Mahmutyazıcıoğlu, sosyal medyadan gelen sorular karşısında bir fotoğraf paylaşmış ve “Bunu bile bana soruyorsunuz da, o fotoğrafta kim bana benziyor? Bu kadar da etmeyin :)” ifadelerini kullanmıştı.

"O ARKADAŞ İŞİNE BAKSIN"

Bu açıklamalar üzerine Erdal Torunoğulları sert ifadeler kullandı;

''Araz Özbiliz, babamın çocuğu değil. Amcamın oğlu da, dayımın oğlu değil. Ben Aras Özbiliz’i, Fikret Demirer ve Fikret Orman’ın isteği doğrultusunda transfer etmişim. O dönemin şartlarına göre makul fiyatlarla yapmışım. Daha sonra sözleşme kulüp içinde uzatılmış ve yeniden yapılmış, o konuda bir bilgim yok. O arkadaşımıza gelince; şu anda dünya, insanlık can derdinde. Başka bir problemin çözümüne odaklanmış vaziyette. Benim tavsiyem arkadaşımız da sağlığına dikkat etsin, evden dışarı çıkmasın, televizyonunu seyretsin, işine baksın.''

NE OLMUŞTU?

Beşiktaş’ta yalnızca 6 maça çıkan Aras’a ödenen fesih bedeli büyük tepki toplamıştı. Beşiktaşlı taraftarlar ödenen tazminat nedeniyle Fikret Orman yönetimine sosyal medyadan büyük tepki göstermiş ve Aras Özbiliz’in sözleşmesinin sessiz sedasız bir biçimde bir yıl uzatılması oyuncunun durumuyla ilgili birçok soru işaretini de beraberinde getirmişti.

Kaynak: DHA