Alanyaspor karşılaşmasındaki olaylar nedeniyle siyah-beyazlılar kurula sevk edildi.
Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş A.Ş. Kulübü’nün Trendyol Süper Lig’de oynanan Corendon Alanyaspor karşılaşması sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildiğini açıkladı.
Yapılan resmi bildirimde, 8 Şubat 2026 tarihinde oynanan Beşiktaş A.Ş. – Corendon Alanyaspor müsabakasında taraftarların neden olduğu “çirkin ve kötü tezahürat” sebebiyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca işlem başlatıldığı belirtildi.
Ayrıca aynı karşılaşmada yaşanan “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi kapsamında Beşiktaş’ın PFDK’ya sevkine karar verildiği ifade edildi.
duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (8)
Türk futbolu futboldan gelenler tarafından yonetilmedigi sürece hiç bir şey değişmez.
Beşiktaş'ın 1 golünü ve 2 penaltısını veremeyen, 2 saat var başında durmadan işlem yapamayan, 10 dakika var ekranı önünde durup 6 dakika uzatan hakeme işlem yap TFF.
Kuzey üst acık 408 blokta sebebini bilmedigim bir kavga cıktı, polis müdahele etti, olaya karısan taraftar polise kafa attı, daha ne olsun
"Kötü ve çirkin tezahürat" için bu PFDK ya sevk edilmişti, zoruna mı gitti federasyon, neye layık isen onunla ödüllen dirilirs in. Gereksiz kurum
Federasyon para içinde yüzüyor. Ülkesinde her hafta para basan başka federasyon var mı acaba,?
“çirkin ve kötü tezahürat” adı altında her maç ceza almak zorunda mıyız ? keyfi bir karar maçta herhangi olumsuz bir tezahürat yoktu.Yada ben alkolin etkisiyle baska maçtaydım.
Keşke bunlara sebep olan hakemleri de pfdkya sevk etseniz. Bence eski hakemlerden 3-5 kişilik bir heyet kurup salı günü gündüz kuşağında vs 9 maçın trt de canlı olarak tartışmalı pozisyonlarını değerlendirip o hakemleri oylasınlar geçerli puan alamayan hakemler pfdkya sevk edilip para cezası ve bir kaç maç yönetmeme cezası alsınlar. Kesinlikle bariz hataların önüne geçilir.