"Şu an için Sergen hoca, Beşiktaş'ın tek çaresi... Beşiktaş'ın neden bu kadar çaresiz olduğu sorgulanmalı. Bunda elbette geçmişin etkileri var. Fakat sadece geçmiş üzerinden bir çıkış yolu çizmek Beşiktaş gibi büyük bir kulübe yakışmaz."

'GÜNDE 3 İDMAN OLMASI LAZIMDI'

"Bu takım 21 gün izin yaptı. Ben bu aranın çok da iyi değerlendirildiğini düşünmüyorum. İdmanlar iptal oldu. Onun dışında sadece Karagümrük'le hazırlık maçı yapıldı. En azından 2 hazırlık maçı yapılabilirdi. Günde 3 idman olması lazımdı. Daha sıkı çalışması lazımdı Beşiktaş'ın... Gençlerbirliği maçının sonunda Beşiktaş'ın koşu mesafesi olarak ligde 105 kilometre ile son sırada olduğunu görüyoruz."

'TAKIM İÇİNDE HUZURSUZLUKLAR VAR'

"Bu sorunun neden oyun içinde saha içinde ya da kulüp içinde değil. Ancak idman içinde çok farklı dedikodular var. Çok farklı serzenişler var. Takım içinde bazı huzursuzluklar olduğu aşikar. Bunların aşılması lazım. Olay kondisyondan ibaret değil. Bu huzursuzluklar nasıl çözülür? Bunu çözecek olanlar idareciler. Bunlar çözülmediği sürece Denizlispor maçı bir kıstas değil."

'ÇEBİ'NİN AÇIKLAMALARI İLETİŞİM KAZASI'

"Başkan Çebi'nin Abdullah Avcı'ya yaptığı yaklaşımı doğru bulmuyorum. 36 milyonluk tazminatın konuşulduğu bir durum, bizzat görüşülmesi gereken bir durumdur. Beşiktaş Başkanlığı'nda sayın Çebi de otursa Demirören de otursa... Bu isimler Beşiktaş başkanlık makamını temsil ediyor. Son yapılan soru cevap kısmında Başkanın Avcı ile ilgili yaptığı yorumları iletişim kazası olarak görüyorum. Bu yapılan açıklama sonra daha da sıkıntılı ilerler bu süreç."