Önder özenin söylediği beşiktaşın yıldıza gerek yok söylemi çok yanlıştı, bu takım neciplerle rıdvanlarla ersinlerle şampiyon oldu diyerek vasatlığımı övüyorsunuz o bir kere olur öndercim o bir kere olur
@Qartal evet arkadaşlar görüyorsunuz beşiktaşın yakasından hiçbir zaman o.. evlatları düşmüyor bunun gibilerden olmayın lütfen.
@Qartal kastettiği şey yıldız almayacağız değil kendi yışdızlarımızı da çıkaracağız. Ali metin feyyaz şifo nihat gibi.
Hayır adanmışlığı ve aidiyeti övüyor. Özen sayesinde Nübel gibi kaleci, Italiano gibi hoca izliyorsun. Yat kalk dua et.
Kesinlikle operasyon yapılıyor. Özellikle maçı takip edip kötü oynayan oyuncuları planlı bir şekilde, oyuncunun sosyal medya hesaplarına kadar girip küfür ve hakaretler ediyorlar. Bizim taraftarımız olduğunu düşünmüyorum bunları yapanların. Ancak taraftarımızın uyanık olması gerektiğini düşünüyorum bu konuda.
Önder özene operasyon yapmaya gerek yok, Salahla ilgilinilmesi onun için yeterince eksi bir durum, bitik bir adamla ugrasildi, vakit ve prestij kaybedildi ve de iyiki olmadı, ama şu anda başkan sağ tarafa kimseyi almaya gerek yok diyorsa özenle konuşmadan dememiştir ve bu sağ kanattakilerle ve de bu forvetlerle şampiyon olunmaz, daha eksikler var tabi ama onlar belki idare edilebilir
sosyal medya da operasyon yapan maaşlı trollerle ilgili savcılıklara halkı aldatıcı bilgi yayma nedeniyle suç duyuruları yapılacak mı kulüp tarafından kim oldukları para hareketleri ortaya çıksın bir !
Önder Özen'i kimse yiyemez! teknik direktör ve nübel dokunuşları turu getirdi bize. Yanlız bu cerny'i gönderip kalitelili bir sağ kanat almaları şart. Cernynin yedeğini transfer etmekle uğraşmasınlar. Cerny her anlamda geriye gidiyor. ondan çıkılması şart
Ootarayı kşm almışsa savcılığa ifade versin savcılar göreve Bjk açık açık soyuluyor
Önder Özen gayet başarılıdır, o algıyı yaratanlar BJK'lı olamaz. Salah'ı Bjk'a tercih edenler hamsispor'u tutsunlar. Bjk'da olmayan hiç bir oyuncu beni ilgilendirmez.
Salah konusunu inatla transfer çalımı diye lanse eden arkadaşların ya zekasında ya niyetinde sıkıntı olabilir. Çıkıp açık açık söyledi adam. Ondan sonra değil hamsispor, cincon ya da fener de alsa benim açımdan bir ehemmiyeti olmazdı. YouTube'taki Katıl veya Instagram'daki abonelik gibi bir sistem olsa da her önüne gelen yazmasa keşke. Kulübe ayda 50 TL olan aboneliği bile ödemezsiniz, iki senede ucu açık bonuslar hariç 44 milyon Euro maliyeti olacak adamı istersiniz. Çarşı denen güruhun, cincon ve fenerin yarı fiyatına yeni çıkardığımız kombine bilet için yaptığı yaygara hala taze. Takım havlu atsın da kendi oyuncusunu ıslıklamaya, kendi yönetimine ve hocasına sövmeye gelsinler hemen. Ne ala dünya..!
Önder hocaya sevgi ve saygıda kusur etmem. (Çakallara yaşlı amcalarından bi küçük not.)
Teknik yönetim olarak konuşmasını bilen, efendi, en önemlisi futboldan anlıyor. Bu yılın en önemli transferidir Özen. Umarım üst yönetim de gerekli ortamı sağlar kendisine. Beşiktaş’ın futbolcu kadrosu ile en zayıf noktası şuan. Teknik yönetim iyi Özen ve Vincenzo.
Önder Özen takımın beyni tartışmasız birisi içimizde Beşiktaşlı görünüp düşmanlık yapanlara aldanmayın.2 sene şampiyon olduğumuzda Önder özenin emeği çok büyüktür
önder özen, vincenzo italiano ve yanlarındaki futbol ile ilgili çalışanların annitibariyle son beş yıldaki başkanlar dahil hepsinden fersah fersah daha fazla Beşiktaş'a katkısı var. Önder Özen futbol direktörü olarak Vincenzo Italiano'yu teknik direktör seçti. Karar o kadar doğru ki sadece üç futbolcu değişikliği ve tamamen yeni bir teknik taktik yaklaşımla Beşiktaş uzun zamandır üç avrupa maçinda üst üste galibiyet aldı. Bu ekibin karşısında olan Beşiktaşın karşısında demektir. Açık ve net!
Özene uzanan eller kırılsın. Ona uzanan diller Beşiktaş’ı sevmeyen menajer artıkları
ikisini de hiç sevmem bu kez yerden göğe haklılar. başkanım salah getiriyor diye twitter'ı yıkan trolleri takip edin hocayı getiren, nübel getiren, fakılı'yı bulan önder özen'e tek bir övgü yok. maksat taraftarından gözünde çok değer kazanmasın ki bir tökezleme olursa kovup gündemi değiştirme şansımız kalmaz.
Bunu yapan futbolcuları ıslıklayan yönetimi eleştiren hiç kimse Beşiktaşlı değildir olamazsa karaktersizler lig başlamadan transfer sezonu bitmeden bu kadar aşaglıkça operasyon yapanlar Beşiktaşlı değil Beşiktaş düşmanıdır
Kendini birşey sanan, Beşiktaşlıyım zanneden tinerci ergen, klavye delikanlıları, olduğu müddetçe çok adam yeriz, ve bu kafayla yerimizde saymaya devam ederiz. Bir kere güzel işlere sabır gösterip saygı duymasını öğrenin ya
Anırıyoruz şuan tek düşman bjkli satılık kalemler ve içeride para alan eski başkan ve renkli tarafından ceplerine harçlık giren bjk taraftarı 3 4 senedir yapıyorlar bunu planlı programlı açın abubakarın gitiği saç ektirdiği sene haberlerıne ilk 3 maç kim sadece gol atmış performans vermiş uymayın sakın ilk 6 maç bu takıma sonuna kadar destek olun hakaret eden kötü bağıranlara karşı inatla destekleyin onlar satılık 3 5 bira parasına satılık adamlar
Sercan Dikme yorumdan ziyade habercilik yapmalı diye düşünüyorum. Önder Özen gayet başarılı ilerliyor taraftar olarak yanındayız.
Hava burcu ise takmayack okumayacak devam edecek hepsi bu Önder Özen profesyonel biri
Sosyal medyayı kullanıp 3 maçtır Avrupa sa yenilmeyen 3 maçtır gol yemeyen takımın sportif direktörünü hadsizce eleştiren cahillere yuuhhh olsun lan gidin başka takım tutun zorla mı beeşiktaşlı olun diyorlar sizler Beşiktaş ın taraftarı değil düşmanısınız utanın bee
Önder özene yapılan kötü girişime karşıyız önder özen beşiktaştır birilerinin paralı adamları iş başında
Dünki galibiyete üzülenler de maalesef besiktasliydi. Burada yorumlari okuyinca dün hocaya ona buna inanamadim. Ne zaman yavas yavas topatlanmaya kalksa hemen operasyon basliyor sosyal medyadan.dügmeye basiyorlar.. bunun arkadinda renkli medya var ve ucuz bilet alamayanlar var cünkü ordan para kazaniyorlardi. Ücte üc gol yemedik 10 kisi deplasmanda kazandik bunalri fener yapsaydi medya ucurirdu. Biktirdi artik bu sosyal medya änder özen yoluna devam Estin cernyi aldiran da bu sosyal medyacilardi simdi söven de onlar. Birseyler dönüyor ama Besiktas bunoyunu bozcak insasallah
Malesef bir türlü birlik olamıyoruz. Bu şekilde ayrışırsak hiç bir zaman başarılı olamayız. Yönetimimizin digital alanda ve diğer tüm alanlarda birliği mutlaka sağlaması gerekiyor. Son yıllarda Bir oyuncuyu, bir yöneticiyi, bir teknik adamı yukarıya çıkartamıyoruz. bize gelen bir süre sonra çöp yorumları ile aşağıya çekliiyor. Taraftarlarımızın uyanık ve birlik olması gerekir.
Önder Özen Beşiktaş'ın başına gelmiş en iyi şeydir. Net. Italiano gibi adamı bulmak, kulübü bırakmazken ikna etmek, getirmek bambaşka bir seviye. Daha önce bunlar ortada yokken yazmıştım. Bize ilk saldırıyı Önder Özen üzerinden yapacaklar, birliğimizi bozmayalım diye. Maalesef o gün çok çabuk geldi. Valla bundan sonrası Adalı ve taraftara kalmış. Eğer bu aklı ve kattıklarını görmüyorlarsa. Sahip çıkmıyorlarsa; Başlarına ne musibet geliyorsa hak ediyorlar demektir. Böyle bir aklı Beşiktaş'ta pasifize eder ya da kaybederlerse; Bundan sonra pusucu saçma sapan bir kitleyle ilerlerler.
Operasyon yapiliyomu bilmiyorum ama bi sag açik ve santrafor alinmazsa kimsenin agzini kapatamazsiniz lig basliyor uefada gruplarda napicaz
Beşiktaş taraftarının Bülent uslu gibi kaotik tipleri takip etmeyi bırakması lazım. Bu adamlar istiyor ki Beşiktaş'ın ayağı takılsın da ekmek çıksın bunlara