Ara transfer dönemine kısa süre kala takımlar yapılacak takviyeler için listelerini oluşturdu. Süper Lig'de zirveye adım adım yaklaşan Beşiktaş, şampiyonluk yolunda katkı sağlayacağını düşündüğü isimlerle şimdiden görüşmelere başladı.

İşte o isimler...

TALISCA

Beşiktaş, Çin'den ayrılacağı konuşulan Brezilyalı yıldız için girişimlere başladı. Transferdeki en büyük sorun ise Talisca'nın yüksek yıllık ücreti...

CENK TOSUN

Kadrosuna forvet oyuncusu katmak isteyen Beşiktaş'ta ilk hedef Cenk Tosun. Everton forması giyen milli futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralamak isteyen siyah beyazlılar, İngliz ekibinin Cenk ile ilgili kararını bekliyor. Everton'ın 29 yaşındaki oyuncunun transferine onay vermesi halinde kulüpler arasında resmi temaslar başlayacak.

WELLINGTON

Beşiktaş yönetimi, yaz transfer döneminde de ilgilendiği Brezilyalı orta saha ile yeniden temasa geçti. Kulübüyle yollarını ayırdığı iddia edilen Wellington'ın siyah-beyazlılara yakın olduğu belirtiliyor.

NABIL BENTALEB

Sorunlu yıldızı Ljajic ile yolları ayırmayı planlayan Kartal, Schalke'de gözden düşen Cezayirli 10 numarayı kadrosuna katmayı planlıyor. Taraflar arasında pazarlıklar sürüyor.

Kaynak: Milliyet