Gazeteci ve spor spikeri Onur Yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu ile Alanyaspor-Beşiktaş maçının hakemleri hakkında görüştüğünü açıkladı.
Yıldız, Gündoğdu’nun hakemlerle ilgili henüz herhangi bir dinlendirme kararı alınmadığını söylediğini aktardı.
Onur Yıldız paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu ile Alanyaspor-Beşiktaş maçının hakemleri hakkında konuştum. Henüz hakemlerle ilgili bir dinlendirme kararı almadıklarını, yarın A. Taylor ile yapılacak değerlendirme sonrası karar vereceklerini ve gerekirse dinlendirme süresini belirleyeceklerini söyledi.”
Alanyaspor-Beşiktaş maçındaki tartışmalı hakem kararlarının ardından gözler, MHK’nın yapacağı değerlendirme sonrasında nasıl bir karar vereceğine çevrildi.
Duhuliye.com
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026