Sezona flaş transferlerle başlayan Beşiktaş, pandemi süreci dolayısıyla 1,5 yıldır elde edemediği tribün gelirlerini de yükseltmeyi hedefliyor. Pandemi yönetmeliğinden dolayı, Beşiktaş'ın 41.903 seyirci kapasiteli Vodafone Park'a 18.500 seyirci alma hakkı bulunuyor.

Beşiktaş, bugün oynayacağı Yeni Malatyaspor maçında, sezonun şimdiye kadarki en yüksek biletli seyirci sayısına ulaştı. Beşiktaş - Yeni Malatyaspor maçı için şu ana kadar 11.140 bilet satıldı.

Beşiktaş, Süper Lig'in ilk maçı olan Rizespor maçında 8322, geçtiğimiz haftaki Karagümrük maçında ise 10790 seyirciye oynamıştı.

Bugün öğle saatleri itibariyle sezonun seyirci rekorunu geliştiren Beşiktaş'ın, maç saatine kadar 14-15 bin rakamına ulaşması bekleniyor. Ayrıca, özellikle şehir dışından stada gelecek olan taraftarların Çarşamba akşamı Borussia Dortmund ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçını da düşünerek, Malatyaspor maçına gelemedikleri de taraftarlar tarafından dillendiriliyor.

Yeni adapte olunan aşı prosedürleri ve pandemide statlara girme koşullarına alışkanlık kazanıldığında, Beşiktaş'ın maksimum kapasite olan 18.500 seyirci rakamına ulaşması bekleniyor.

Duhuliye.com ÖZEL HABER