Gazeteci Serdar Sarıdağ, YouTube kanalındaki programda Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano'nun saha kenarındaki enerjisini değerlendirdi. Deneyimli gazeteci, İtalyan çalıştırıcıyı Türk futbolunun renkli teknik adamlarından Yılmaz Vural'a benzetti.
Sarıdağ, Italiano'nun maç boyunca bir an olsun yerinde durmadığını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:
"Hocayı seyrettin, hoca sahadaki hatta ligimizdeki bazı oyunculardan daha fazla koşu mesafesine sahip bence şu an. Yerinde durmadı. Italiano, İtalyan Yılmaz Vural bence."
Bu benzetmenin karakter olarak değil, saha kenarındaki çalışma temposu ve enerjisiyle ilgili olduğunu belirten Sarıdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Ama şey anlamında söylemiyorum, hani Yılmaz Hoca çok esprili falan ama bu hoca biraz daha saha kenarda ciddi. Ama performans açısından koşma, zıplama, bağırma, çağırma... Tam bir İtalyan Yılmaz Vural."
Serdar Sarıdağ bu değerlendirmesinin yanlış anlaşılmamasını gerektiğini vurgulayarak, Vincenzo Italiano'nun maç boyunca takımını sürekli yönlendiren, enerjisini saha kenarına yansıtan teknik adam profiline dikkat çekti.
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026