"SAKATLIKLARI GERİDE BIRAKTIM HER ŞEYE HAZIRIM"

"Planın nedir?" dersen her şeye açığım. 30 yaşındayım. Futbol yaşantımın en olgun, en iyi yıllarındayım. Çok talihsiz sakatlıklar yaşadım. Fakat hepsini geride bıraktım. 1 aydır saha idmanı yapıyorum, 2 haftadır takımla çalışıyorum. yüzde 100 idmanlara hazırım.

Şu anda çok fitim, hiç olmadığım kadar fitim. Kendimi süper hissediyorum. İyi bir kamp döneminin ardından yeni takımımla başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyorum. Bonservisi elinde olan bir futbolcuyum. Türkiye, İngiltere, İspanya, Amerika ve Dubai'den teklifler var.


"SÜPER LİG'DE MİNİMUM 15 GOL ATACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM"

Ancak şampiyonluk için mücadele eden, Avrupa hedefi olan takımlarda forma giymek istiyorum. Çünkü o yarışmacı heyecanı seviyorum. O heyecanı özledim.

Türkiye neden olmasın? Süper Lig'i bilen bir oyuncuyum. Menajerimle ve babamla oturup en iyi kararı vereceğiz. Türkiye'de minimum 15 gol atarım diye düşünüyorum. İngiltere'den yüzde yüz ayrılacağım.

Premier Lig'de şampiyonluk kovalayan takımlarda oynamam mümkün gözükmüyor. Diğer teklifler 30 yaşında planları olan beni hiç heyecanlandırmıyor. Evi toparlıyorum.

Burada konu para değil, Şampiyonluk yarışını özlüyorsunuz. O yüzden hedefleri olan yarışmacı bir takıma gideceğim. Benim için bu şartlar İngiltere'de yok.


"SKALAYI AVRUPA KUPALARI BELİRLİYOR"

Beşiktaş'a 27.5 milyon Euro kazandırdım. Umarım benden sonra da 57, 87, 107 milyon kazandıranlar çıkar. Ama pandemiden sonra kısa vadede zor gözüküyor.

Ben Şampiyonlar Ligi performansıyla transfer yaptım. Süper Lig'den ziyade Şampiyonlar Ligi ve Avrupa performansı belirliyor. Umarım Avrupa'ya daha fazla oyuncu veririz.


 

Kaynak: Sabah