Futbol

Transferde rakipler belli oldu! Beşiktaş, Porto ve Club Brugge yarışta

Beşiktaş'ın transfer gündemine ilişkin dikkat çeken bir iddia Almanya'dan geldi.

Beşiktaş'ın transfer gündemine ilişkin dikkat çeken bir iddia Almanya'dan geldi.

Sky DE'nin haberine göre siyah-beyazlılar, Bundesliga ekiplerinden Augsburg'da forma giyen Mert Kömür ile ilgileniyor.

Haberde, Beşiktaş'ın genç futbolcu için tek talip olmadığı belirtilirken, Belçika temsilcisi Club Brugge ile Portekiz ekibi Porto'nun da oyuncunun durumunu yakından takip ettiği aktarıldı.

Genç yaşına rağmen potansiyeliyle dikkat çeken Mert Kömür için Avrupa'nın farklı liglerinden kulüplerin ilgisinin bulunduğu ifade edilirken, transfer sürecine ilişkin henüz kulüplerden resmi bir açıklama yapılmadı.

Beşiktaş'ın transfer çalışmalarını sürdürdüğü belirtilirken, Mert Kömür konusunda önümüzdeki günlerde yeni gelişmeler yaşanabileceği öne sürüldü.

Duhuliye.com Dış Basın

www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026 

{ "vars": { "account": "GTM-T3XXFJ6" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }