A Spor'a özel röportaj veren Toraman, Beşiktaş'ı ve bazı oyuncuları değerlendirdi.

İşte Toroman'ın açıklamaları:

-ENTERESAN BİR LİG-

İlk olarak ligdeki durumu değerlendiren Toraman; "Enteresan bir lig yaşanıyor. İnişli çıkışlı bir grafik var. Ligin net bir favorisi yok. Puan farkı olarak Başakşehir önde ama belli olmaz. Devre arasına kadar takımlar birbirinden kopmazsa yine yarışın bu takımlar arasında süreceğini düşünüyorum. Devre arasında önemli noktalara faydalı oyuncular alan takımların lige yeniden başlayacağını düşünüyorum. Favoriyi devre arasındaki transferler belli edecek."

-BEŞİKTAŞ'IN DEVRE ARASINDA YAPMASI GEREKEN EN ÖNEMLİ TRANSFER...-

"Şenol Hoca, Güven'le devam ediyor ama geçtiğimiz yıllara baktığımızda, Beşiktaş'tan kimler geldi kimler geçti. Sürekli gol arayan bir takımdı. Çok önemli santraforları vardı. Gomez, Aboubakar, Demba Ba, bunlar oyun kurucu oyuncular. Önemli oyuncular. Beşiktaş'ın devre arasında yapması gereken en önemli transfer santrafor"

-BURAK AĞLAYARAK AYRILDI-

"Burak'ı yakından tanıyorum. Beşiktaş'tan ayrılırken ağlayarak gitti. Transferini son anda öğrenen ve üzülen bir arkadaşımızdı. Zor dönemler yaşadı. Beşiktaş'a faydalı olabilir. Takımla, hocayla, taraftarla nasıl uyuşacak buna bakmak lazım. Skor olarak takıma etki edeceğini düşünüyorum. Benim düşüncem kesinlikle başarılı olur"

-İSTEDİĞİ ŞARTLAR ÇOK YÜKSEK-

"Babel, çok beğendiğim çok iyi bir oyuncu ama hiç bir oyuncu vazgeçilmez değil. Taraftarla o diyaloğa girmemek lazım. Özellikle Beşiktaş taraftarı çok vefakar ve sadıktır. Oyuncusunu da sonuna kadar koruru. Belki Babel'in maddi olarak talepleri vardır. Bilemiyoruz. Son bir kontrat yapacak. Dünyadaki ekonomik duruma baktığımızda, istediği şartların çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Tabii buna kulüp karar verir."

-KONSANTRASYON SORUNU YAŞIYOR-

"Karius'un kötü bir kaleci olduğunu düşünmüyorum. En belirgin kötü yanı, konsantrasyon sorunu yaşıyor. Kalecilerin hata yapmaması lazım. Kendini işine ne kadar veriyordur bilmiyoruz ama sahada kendini gösteren bir oyuncu."

-BAŞKA TAKVİYEYE İHTİYACI YOK-

"Beşiktaş'ın takviyeye bence ihtiyacı yok. Lige baktığımızda en iyi takım Beşiktaş, Oğuzhan'ın performansının yukarı çekilmesi lazım. Sakatların tekrar kazandırılması lazım. Tek eksik santrafor, iyi ve güçlü bir santrafor bulunabilirse başka bir ihtiyacı kalmaz."

-LJAJIC'IN DAHA FAYDALI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM-

"Ljajic ofansif bir oyuncu. Gol yollarına giren bir oyuncu. Biraz daha bir şeyler yaparsa daha faydalı olacağını düşünüyorum. Başkaşehir'in takımı kaliteli bir takım. Kaç yıldır da yarıştalar. Geçen yıllarda da favoriyken anlamasız puan kayıpları yaşadılar ve koptular. Ligde gördüğüm en kaliteli kadro Beşiktaş ve Başakşehir'in"

 Haber Kaynağı: A Spor