Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nda futbol heyecanı, 31. hafta karşılaşmaları ile devam edecek. 31. haftanın heyecanla beklenen maçı ise Trabzonspor - Beşiktaş derbisi...

Ligde 70 puanla liderlik koltuğunda oturan ve şampiyonluk için gün sayan Trabzonspor, 31. hafta maçında sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak.

Ligin bitimine 8 hafta kala bordo-mavililer, Beşiktaş'ı taraftarı önünde mağlup edip şampiyonluğunu ilan etmek istiyor. Siyah beyazlı takım ise ligi üst sıralarda tamamlamanın peşinde...

Bordo-mavili ve siyah beyazlı takımlara gönülveren futbolseverler ise Trabzonspor - Beşiktaş maçının tarihi, saati ve yayınlanacağı kanalı araştırıyor.

Öte yandan son derece çekişmeli geçmesi beklenen Trabzonspor - Beşiktaş maçının bilet fiyatları da araştırılıyor.

Peki Trabzonspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte TS - BJK maçı bilet fiyatları...

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇININ MUHTEMEL 11'LERİ

TRABZONSPOR: Uğurcan, Peres, Ahmetcan, Denswil, Puchacz, Siopis, Dorukhan, Visca, Bakasetas, Nwakaeme, Cornelius

BEŞİKTAŞ: Ersin, Vida, Welinton, Rıdvan, Rosier, Souza, Can, Teixeira, Larin, N'Koudou, Batshuayi

Trabzonspor Beşiktaş Maçı Ne Zaman?

Süper Lig’de 31’inci haftanın en kritik karşılaşmaları arasında yer alan Trabzonspor Beşiktaş maçı 3 Nisan Pazar günü tarihinde oynanacak. Dev müsabaka, Ramazan ayı vesilesiyle saat 20.30’da başlayacak. Oruç tutan futbolcular, teknik heyet ve taraftarlar oruçlarını açtıktan sonra dev derbide başlama düdüğü çalacak. Trabzon kentinde, 3 Nisan Pazar günü hava sıcaklığının 15 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor. Ayrıca, Trabzon Beşiktaş maçının yayıncısı da belli oldu.

Trabzonspor Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Trabzonspor Beşiktaş maçı, Türkiye’de beIN Sports HD 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak. Bunun dışında, beIN’in mobil uygulaması beIN Connect üzerinden de maç yayını yapılacak. İnternet yayını ile uydu yayını arasındaki 20-30 saniyelik farktan ötürü maçı uydudan seyredenler gelişmelerden daha erken haberdar olacak. Ayrıca, Trabzonspor Beşiktaş maçının canlı anlatımı TÜMSPOR sayfasında verilecek. Öte yandan, Bordo-Mavili taraftarlar, Beşiktaş maç biletlerini araştırıyor. Peki, biletler satışa sunuldu mu?

TS BJK Maç Bilet Fiyatları Belli Oldu Mu?

Trabzonspor Yönetimi, geçtiğimiz gün Beşiktaş'la oynanacak karşılaşmanın biletlerini PassoLig sistemi üzerinden satışa sundu. Dev maçın biletleri sadece 10 dakika içerisinde tükendi. TS BJK maç bilet fiyatları şu şekilde...

Vip Platinum Price: ₺3.250,00

Vip Gold Price: ₺2.500,00

Vip Silver Price: ₺1.750,00

Batı Price: ₺750,00

Doğu Price: ₺650,00

Fırtına Price: ₺450,00

Kuzey - Güney Kale Arkası Price: ₺350,00

Misafir Takım Price: ₺350,00

Tarihte Trabzonspor Beşiktaş Rekabeti

Trabzonspor ile Beşiktaş, şimdiye dek Süper Lig; Türkiye Kupası ve Süper Kupa finali dahil olmak üzere toplam 105 kez kozlarını paylaştı. Bu maçların 38’ini Bordo Mavililer kazanırken 42’sinde Kara Kartal galip geldi. İki takım arasındaki 25 maç da beraberlikle sonuçlandı. Bordo Mavililerin 120 golüne Siyah Beyazlılar 152 golle karşılık verdi. İki takım arasındaki son maç 6 Kasım 2021’de Vodafone Park’ta oynandı. İstanbul’daki derbiyi 20 binin üzerinde seyirci takip ederken, Trabzonspor 10 kişi kalmasına karşın 2-1’lik galibiyetle hanesine 3 puan yazdırdı.