Spor yorumcusu Zeki Uzundurukan, Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Semih'in büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirten Uzundurukan, genç futbolcunun yalnızca sahaya ve futbola odaklanması gerektiğini ifade etti.
Semih Kılıçsoy'un ilk çıkış dönemindeki performansını hatırlatan Uzundurukan, "Semih Kılıçsoy, Beşiktaş için önemli bir futbolcu. Yeter ki futbol oynamaya odaklansın. İlk çıkışını hatırlıyoruz. Tek başına maç kazandıran bir futbolcuydu." dedi.
Genç oyuncunun özellikle Trabzonspor karşısında ortaya koyduğu performansa vurgu yapan Uzundurukan, "İstanbul'da oynanan bir Trabzonspor maçı vardı. Attığı iki müthiş golle tek başına maçı almıştı." ifadelerini kullandı.
Yeni teknik direktör Vincenzo Italiano ile birlikte Semih'in yeniden yükselişe geçebileceğini belirten deneyimli yorumcu, "Semih, inşallah bu sezon Vincenzo Italiano'yla birlikte bir çıkış yakalar." değerlendirmesinde bulundu.
Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi gözler genç yıldızın performansına çevrilirken, teknik direktör Vincenzo Italiano'nun Semih Kılıçsoy'u kadro planlamasında önemli bir parça olarak gördüğü ifade ediliyor.
Duhuliye.com
YORUMLAR (21)
Aaa harika. O zaman gelin Semih ile Onuachu yu kafa kafaya takas edelim. Semih müthiş miş ya hani. Alın tepe tepe kullanın lan 😂
Kimseye pas vermeyip gol attıktan sonra hocası bir daha onu oynatmadı çünkü futbolu yanlış oynuyor çocuk bunu öğrendikten sonra parlayacağı bir dönem olacaktır daha 20 yaşında
Bu kilolarla çok zor yine başladılar abartmaya
Bu çocuk okumaz sanayiye verin diyen amcalar vardı. Hah işte onlar olsa Semih için aynısını derdi.
Gs de olsaydı dünya starı olarak lanse edilirdi. Kazma barış bile milyon euro paha biçiiyorlar. Bence bizim şansımız. 15 yaşında buraya yorum yazan veletleri dikkate almamak , semihe sahip çıkmak lazım. Arda gülere fb sahip çıktı sonuç ortada. Arda ilk çıktığında yeterli değildi ama 10 numara forma ile oynadı.
@Akk ona bakılırsa bu çocuk gitmeden önce ne goller attı bizde. Arda ile bir tutmak değil elbette yarısı etmez ama değerlere sahip çıkmak gerekiyor. Semih ilk çıktığı sezondaki gibi çıkıp bu yıl 10 gol atsa kötü mü ? Bunun için 15 milyon euro verip dışarıdan yabancı getirmek gerekmiyor. Yorumda sordunuz barış alper semihten daha mı iyi ? Bjk olarakta doğru yönlendirme çalıştırma, sahip çıkmakta bize ve kulübe düşüyor. Ezbere o yıldız bu yıldız gelsin diye yazıyoruz başarı yok. Fb, gs maç bileti, loca fiyatları ne kadar görmek lazım. Forma satışımız yok onlar kadar. O zaman eldeki malzeme ile en güzelini yapmaya çalışmamız lazım
@Akk arda 17 yasinda real madride gitti simdidede ilk on bir oynuyor semih gelmis 21 yasina daha cagliaride bile oynayamamis bundan medetmi umuyorsunuz bu arada yasim 42 ergen degilim
@Akk ardayla semihi birmi tutuyorsun sen git hentbol izle
Zeki Uzundurukan ismini gördükten sonra yoruma geçtim...
Sistem içerisinde belki hoca kullanacak. Hocadan iyi bilenler yine yorumlarda
@Cemo BİZ HEP HOCALARA BIRAKTIĞIMIZ İÇİN 5 SENEDİR KASIMDA HAVLU ATIYORUZ. DEMEKKİ BİLMİYOLAR HOCALAR.
Milli takımdaki bel altı hareketinden sonra İtalyanlar vazgeçti
Zeki Uzundurukan Trabzon kökenli GS'lı yazar, boş boş yazı yazıyorsun. Hangi Beşiktaşlı taraftar Semih Kılıçsoy'un başarılı olmasını istemez. Bir de yazmışsın, yeter ki futbol oynamaya odaklansın, sanki biz futbol oynamaya odaklanmasını engelliyoruz. Bu ne bizim ne de Vincenzo Italiano'nun elinde olan bir durum. Tamamen top Semih'te. Anadolu TAKIMLARINA GİTMEK İSTEMİYORSA, TAMAMEN FUTBOLA ODAKLANIR.
Ne semihi kardesim ilk 18 e giremez. Semih guzellemeleri basladi yine.
Semihi vanspor yada amedspora kiralamak en mantiklisi bize kaliteli yerli golcü lazım ama önce bitirici dünya çapında yıldız forvet şart
Bu Zeki Uzundurukan denen sürekli yalan haber yapan spor gazetelerinden birinde görevli zatı hiç sevmem tam bir Beşiktaş düşmanı, dün bir spor kanalında beşiktaşa bodrumsporun golcüsünü önerdi, aynı öneriyi ts için yapsa ya uyanık, karadeniz kurnazı, kafasında karnında 40 tane tilki dolanıyor, daha lşgler başlamafan hinlikler başladı,
aynen zeki semihle uefayi bile aliriz haklisin
cagliari gibi italyanin vasat alti takiminda bile oynayamayan adam bizimi kurtaracak
Semih öyle bir profil ki ne tam sol önde oynatırsın ne 4-2-3-1 in en ucuna atarsın. Pivot santraforluk yapamaz çünkü topu indirip, servis yapma yeteneği yok, kenar forvet olamaz çünkü çizgiye inme ve hızlanma yeteneği yok (hız ayrı hızlanma ayrı). Semih tamamen fizik gücü ile ayakta kalma ve bitiricilik odaklı bir oyuncu. Bu adam sadece 4-4-2 veya 4-4-1-1 de sahte forvet gibi oynayabilir, ceza sahası dışından yoklar vs. Bu adam sol açık yedeği de olmaz bak diyeyim o yüzden 2 tane sol kanat alman gerek
Kilo almaya meyilli bir genetik yapısı var. Yediğine, içtiğine sürekli dikkat etmeli. Profesyonel bir diyetisyen tutulabilir. Ama şampiyonluk hedefleyen bir BJK kadrosunda şu an için yeri yok. Kiralık gönderilebilir Belçika veya Hollanda'ya. Şampiyonluk seviyesine çıkabilmesi için en az 3-4 yılı var. O da dediğim gibi kendine iyi bakarsa.
@Düdüklü Makarna Fiziksel güç ve kilo çok farklı şeyler. Bir futbolcu hem zayıf hem güçlü olabilir. Fazla kilo vücuda ağırlık yapar koşamazsın. Dönüşlerin, kıvraklığın hepsi zorlaşır. Icardi'nin bir gençlik haline bak bir de şimdiki kilolu haline bak farkı anlarsın.
@BJK40 alsın boşver öyle daha iyi 4 kişi deviremiyordu 6 deviremez bu seferde. Vurunca iyi vurue5. Herkes atletik olmak zorunda değil
Hala mı Semih arkadaş maç riske giriyor biz Hekimoğlu ve Semihi oyuna alıyoruz işte orada maç bitiyor yeter artık güzellemelerinizden vazgeçin. Gelişecek diye bekleyenler neye inat ediyorsunuz gittiği takımda da oynayamadı bizde de oynayamaz ayrıca kiraya verince gitmiş olmuyor, gelişirse çağırırsın. Sürekli oynayacağı bir takıma sözleşmesine oynama garantisi yazarak kiraya verin gitsin aynı şeyi Hekimoğluna da yapın. Yoksa başımız çok ağrıyacak söylemesi.