"ÖNCE KAYBETTİ, SONRA BULDU"

Türkçe'de çok güzel atasözleri var. Eşeği sağlam kazığa bağla. Kim bağlayamadı? Ersun Yanal. Adamın eşeğini önce kaybetmişler, sonra buldurup sevindirmişler. Kim? Sergen Yalçın. Çok net bunu söylüyorum.

"BEŞİKTAŞ'IN BAYA KADROSU VAR"

Arkadaş 2-0 önde girmişsin devreye. Beşiktaş'ın organizasyonu iyi değil. Beşiktaş'ın baya bir kadrosu var, geniş kadro. O sakat, bu sakat. Ancak, yönetim bunu da düşünüp bir kadro vermiş.

"KENDİN OLMAYA BAK"

Mustafa Denizli, Fatih Terim gibi olmamaya bak. Kendin olmaya bak Sergen Yalçın. Değişik bir şey yapmaya fazla kalkma. Kendi önündeki işi iyi hallet. İlk yarıdaki Beşiktaş, ikinci yarıda niye böyle oynadı. Gökten zembille mi indi. Josef ile Atiba oynuyordu, diğerleri geziyordu.

"ERSUN YANAL ELİYLE VERDİ"

Ersun Yanal, 2-0 girmişsin. 65'e kadar götür. Defansını iyi kur. Senin kalecin iyi kaleci. Huniyi kur, Beşiktaş'ı oraya sok. 65'e gelince pozisyon yakalayacaksın, fazla da yorulmayacaksın. Bu işler böyle. Ersun Yanal, alacağı maçı eliyle verdi. Sergen Yalçın da veriyordu aldı. İkisinin de büyük hataları vardı.

"ÇOK GÜZEL MAÇ OLDU, BELLİYDİ"

Bir sporsever olarak güzel bir maç izledim. Çok kalite yoktu ama güzel maç oldu. Beşiktaşlı arkadaşım var, aç bak güzel maç olacak dedim. Belliydi iyi olacağı.

"PATIR PATIR YABANCILAR GELİYOR"

Teknik adamlar, maalesef bilmiyorum... O yüzden patır patır yabancılar geliyor. Bunu söylerken içim acıyor ama bizim yerli teknik adamlar hak ettiler. Birbirlerini yiye yiye yiye oradan oraya oradan oraya Anadolu'yu gezdiler. Alın yabancılar gelmeye başladı. Yok çünkü.