-OYUN ANLAMINDA GERİYE GİDEN BİR BEŞİKTAŞ GÖRÜYORUZ-

"Karius'un çıkardığı topun santrası olmayabilirdi. Şahane bir hakem nefis bir maç yönetti. Oyuncular da işi kolaylaştırdı. 2 takım da kendi istatistiklerini yerle bir etti. İki takımın da maçı ilk kez 0-0 bitti bu sezon. Oyun kalitesi son derece düşük. Kötü bir oyun çıktı sahneye. Zayıflayan ve oyun anlamında geriye giden bir Beşiktaş görüyoruz. Alanya takımı sezona kötü başlayıp 2-3 transfer yaptı ve daha oturaklı bir takım haline geldi. Son 2 haftaya girilince 2 takım da beklentilerin altında. Deplasman performansı Bilic dahi en kötü sezonlarından birini yaşıyor Beşiktaş. Pepe'nin 2 kez milli takımdan sakat dönmesi, Babel taraftarla takışıyor sözleşmesi uzamıyor. Uzatmayınca kapris mi yapıyor, Oğuzhan'ın bir küskünlüğü var. Atılmayacak pası atıyor. Beşiktaş'ta saha dışında bir problem var sahaya yansıyan. Takım yaşlanmış olabilir ama her maçı ortada olan bir takım değildi. Geçen hafta Galatasaray maçını bitiremedi taraftar."

-PLANLAMA HATASI OLDU-

"Beşiktaş'ta planlama hatası oldu, kulüpteki problemler, oyuncuların aileyet duygusundan uzaklaşması ve oyuncuların küsmesi. Medel kapris yaptı üzüldü ama aldı formayı ve daha vermedi. VAR geldi büyüklerin hegomanyası bitti. İhaleleri sadece hakemlere atmak...Ama sen önce kadronu koruyacaksın. Ben Anadolu'dan şampiyon çıkmaz derdim. Artık büyük kulüpler ekonomik olarak sıkıntı yaşadıkları için bir de VAR geldi..."

-ŞENOL GÜNEŞ KAZANMAK İÇİN...-

"Kasımpaşa gibi Başakşehir gibi takımlar bu fırsatı kaçırmasınlar. 2-3 seneye ambargo koyabilirler. İnşallah önümüzdek ibir alt lige de gelir VAR. Zidane ilk itiraz edenlerden bir adamdı. Büyüklerin aleyhine oldu bu iş. Celta Vigo'nun hocas olsa ama isterdi. Koskoca Beşiktaş şu gruptan hala çıkmak için uğraşıyor. Porto'yu Porto'da yeniyordun daha geçen yıl. Tek mağlubiyet almadan Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkmıştı. Şu Beşiktaş'ı hayalinizde düşünebiliyor musunuz? Sezon başındaki planlamada mümkün mü böyle bir kadronun çıkması? O zaman nereye gitti bu oyuncular? Şenol Güneş kazanmak için her şeyi yapmaya çalıştı. Taktik ve oyuncu değşikliğe gitti. Ljajic her yerde oynadı bugün. Ljajic manyak oldu resmen. Maçı çevirmek anlamında riskler alabilirsiniz. Ama oyuncuların bir alışknalığı olur. Love ile Dorukhan yeni yeni oynamaya başladılar. Taktiksel değişikliğe gidersen Karius, Vida ve Necip'in sayesinde 1 puan geldi. Necip karakterli iyi bir aile çocuğu. Sahada elinden geleni yapıyor. Beşiktaş'ta tren kaçmamış. Lider rakibinle kendi sahanda oynayacaksın ikinci yarı. Beşitaş'ın santrforu yok. Güven gelecek vaat eden bir oyuncu. Santrfor şu anda Beşiktaş'ta yok."

Haber Kaynağı: HABER1903