Beşiktaş’ta divan kurulu üyesi olan Hürser Tekinoktay, 17 Ağustos Pazartesi günü basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı. Aynı zamanda eski başkan adayı da olan Tekinoktay, mevcut başkan Ahmet Nur Çebi’nin 28 Temmuz’da yaptığı açıklamada kendisine hakaretlerde bulunduğunu ve düzenleyeceği basın toplantısını cevap niteliğinde yapacağını ifade etti.

Kişisel sosyal medya hesabından duyurusunu yapan Tekinoktay, “28 Temmuz’da Dernek Başkanımızın AA’da Fulya ile ilgili olarak şahsıma yönelik yaptığı hakaretlere 17 Ağustos Pazartesi günü düzenleyeceğim basın toplantısıyla cevap vereceğim. Saat 13.00’te başlayacak online yayına gazeteci arkadaşlar görüntülü bağlanıp sorularını sorabilecek.” ifadelerini kullandı.

Karalama ve Fulya Davası

Ardından bir mesaj daha paylaşan Hürser Tekinoktay, “Pazartesi günü saat 13.00’de YouTube üzerinden canlı olarak yapacağımız basın toplantısında şahsıma yapılan KARALAMA ve FULYA DAVASI konusunda cevap/tekzip hakkımızı kullandırmayan Anadolu Ajansı programcıları özel olarak davetlimdir.” dedi.

Ajansspor