Mesut Urgancılar, sponsorluk anlamında bereketli bir hafta geçirdiklerini dile getirerek, "Bu hafta imzaladığımız ikinci sponsorluk anlaşması. TEMSA ile beraberliğimizin 8. yılına girdik. Futbol takımımızla başlayan iş birliğimiz geçen yıl hentbol ile taçlanmıştı. Bu yıl da basketbol takımımızla sponsorluğumuza devam ediyor. Tüm sporcuların fiziksel özellikleri farklı olduğu için otobüslerin iç tasarımı birbirinden farklı. Bunun için teşekkür ediyoruz. Geçen sezon TEMSA’nın bize sağlamış olduğu katkı 5 milyon lira civarındaydı." diye konuştu.

Sporda finansal sürdürebilirlik için sponsorlukların büyük önem arz ettiğini aktaran Urgancılar, "Tüm sponsorluklarımız için asıl olan hep beraber bu yolculuğun tadını çıkarmak. TEMSA ile Beşiktaş iş birliği, sporda örnek sponsorluklardan biridir. Önümüzdeki süreçte, yarınları oluşturma anlamında uzun süreli sponsorluklar için çalışmalarımız var. Onları da yakında, bir yıl içerisinde hepimiz birlikte yaşayacağız." ifadelerini kullandı.

Tolga Kaan Doğancıoğlu da Beşiktaş Kulübü ile yaptıkları sponsorluk anlaşmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Bu, aynı vizyonu paylaştığımız bir birliktelik. Bu yüzden çok heyecanlıyız. Beşiktaş’ı geçtiğimiz 7 yılda mücadele ettiği tüm kulvarlarda, gittikleri her yerde araçlarımızla desteklemeye gayret gösterdik. Bunun hentbol ve basketbol ile desteklenmesi bizim açımızdan da çok önemli." değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmaların ardından Mesut Urgancılar ve Tolga Kaan Doğancıoğlu ile beraberindekiler, Vodafone Park’ın önünde siyah-beyazlı futbol , basketbol ve hentbol takımları için hazırlanan otobüslerle fotoğraf çektirdi.