24.06.2026 - 15:30

Takip Et:

Tepki yağıyor! Hacıosmanoğlu Türk taraftara parmak salladı

A Milli Takım'ın Los Angeles'ta konakladığı otel önünde yaşanan protestolar sırasında TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile bazı taraftarlar arasında gergin anlar yaşandı. Hacıosmanoğlu'nun kendisine tepki gösteren taraftarlara parmak salladığı görüldü.

2026 Dünya Kupası'nda gruptan çıkma şansını kaybeden A Milli Futbol Takımı'nın Los Angeles'taki otelinde protesto görüntüleri yaşanmaya devam ediyor. Milli takım kafilesinin otele giriş yaptığı sırada bir grup taraftar, alınan sonuçlar nedeniyle TFF yönetimine ve teknik heyete tepki gösterdi.

"BAŞKAN GEL..." SÖZLERİ SONRASI GERGİNLİK

Protestolar sırasında taraftarlardan birinin, "Başkan gel, bizi tehdit et. Et tehdit, buradayız gel" şeklinde bağırdığı duyuldu. Bu sözlerin ardından TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun taraftarların bulunduğu noktaya dönerek parmak salladığı görüldü.

PROTESTOLAR DEVAM EDİYOR

A Milli Takım'ın Avustralya ve Paraguay mağlubiyetleri sonrası Dünya Kupası'na erken veda etmesi, taraftarların tepkisini beraberinde getirmişti.

Los Angeles'taki otel önünde toplanan bazı taraftarlar, hem futbolculara hem de yönetime yönelik eleştirilerde bulunurken, yaşanan gerginlik kameralara yansıdı.

sondakika.com

YORUMLAR (12)

Toprak
24.06.2026 - 17:01

İlk okul mezunu TFF bakanının ülke futbolunun uzaya çıkmasını bekleyen ilk ve tek olmanın dayanılmaz keyfini çıkarın

Yanıtla Beğenme (0)
Uğur
24.06.2026 - 16:58

Fatih TERİM federasyon başkanı olacak ne kaçınılmaz

Yanıtla Beğenme (0)
Rizeli
24.06.2026 - 16:54

Ne yapacakmış çok merak ettim !!! Parmak salloyorsun da harbiden çok merak ettim İbo bi söyle hele yaa ne yapacaksın ? Eğer iki gram delikanlıysan (öyle diyorsun ya hani) , 2 Gr erkeksen , 2 Gr adamsan buyur istediğin yerde teke tek, silahsız, bıçaksız kapışalım !!! Görelim erkekliğini var mısın ? Hatta sana sopa serbest !!! Ne diyon ?

Yanıtla Beğenme (0)
Kazım
24.06.2026 - 16:24

Bu gitse ne değişecek ki tff başkanı seçimle gelmiyor ki birisi atıyor o göreve seçim nerde sonrada Haiti ile dünya kupasına niye ilk biz veda ettik diyorsun. Tabi edeceksin hakan çalhanoğlu kadro kursun hocacılık oynasın hocası 3m maaş aldığı için ses çıkarmasın futbolcusu youtube kanalına komik video çeksin. Ee nolacak herkes sadece kendi koltuğunu koruma derdinde kimse kimseye dokunmuyor bu yüzden. Başkan değişse başka birini koyacaklar oraya hepsi bu.

Yanıtla Beğenme (0)
🦅BİLAL
24.06.2026 - 16:22

Ortalık karışacak vaziyet alın hacıosmanınoğlunun boyası döküldü yediği haramlar ayağına dolaştı bu saatten sonra cumhurureis kurtaramaz bu kurusıkıyı

Yanıtla Beğenme (0)
Siyah beyaz
24.06.2026 - 16:17

Tutuklayin bunu artık

Yanıtla Beğenme (0)
Çarşı
24.06.2026 - 16:17

Herif eşkiya

Yanıtla Beğenme (0)
Şafak
24.06.2026 - 16:16

Parmak sallamsk da bişey mi, hakemleri odaya kilitlemiş adam.

Yanıtla Beğenme (0)
The
24.06.2026 - 16:03

Hajiii cips paketi gibisin %75 hava

Yanıtla Beğenme (0)
Ahmet
24.06.2026 - 16:00

Çakma kabadayı gitmeli

Yanıtla Beğenme (0)
Sarpdeniz
24.06.2026 - 15:53

O parkağı s?karlar bir yerine .. Az bekle

Yanıtla Beğenme (0)
Bz
24.06.2026 - 15:37

Bu adamdan tiksinirim ama abartmayın adam kaçarken sonra konuşalım dedi kaçtı

Yanıtla Beğenme (8)
Onur c
24.06.2026 - 16:03

@Bz zamanında hakemleri maç sonunda statta rehin almış adam sence sonra konuşalım mı dedi yoksa sonra görüşeceğiz mi dedi?

Beğenme (0)