AÇIKLAMALARI YANLIŞ

Feyyaz Uçar: Sergen Yalçın'ın açıklamaları doğru değil. Oyuncularla arasında sıkıntı yaratır. Birilerine mesaj verdi, kime verdi bilmiyorum. Ancak sorumlusu yine Sergen Yalçın'dır.

OYUNCULARLA ARASI KOPUK

Volkan Demirel: Oyuncularla ile Sergen Hoca arasında kopukluk hissettim. Yorulmuş olduğunu gördüm. Bazen teknik adamlar, takıma bir şey yapamaz. Mağlubiyetler aşağıya çeker. Herkes ister ama içeride korku olur 'Yine mi kaybedeceğiz korkusu' takımı bu hale getirir.

ÇUKURA ATMIŞ!

Volkan Demirel: Geçen sene Beşiktaş'ı izlediğimde 'İlk 5'e giremez' dedim. Geldiler ve iki kupa aldılar. Bu takım, geçen seneden daha iyi. Bu kadro daha iyi yerlerde olabilirdi. Kaygı, endişe ve korku, Beşiktaş takımını çukura atmış durumda. Beşiktaş'ta Michy Batshuayi yok, Miralem Pjanic oynayamıyor, ne olacak? Beşiktaş yenilecek mi? Beşiktaş'ta teknik heyet ve yönetim oturup bunun üzerine konuşmalı.

SEZON BAŞI İYİ GEÇMEDİ

Güntekin Onay: Beşiktaş'ın sezon başında iyi hazırlık kampı geçirdiğini düşünmüyorum. Az hazırlık maçı yapıldı. Sonra bir anda maç temposu gelince üst üste sakatlıklar. Taktiksel, mental iyi bir hazırlık yapılmadığının göstergesi.

MOURINHO DA AYNISINI SÖYLÜYOR

Güntekin Onay: Beşiktaş’ta 'Çalıştı, her şeyi yaptı ama kaybetti' gibi şeyler diyeceğimiz bir maçla karşılaştık mı? Deplasmanlarda böyle bir tablo görebiliyor muyuz? Gerçekten kazanma ciddi bir problemdir. Jose Mourinho, 'En önemlisi oyuncuların içindeki kazanma arzusudur' diyor. Sergen Yalçın da onu söylüyor. Çıkıp her şeyini ortaya koyarsın kaybedersin.

Duhuliye.com