İşte Sergen Yalçın'ın sözleri:

Çocuklara teşekkür ediyorum, beni biraz duygulandırdılar, hepsine çok teşekkür ediyorum. (Soyunma odasındaki tezahürat hakkında) Oyunları ile ilgili de teşekkür ediyorum. Yoğun fikstürde çok yorulup özverili oynuyorlar.

Bazen oyuncuların performansı düşebiliyor. Bugün Mensah ve Nkoudou'yu beklettik mesela. Gökhan'ın dönmesi çok önemli. O ve Ljajic antrenmanlara çıkmaya başladılar, ligin devamında kullanabiliriz.

Bugün kazanmak önemliydi çünkü 1. dereceden rakibimizle oynayıp puan farkını artırdık ve liderliği koruduk. Moral ve motivasyon anlamında çok iyi bir galibiyet oldu. Taraftarımız yanımızda olmasa da onları her zaman yanımızda hissediyoruz.

Bugün-yarın derbinin zevkinin yaşamak istiyoruz ama sonra perşembe-pazar oynayacağız, hemen onlara çalışmaya başlamalıyız

Kazanamk her zaman güzeldir çünkü bizim çalıştığımız pozisyon çok zor bir pozisyon. Kazandığınız zaman, işler iyi gittiği zaman hayat daha kolay oluyor ama kötü gidince böyle büyük camiada çalışmak çok zor.

Oyuncularımızın morali, isteği, bizi çok mutlu ediyor. Bir de biz sezon başında sağlıklı bir başlangıç yapamadık. Avrupa maçları, transferlerin geç gelmesi, hazırlık yapamamamız lige geç başlamamıza sebep oldu.

Son 8 maçın 7 tanesinde bu takım gol yemedi. Bir-iki pozisyon var ve onun dışında bir şey vermedik pek ama tabii Galatasaray'ın 10 kişi kalmasının da etkisi oldu. Bizim için güzel bir hafta sonu oldu, katkı sunan herkese teşekkür ederim.

Duhuliye.com