Beşiktaş altyapısından yetişen ve 2,5 sezondur A takımın önemli oyuncularından olan Rıdvan Yılmaz'ın yeni sezonda Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyor.

Genç oyuncu için Frankfurt ve Torino Beşiktaş'ın kapısını çalarken, Rıdvan Yılmaz'ın da kariyerine Avrupa'nın büyük liglerinden birinde devam etmek istediği biliniyor.

Konu ile ilgili ulaştığımız Beşiktaşlı yöneticiler, her iki Avrupa ekibinin de Rıdvan Yılmaz için verdiği tekliflerin henüz istenilen seviyeye ulaşmadığını vurguladı. Frankfurt ve Torino ile görüşmelerin sürdüğünü belirten yöneticiler, gelen tekliflerin ilk güne oranla az da olsa arttığını, fakat halen kulübün talep ettiği düzeyde olmadığını söylerken, Beşiktaş'ın istediği teklifi alamaması halinde oyuncu ayrılmaktan yana olsa da transferine kesinlikle izin verilmeyeceğini belirtti.

ALTERNATİFİ KAZIMCAN

Beşiktaş'ın Rıdvan için istediği teklifleri alamaması halinde önümüzdeki sezonun sol bek rotasyonu geride bıraktığımız sezonda olduğu gibi Rıdvan - Umut Meraş ikilisi olacak. Yönetim, takımda kalması halinde sözleşmesinin son sezonuna girecek olan Rıdvan Yılmaz ile hemen sözleşme görüşmelerine başlayarak oyuncuyu altyapısından çıktığı Beşiktaş'a para kazandırmadan gitmemesi yönünde ikna etmeye çalışacak.

Rıdvan Yılmaz'ın transfer olması halinde ise Beşiktaş'ın sol bek transferi için çalışmalara başlayacağı, listenin başında Altay'ın genç oyuncusu Kazımcan'ın bulunduğu edindiğimiz bilgiler arasında.

Duhuliye.com / ÖZEL HABER