Adnan Aybaba'nın açıklamaları şöyle:

"BEŞİKTAŞ İÇERİDE DIŞARIDA 4 YEMEZ"

"Beşiktaş takımı, planlamada eksik kaldı. Futbolcu konsantrasyonu da eksik. Sergen hocada da eksiklikler var. Başarıda herkesi nasıl bağlıyorsak birbirine, başarısızlık da herkesin. Beşiktaş'ta bir sıkıntı var. Galatasaray maçını kazandık, Avrupa'yı unuttuk. Ama ben yine de söyleyeyim, Beşiktaş takımı Avrupa'da 4 yemez. Planlama olarak hatalar yapılmıştır ama Beşiktaş kadrosu yeterli bir kadrodur. Beşiktaş, içeride dışarıda 4 yemez. Bunlar futbolcuların bana göre inanılmaz bir ihaneti. Gelip 3 milyon Euro istiyorlar ama sahada oynadıklarını da gördü herkes. 3 kuruşluk yabancı futbolcular işte bunlar. Biz bunları baştacı yapıyoruz. Halbuki yıllarca yalvardık, yap oraya 4-5 çim sahayı, yetiştir bizim çocuklarımızı. Yabancıları görüyoruz sahada. Yıldızlar topa bile değemediler. Ve Sergen hocanın çaresizliği, o ne yapsın? Hiçbir şey yapamaz. Bir şey yapamamaktan üzgündü. Yıldızları, Avrupa'da bir şey yapamadı. Bu oyuncu karakterleri Beşiktaş'ı ileriye götüremedi. Çok ayıp, Beşiktaş, Avrupa'da 0 çekecek takım değil."

"FUTBOLCULAR KENDİLERİNE BAKMADILAR"

"Sakatlıklar deniliyor, futbolcular o zaman kendisine baksın. Neden bakmıyorlar? Sakatlıkların hepsi adale sakatlığı. Dünya kadar parayı gerektiğinde alıyorsunuz. Bu takımın bu hale gelmesinde ilk faktör yabancılar. Kendilerini iyi hazırlamadılar, serdiler. Ne oldu Ghezzal? 2 kişiyi geçemedi henüz. Beşiktaş taraftarı bunu hak etmiyor. Bu sonuca çok üzüldüm. 4 yiyecek takım değiliz. Sporting'den hele hiç değiliz. Şampiyonlar Ligi kura çekimindeydim, en iyi grup bu dedik ve buna düştük. Ama alınan netice yakışmadı. Futbolcular ayıp ediyor. Galatasaray'ı yeniyorsun ama Avrupa'da yoksun. Bu kulüp bu kadar para harcadı. Şampiyonlar Ligi'ne son direkt giden takım Beşiktaş."

"TRABZONSPOR HAVAYI YAKALADI AMA BEŞİKTAŞ..."

"Trabzonspor dirençli bir takım ve havayı yakaladı. Ama Beşiktaş'ın da büyük olarak tutunduğu maçlar var. Galatasaray maçı gibi. Beşiktaş yine Sergen Yalçın'ın devreye girmesiyle bu maçı kazanacaktır. Avrupa'daki kötü sonuçların ardından taraftarına moral verecektir. Beşiktaş şampiyonluk için yine de en iddialı ekiplerden birisi ve bu maçı kazanması lazım. Galibiyete ihtiyacı olan taraf Beşiktaş. Trabzonspor, yenilgide de yoluna devam eder ama Beşiktaş'ın kaybı telafisi zor bir durum olur. Moral bozukluğu vardır, kolay bir maç değil ama ev sahibisin, bu maçı Beşiktaş'ın alması gerekiyor."

Duhuliye.com / ÖZEL RÖPORTAJ