Trabzonspor ile 134'üncü kez karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş, rakibi karşısında 54 kez galibiyet elde etti. Trabzonspor ise bu mücadelelerden 46 kez galibiyetle ayrıldı. Peki, 3 puan için büyük efor sarf edilecek Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta? İşte, o karşılaşma hakkında bazı bilgiler

TRABZONSPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, KAÇTA? HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Süper Lig'in 31. haftasında gerçekleşecek Trabzonspor - Beşiktaş karşılaşması 3 Nisan Pazar günü saat 20.30'da oynanacak ve maçı canlı izlemek isteyenler için müsabaka Bein Sports ekranlarından canlı yayınlanacak.

TRABZONSPOR - BEŞİKTAŞ MAÇININ HAKEMİ KİM OLACAK?

Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşmasını Zorbay Küçük'ün yöneteceği belli oldu.

TRABZONSPOR - BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR: Uğurcan, Peres, Ahmetcan, Denswil, Puchacz, Siopis, Dorukhan, Visca, Bakasetas, Nwakaeme, Cornelius

BEŞİKTAŞ: Ersin, Vida, Welinton, Rıdvan, Rosier, Souza, Can, Teixeira, Larin, N'Koudou, Batshuayi

Trabzonspor Beşiktaş Maçı Bilet Fiyatları

VIP Platinum: 3.250 TL
VIP Gold: 2.500 TL
VIP Silver: 1.750 TL
Batı: 750 TL
Doğu: 650 TL
Fırtına: 450 TL
Kale Arkası: 350 TL

Tarihte Trabzonspor Beşiktaş Rekabeti

Trabzonspor ile Beşiktaş, şimdiye dek Süper Lig; Türkiye Kupası ve Süper Kupa finali dahil olmak üzere toplam 105 kez kozlarını paylaştı. Bu maçların 38’ini Bordo Mavililer kazanırken 42’sinde Kara Kartal galip geldi. İki takım arasındaki 25 maç da beraberlikle sonuçlandı. Bordo Mavililerin 120 golüne Siyah Beyazlılar 152 golle karşılık verdi. İki takım arasındaki son maç 6 Kasım 2021’de Vodafone Park’ta oynandı. İstanbul’daki derbiyi 20 binin üzerinde seyirci takip ederken, Trabzonspor 10 kişi kalmasına karşın 2-1’lik galibiyetle hanesine 3 puan yazdırdı.