Kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Beşiktaş, 3 yıldızın transferi için çok önemli adımlar attı. Oyuncuların kulüplerini ikna etmesini bekleyen Siyah-Beyazlı ekip, bu hafta içerisinde transfer konusunda çok önemli hamleleri art arda bitirmeyi planlıyor.

Soares’e 1 milyon Euro

Sağ bek transferinde Kara Kartal, Arsenal’den Cedric Soares’e kancayı takmıştı. 32 yaşındaki futbolcu için yapılan temaslarda oyuncuyu bedelsiz olarak kadrosuna katmayı planlayan Kartal’a, Arsenal Sportif Direktör Edu Gaspar’dan olumsuz yanıt gelmişti. Deneyimli oyuncu için bonservis bedeli talebinde bulunan Gaspar’la pazarlıklar başladı. Kartal, bu transferi 1 milyon Euro’ya bitirmek istiyor. Bu transferin de hafta içinde sonuçlanma durumu var!

Alternatifler hazır! 

Siyah-Beyazlılar, ara transfer döneminde ilk hamlesini Jonas Svensson’la yapmıştı. Adana Demirspor’dan ayrılan Norveçli sağ bekin ardından Kara Kartal’da transfer çalışmaları bu hafta içinde sonuçlandırılmaya çalışılacak. Stoper hattı için ilk olarak Fransa Lig 1 devi PSG’den Danilo Pereira’yı isteyen Beşiktaş, olumsuz yanıt alması sonrasında Fiorentina’dan Yerry Mina ve Kızılyıldız’dan Aleksandar Dragovic için temaslarda bulunmuştu.

Bu hafta İstanbul'a gelmesi bekleniyor

Pendikspor yenilgisinin ardından girişimlerine hız veren Kara Kartal’ın, savunma hattı için listesinde bulunan bir diğer isim olan Newcastle United’lı Jamaal Lascelles’i kadrosuna kazandırmak için yoğun mesai harcadığı bildirildi. Beşiktaş’a yeşil ışık yakan 30 yaşındaki İngiliz stoperin, Newcastle’ı ikna etmesi halinde oyuncunun bu hafta İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

Betis’le maaş sorunu

Kara Kartal’da ön libero transferinin de bu hafta içerisinde finalize edilmesi bekleniyor. Bu doğrultuda rotasını İspanya La Liga olarak belirleyen idareciler, Real Betis’in Portekizli oyuncusu William Carvalho için yapılan temaslarda önemli aşama kaydetti. 31 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen idareciler, Yeşil-Beyazlı kulüple son detayları görüşüyor. Oyuncunun 3 milyon Euro’luk maaşının bir bölümünün Betis tarafından karşılanması halinde transferin bu hafta içinde bitirilme durumu var.