"TRABZON ŞAMPİYON OLACAĞINDAN EMİN"

Futbol kalitesi ortalamanın üzerine çıkmadı maç maalesef. Daha yüksek kalitede bir oyun bekliyorduk. Trabzonspor şampiyon olacağından emin, sadece ne zaman olacağını bilmiyor. Şehir üzerindeki coşku biraz da gerginlik yaratmış gibi.

"İKİ TAKIM DA CEPHEYİ KAPATTI"

Biraz taktiksel bir maç gördük. İki takım da cepheyi kapattı. Kanatlar biraz daha yol bulunabilecek bir alan haline geldi. O yüzden beklerin etkili olabileceğini konuştuk ki bunu da gördük.

"TRABZON DAHA ÖNCE BÖYLE KAZANDI"

Trabzonspor iki defa üst üste cepheyi çok iyi kapatarak kazandı Beşiktaş'a karşı. Hem bu sene hem geçen sene. Tutmuş bir plan ve alınmış bir kararlar var.

"TAM BİR 3-4-3 İZLEDİK"

Ismael, Ghezzal ve Alex'i çok içeri aldı. Tam anlamıyla bir 3-4-3 izledik. Wellinton, Nwakaeme'ye hiç bir şekilde top aldırmadı. Karşılıklı çok hata yapıldı ancak değerlendiremeyen hep Beşiktaş oldu. Beşiktaş'ın tek hatasını ise Trabzonspor değerlendirdi. Maçı Trabzonspor'un kazanacağını düşünürken Rachid Ghezzal yine işini yaptı ve Rosier'e müthiş bir asist yaptı.

"İÇ SAHADA DAHA FARKLI OLMALI"

Ara ara Beşiktaş'ın daha iyi oynadığı ancak kazanamadığı bir maç izlemiş olduk. Trabzonspor, şampiyon takımlara hiç kaybetmeyerek büyük bir iş başardı. Beşiktaş açısından da Ismael'in oyunundan etkilendiğimi ancak iç saha oyununun biraz daha farklı olması gerektiğini düşünüyorum.

"TARAFTAR BÖYLE OYUNLARI SEVER"

Ismael, baskının ve enerjinin altını çizdi. Beşiktaş tribünü böyle oyunları sever. Yüksek baskılı, atletik performansı yüksek oyuncular arttırılırsa taraftarın hoşuna giden bir oyun olacağını düşünüyorum. Ancak ne olursa olsun, şampiyonluğa oynayan takımlarda bir değil iki tane oyun kurucu gerekli diye düşünüyorum. Sadece Ghezzal yeterli olmayabilir.

Duhuliye.com