Beşiktaş ve Antalyaspor, Süper Kupa'yı müzelerine götürebilmek için mücadele edecek. 20.45'te başlayacak olan mücadele Katar'ın başkenti Doha'da oynanacak.

Kasım ayında başlayacak dünya kupası öncesi büyük bir organizasyon düzenleme isteği ile Süper Kupa maçını Katar'ın başkenti Doha'ya alan Katarlı yetkililer ise Süper Kupa finalinde umduklarını bulamadı. Pandemi etkilerinin artması, Katar'a mücadeleyi izlemek için gidecek olan seyirci sayısına büyük darbe vuurdu. Maçı az sayıda biletli futbolseverin izleyeceği öğrenildi.

Bunun üzerine yetkililer, Katar'da yaşayan Türklere öncelik vererek maç bletlerini bedava dağıtmaya başladı. Bu hamleye rağmen tribünlerin tam olarak dolmaması da halen ihtimaller arasında.

Beşiktaş - Antalyaspor Süper Kupa finalinin Katar'da oynanacak olması Beşiktaş taraftarının ve Türk futbolseverlerin de tepkisini çekmiş, lig maçlarında deplasman yasağı kuralı getiren Türkiye Futbol Federasyonu'nun Süper Kupa finalini Katar'da oynatması büyük tartışmalara neden olmuştu.

Duhuliye.com