Spor yorumcusu Cüneyt Kaşeler, Beşiktaş gündemini Duhuliye için özel değerlendirdi.
Duhuliye;
"Süper Lig'de öne geçtiği maçları kazanamayan ki bunlarda hakem etkisini yok sayamayız ama galibiyeti koruyamayan, 10 kişi kalınca sahada mücadeleyi bırakan bir Beşiktaş var. Bunun temel sebebi sizce nedir? Güvensizlik mi, fiziksel yetersizlik mi yoksa psikolojik bir travma mı?"
Cüneyt Kaşeler;
Beşiktaş'ın kadrosunda elbette sıkıntılar var. Bu üç senedir söylenen ve üç senedir süre gelen bir problem ama eğer Beşiktaş bu kadar maçta öne geçip puan kaybediyorsa bence teknik direktör Sergen Yalçın, yorumcu Sergen Yalçın ile görüşsün o ona mutlaka bunun formülünü verir.
duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (19)
Bizi alemin diline düşürdünüz. Yorumcular dalga geçme yarışına girdi. Yazıklar olsun.
Sergen aslında mecburiyetten gelmeyi kabul etti. Kabul etmese yine topa tutulacak. Sergen kadrosunu kurmak istiyordu. Ve haklıda.. Şuan dayanabilirsek. Kadrosunu 2 transfer döneminde kurar. Ve başarı gelir. Sergen gitse yabancı gelse. 2- 3 hatada onuda kovarız. Bırakın Sergen işini yapsın. Futbolcular ruhsuz oynarken, yani hata yaparken, sergenin de denerken hata yapması normal..
Herhalde bunlar Süleyman Demirel i tanimamışlar. Dün dündür bugünse bugün derdi rah.etli. Tamda sergen hoca yı özetliyor.
Bu ve adalı denen herif gitmeden rezillik bitmez
Ekol tv bunu hemen geriye çağırsın. Hic olmazsa orda çocuklara futbol için la fontenden masallar anlatıyordu bol keseden atıyordu. Aynştaynı mezardan kaldırsan bu ganyancın yanında sınıfta kalır aynştayn. Yeter ki Beşiktaşı rahat bıraksın. Yüzyılın rn kötü hocası 1.5 puan ortalaması ligde kalabilir. Tek şaşırdığım şey bazı taraftarlar hala destek veriyor bu ganyancıya en beceriksiz olana. Onlarda Beşiktaşın iyiliğini istemiyor yada ganyancının trolleri.
Sergen Yalçın Aranan değil, Arayan teknik direktör. Hiç bir kulüpte tutunamadı. İş bilmez yöneticiler sıkışınca alıp getirdi. Bir gol averajla Tesadüfü kazanılmış bir Şampiyonluğun dışında hiç bir başarısı yok. Şampiyonlar ligi gurup maçlarında SIFIR puan çekerek adını kulüp tarihimize teneke harflerle yazdırdı.
Bundan Hoca flan olmaz herkese sallayan egosu dağ gibi olan mütavazi olmayan birisi hoca flan olamaz bundan olsa olsa Yorumcu olur tv de şovmen olur herif muçi ye sallıyor muçi de her maç sallıyor golleri kapak yapıyor buna ulan elimizde orta saha yoktu sırf bunun egosu yuzunden muci gönderildi Adalı ve sergen Beşiktaş ın başına gelen büyük bir felaketdir
Beşiktaş medyası da en az Türk hakemleri kadar rezil ve eyyamcilar!! 15 maçta 23 puan alıp 22 puan kaybeden Sergen Yalçın in yetersizliğini konuşmaktan kaciniyorlar! Öne geçtiği 6 maçta sadece 4 puan alan hocayı elestiremiyorlr gerçekleri soyleyemiyorlar! Sırf Sergen Yalçın la araları bozulmasın diye bunu bilerek yapıyorlar! Son dönemde gelen hocalardan en az puan toplayanı Sergen Yalçın olduğu halde bunu söylemeyi birakin ima bile edemiyorlar! Gerçek şu ki bugün Besiktasin iyi bir hocası olsaydı bugün liderdi bu takım!
Gerekirse hakemi de yeneceksin.Hakem tarafından çalınan puanlara ne yapılır bilemiyorum. Yönetim reaksiyon göstermesi gerekiyor. Hem bizim teknik adam problemini en kısa zamanda çözmemiz gerekiyor.10 kişi nasıl top oynar diye bir çalışması olmayanın bu kulüpte ne işi olabilir?
15 maça çıkmış 6 galibiyet almış, 9 maçta puan kaybetmiş! Aldığı puan 23, kaybettiği puan 22..! En az en az 10 puan haybeye kaybetti ki bunu herkes kabul eder. Şuan takımin çok rahat 36 puanı olur ve tam yarışın ortasında olurdu. Hatta lider olurdu bu takım ama maalesef beşinci sırada. 13 puan geride. Puan kaybettiği 6 maçta öne geçti besiktas ve 4 puan aldı sadece! 18 puandan sadece 4 puan alabildi! Bu istatistiklerden ortaya çıkan acı gerçek Sergen Yalçın in Besiktasın teknik direktorlugu için yetersiz oldugudur! 10 kişi kaldin diye ceza sahasına kadar gömulemezsin! 10 kişi kaldın diye 60 dk boyunca gelen her topu ileri şişirip uzaklastiramazsin bir planın olması gerekir. Besiktas ts ve fb maçlarında 5 puan kaybetti rakiplerine de 5 puan hediye etti!! Velhasıl kelam her zaman ki gibi Beşiktaşa ve taraftara yazık oluyor!
Bu kadar cehil. Bu kadar bilgisiz. Bu kadar yeteneksiz. Puan ortalaması Ole'den- GvB'den- Valerien Ismail'den daha kötü olan. Elinde Ole'nin- GvB'nin ve Valerian Ismail'in elindekinden kat iyi takım olan. Buna rağmen onların fersah gerisinde kalan alenen yalancı- kumar bağımlısı- maç günü ganyan tahmini paylaşan, takımın en iyi oyuncusunu öyle- böyle sonuçta oynamaz hale getiren adam nasıl olur da o koltukta hala tutulur? Gerçekten aklım almıyor! Adalı sen gerçekten ama gerçekten 2 haneli köye muhtar bile olmamalısın! Boş poşet emanet edilmez aklı bu kadar çalışan adama!
Hem hakem etkisini yok sayamayız diyorsun hem eleştirmeye devam ediyorsun, maç sonuçlarını küç0k detaylar belirler, küçük detayları bırak maalesef beşiktaş olunca büyük pızisyonnlar büy0k detaylar oluyor ki bu büyük detaylar bile verilmiyor, bak akşam fb ye verilen penaltıyı gördünüz, konyalı tam topa vuracak iken duran denen karaktersiz arkadan gelip ayağını koyuyor topa dokunuyor tabii konyaının ayağıfa refleks gereği arkadan gelen karaktersiz duranın ayağına vuruyor, ondan sonrada karaktersiz duran tam 5 takla atıyor, penaltı verilince sağlık ekibi gelmeden 5 takla atan adam ayağa kalkıyor, sen hala sergen diyorsun, bu ne tutarsızlık,
GÜzel taşlama. Dil belası di mi SERGEN. Ufak atta civcivler yesin diyorduk. Şimdi sen yiyorsun maalesef. DAHA DA ÇOK YERSİN. Yol yakınken git. Benim kanaatim bu. Bu sözlerin altında ezildikçe eziliyorsun. Lafla peynir gemisi yürümüyormuş anlıyoruz. Hala hatalı davranıyorsun. Kendini bir şey sanıyorsun. Bunlar olmaz. Sözüne bak; yardımcılarım görüştü oynamam demiş. Sen kimsin? Teknik direktör. uzun süredir problem olan bir oyuncu ile sahalara dönmesi için teşvik edilen bir oyuncu ile yardımcı mı görüşürmüş, ihtiyacın var oyuncuya. Bizimi kekliyorsun sergen. Kapı açık arkanı dön ve çık. Bu mu istediğin. Sen niye konuşmuyorsun birader? Kendini ne sanıyorsun sen birader? Beşiktaşın menfaatleri için diyorsunuz. Beşiktaşı yiyorsunuz. Yuh. olsun size ya. Tek ben değil herkes aynı şeyi söylüyorsun. Hiç mi utanmıyorsun. Hala da aynı tavırlara devam ediyorsun. Beşiktaşı yakıyorsun Beşiktaşı. Bunca insan bekliyor. Bir şeyler bekliyor. Olan biten SIFIR. Sen hala yardımcım filan. Yuh olsun sana. Akşama kadar odanda otur. Kalk git. Mesai bitti de. Maç günü yardımcıların oynayacakları yazsın. Sen de uygunsa onayla. Sahaya çık. Etrafa bak. Ne taktik verdiniz lan. Bana da söyleyin de. Hacom 3-2-1 oynuyoruz. Tamam. Yendiyseniz iyi gidiyor, yenilince, oynamıyorlar ben ne yapayım de eve git. Bu mudur teknik direktörlük yahu. Elimizden geleni yapıyoruz. Yapmıyorsun. Elinden gelen buysa GİT kardeşim. Olmuyor. Bu ne ya.
Hocam Allah aşkına adamcılıgı bırak sen aldın diye oynatmak zorunda değilsin bırak bu Cengiz’le Gökhan’ı oynat taylanı yapma hoca pişman olursun yapma
Bunca zamanda bir takım savunması oturmaz mı arkadaş. Geçen sene savunmayı iyi yapan takım bu sezon kevgire döndü.
Bu kadar defansa yerleşen takım boyle kuran adam korkaktır demek ki Sergen yaşlanmış cesaretini kaybetmiş
Son zamanlarda gördüğüm en iyi cümle. Bence de yorumcu sergenle konuşöası iyi olacaktır.
Öyle bir çıkmazdayız ki; yönetim Sergen’e git diyemiyor, Sergen de bırakıp gidemiyor… sezonu böyle tamamlayacağız anlaşıldı, ama lütfen ara transferi Sergen’e yaptırmayın, problemli oyuncu almayın, kulübü daha da borca sokmayın, lütfen sezon sonu ceketinizi alıp gidin!…