O kulüplerden biri olan, Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'i kadrosunda bulunduran Fransa Ligi'nin son şampiyonu Lille, gözünü tamamen Ersin Destanoğlu'na dikmiş durumda. Fransa Ligi'nde yeni sezonda beklentilerin uzağında kalan kulüp, 11 maç sonunda 15 puanla 10. sırada yer alıyor.

IVO GRBIC HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Kulüp yönetimi, sezon başında kalecileri Mike Maignan'ı İtalya Serie A ekibi Milan'a gönderirken, yerine ise İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid'in formasını giyen 25 yaşındaki Hırvat kaleci Ivo Grbic'i kiraladı.

Grbic'in performansına göre opsiyonu kullanmayı düşünen yönetim, buna rağmen Atletico ile sözleşmesi 2024'e kadar devam eden kalecinin kötü performansı sonrasında karar değişikliğine gitti.

Başta Şampiyonlar Ligi olmak üzere birçok karşılaşmada Beşiktaşlı Ersin Destanoğlu'nu yakından takip eden Lille Yönetimi, sezon sonunda Kartal'ın kapısını çalacak. Eğer kötü gidişata "Dur" denememesi durumunda ise sezon sonu beklenmeden ara transfer döneminde Ersin için Kartal'a resmi teklifte bulunulanacağı öğrenildi. 

SÖZLEŞMESİ 2023'TE SONA ERECEK

Beşiktaş'ta ise Ersin Destanoğlu'nun Haziran 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Genç kaleci ile sözleşme uzatmak için masaya oturacak olan siyah beyazlı yönetimin, Lille'in yüksek bir teklif vermesi durumunda satışa onay verebileceği aktarıldı. 

Duhuliye.com / ÖZEL HABER