Takım sayısının 21'e yükseltilmesi nedeniyle 12 ile 15. haftalar arasında bazı karşılaşmalar hafta içinde oynanacak.

FENERBAHÇE - 18 GÜNDE 5 MAÇ

Fenerbahçe, aralık ayındaki maratona 6 Aralık'ta Denizlispor maçıyla başlayacak ve 23 Aralık'taki Başakşehir maçıyla nokta koyacak. 26-27 Aralık hafta sonundaki lig maçlarında ise 'BAY' geçtiği için bir nebze olsun nefes alabilecek. Fenerbahçe, her 3.6 günde 1 maça çıkacak.

Denizlispor
Yeni Malatyaspor
Karacabey
Gaziantep
Başakşehir

BEŞİKTAŞ - 25 GÜNDE 6 MAÇ

Beşiktaş'ın mesaisi 4 Aralık Kasımpaşa günü başlayacak. Alanyaspor ile kritik bir maça da çıkacak olan Beşiktaş, 28 Aralık günü Sivasspor maçıyla mesaisine nokta koyacak. Beşiktaş, 4.1 günde 1 maça çıkacak.

Kasımpaşa
Alanyaspor
Tarsus İdman Yurdu
Erzurumspor
Ankaragücü
Sivasspor

GALATASARAY - 22 GÜNDE 5 MAÇ

Galatasaray'ın mesaisi, 5 Aralık günü Hatayspor maçıyla başlayacak. Sarı kırmızılılar, 12-13 Aralık hafta sonunu 'BAY' geçeceği için 10 gün ara verdikten sonra, 12 günde 4 maça çıkacak. Galatasaray, genel itibariyle 4.4 günde 1 maça çıkacak. Ancak, 15 Aralık'tan 26 Aralık'a kadar olan süreçte 3 günde 1 maça çıkacak.

Hatayspor
Darıca
Karagümrük
Göztepe
Trabzonspor

TRABZONSPOR - 20 GÜNDE 6 MAÇ

Trabzonspor, en zorlu fikstüre sahip kulüplerden biri olarak dikkat çekiyor. 7 Aralık'ta Sivasspor ile başlayacak tempoda Trabzonspor, 5 lig ve 1 kupa maçı oynayacak. Zorlu fikstürdeki son maç ise 26 Aralık'taki Galatasaray maçı olacak. Trabzonspor, her 3.3 günde 1 maça çıkacak.

Sivasspor
Kayserispor
Adana Demirspor
Rizespor
Hatayspor
Galatasaray

BAŞAKŞEHİR - 26 GÜNDE 7 MAÇ

Başakşehir, 1 'BAY' hafta ile zaten zorlu olan fikstürünü daha da zorlaştırmadı. 2 Aralık'ta Leipzig maçıyla başlayacak olan maraton, 27 Aralık'ta Kasımpaşa ile sona erecek. Bu süreçte zorluk derecesi yüksek Leipzig, Paris, Gaziantpe ve Fenerbahçe maçları oynayacaklar. Başakşehir, her 3.7 günde 1 maça çıkacak.

Leipzig
Yeni Malatyaspor
PSG
Gaziantep
Turgutluspor
Fenerbahçe
Kasımpaşa

SİVASSPOR - 26 GÜNDE 8 MAÇ

Sivasspor, Süper Lig kulüpleri arasında aralık ayında en zor fikstüre sahip kulüp oldu. Yiğidolar, 25 günde tam 8 maça çıkacak. Villarreal maçıyla başlayacak zorlu maratonda Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi'nde Villarreal ve Maccabi ile kritik maçlara çıkacak. Sivasspor'un uzun maratonu 28 Aralık'ta Beşiktaş maçıyla sona erecek. Sivasspor, 3.1 günde 1 maça çıkacak.

Villarreal
Trabzonspor
Maccabi Tel Aviv
Antalyaspor
Giresunspor
Konyaspor
Gençlerbirliği
Beşiktaş