Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, A Spor’da katıldığı canlı yayında siyah-beyazlı kulübün bugünü ve geleceğine ilişkin önemli açıklamalar yaptı.
Adalı; futbol takımındaki yeni yapılanmayı, Vincenzo Italiano’nun göreve geliş sürecini, Önder Özen ile Eduard Graf’ın üstlendiği rolleri ve transfer kararlarının nasıl alındığını ayrıntılarıyla anlattı.
“TRANSFER ÇALIŞMALARINI DURDURMADIK”
Beşiktaş’ın eksik bölgelerinin bulunduğunu kabul eden Adalı, ocak ayı transfer dönemi için çalışmaların şimdiden başladığını söyledi.
Transferlerin Italiano, Önder Özen, Eduard Graf ve futbol yapılanmasındaki diğer isimlerin ortak kararıyla gerçekleştirildiğini belirten Adalı, teknik direktörün onay vermediği oyuncuların transferinden vazgeçtiklerini ifade etti.
VLAHOVIC VE TROSSARD’IN PERDE ARKASINI ANLATTI
Adalı, Dusan Vlahovic’in transferi için uzun süre beklediklerini ve yıldız golcinin Beşiktaş’a gelmesi konusunda ısrarcı olduklarını açıkladı.
Leandro Trossard için de geçen sezondan itibaren girişimlerde bulunduklarını söyleyen Adalı, Belçikalı futbolcunun transferinden hiçbir zaman vazgeçmediklerini dile getirdi.
Beşiktaş Başkanı ayrıca Orkun Kökçü’nün kulübün “kırmızı çizgisi” olduğunu belirterek takım kaptanına sahip çıktı.
YENİ DÖNEMİN YOL HARİTASINI ANLATTI
Serdal Adalı, yalnızca futbol takımını değil, Beşiktaş’ın mali ve kurumsal geleceğini ilgilendiren projeleri de değerlendirdi.
Kulübün gelirlerini artırmayı, ekonomik bağımsızlığını güçlendirmeyi ve sportif başarıyı sürdürülebilir hâle getirmeyi hedeflediklerini belirten Adalı, yeni dönemde daha güçlü bir yönetim kuruluyla çalışmak istediğinin mesajını verdi.
TFF VE YAYINCI KURULUŞA ELEŞTİRİ
Adalı, son dönemde Beşiktaş maçlarında yaşanan hakem tartışmaları, Türkiye Futbol Federasyonu ve yayıncı kuruluşla ilgili görüşlerini de paylaştı.
Siyah-beyazlı camianın haklarını korumaya devam edeceklerini söyleyen Adalı’nın açıklamaları, Beşiktaş taraftarları arasında farklı değerlendirmelere neden oldu.
SÖZ DUHULİYE OKURLARINDA
Başkan Serdal Adalı; transferde devamlılık, güçlü futbol yapılanması, ekonomik projeler ve yeni yönetim hedefiyle Beşiktaş’ın geleceğine ilişkin bir yol haritası ortaya koydu.
Peki, siyah-beyazlı taraftarlar yapılan açıklamaları nasıl değerlendiriyor?
Duhuliye.com