Süper Lig'in 35. haftasında Beşiktaş, evinde Ankaragücü'nü ağırladı. Siyah beyazlılar, şampiyonluk yarışında büyük önem arz eden bu müsabakadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı. Maç sonunda Sabah Spor yazarı Ahmet Çakar, mücadeleyi köşesinde değerlendirdi.

İşte o yazı;

"Beşiktaş resmen ateşle oynuyor. Geçen hafta Erzurumspor gibi zayıf bir rakibe karşı son 20 dakikada kazandılar. Ama dün gece 2-0 öne geçtikleri maçı kazanamadılar, berabere bitirdiler. Aslında ilk yarıya baktığımız vakit tüm kontrol Beşiktaş'taydı. Fazla pozisyon üretemeseler de Ankaragücü çıkamıyor, inanılmaz dominant bir Beşiktaş izliyorduk. İlk yarıyı son saniyede Kulusic'in kendi kalesine attığı golle Beşiktaş önde bitirdi. Ama ne olduysa ikinci yarı oldu. İkinci devrenin başında Kulusic, tekrar kendi kalesine attı.. 2-0'dan sonra sanki bir sihirli değnek Beşiktaş'a adeta 'dur' dedi. Bu dakikadan sonra sahada çabuk oynayan, çok çabuk çıkmaya çalışan bir Ankaragücü vardı ki Paintsil'in kişisel gayretiyle ilk penaltıyı kazandılar, son dakikada da Gökhan Töre'nin çok acemice müdahalesiyle ikinci penaltıyı kazanıp zorlu deplasmandan 1 puan almayı başardılar.

TEHLIKE ÇANLARI ÇALIYOR
Artık Beşiktaş için tehlike çanları çalmaya başladı. Bunlar zorlu yarıştason dönemece girilirken ön görülemeyen puankayıpları. Ama tabii ki takipçileri Fenerbahçe veGalatasaray'ın maçları şimdi daha da önemli halegeldi. Bakalım onlar ne yapacak...Hakem Halis Özkahya'yı dün gece hiçbeğenmedim. Her ne kadar Ankaragücülehine verdiği iki penaltıda da kararlarıkesin doğru olsa da birçok dirsekleve kolla surata yapılan müdahalelericezasız bıraktı. Beşiktaş'ınattığı ilk golde Vida'nın bir oyuncuya dirseğivar. VAR'la beraber atladılar. Ve benceBeşiktaşlı N'Koudou, kayan Ankaragücülürakibinin diz kapağına bilerek ve isteyerekbasıyor. Bu da kırmızı kart olabilirdi."

Kaynak: Sabah