16.02.2025 - 09:30

Trabzonspor'dan TFF'ye Uğurcan Çakır çağrısı!

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bordo-mavili takımın kaptanı Uğurcan Çakır'la ilgili bir açıklama yayınladı.

Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Beşiktaş'la karşılaştı.

Bordo-mavililer öne geçtiği maçta rakibine 2-1 mağlup olurken sahadan yenilgiyle ayrıldı.



IFrame

Karşılaşma sonrası Trabzonspor'un sosyal medya hesabından takım kaptanı Uğurcan Çakır'la ilgili bir açıklama yayınlandı.

Açıklamada, "Takımımızın kaptanı ve A Milli Takımımızın as kalecisi Uğurcan Çakır, bugün maç boyunca yakışıksız tepkilere maruz kalmıştır" denildi.



IFrame

Konuyla ilgili ayrıca, "Bu konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'nu göreve çağırıyor ve alacağı kararların yakından takipçisi olacağımızı kamuoyuna bildiriyoruz" ifadelerine yer verildi.


AÇIKLAMA


Takımımızın kaptanı ve A Milli Takımımızın as kalecisi Uğurcan Çakır, bugün maç boyunca yakışıksız tepkilere maruz kalmıştır.


Bu konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'nu göreve çağırıyor ve alacağı kararların yakından takipçisi olacağımızı kamuoyuna bildiriyoruz.… pic.twitter.com/4mjtZcng6S

— Trabzonspor (@Trabzonspor) February 15, 2025


NTV Spor

Hbr1903

HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..