İşte Yuvakuran'ın açıklamaları:

"Beylerbeyi'nde oynarken Tamer hoca, bir maçımı izlemeye gelecekti. Yurt dışından da bazı takımlar izlemeye geldi. Sezon sonunda menajerimle görüştüler. Evde otururken Twitter'da kulübümüzün "Utku Beşiktaş'ta"paylaşımını gördüm. Menajerimle daha konuşmamıştım. Daha sonra menajerim aradı, imza atılacağını söyledi. O an ki heyecanımı anlatamam. Sonra arkadaşlarımı aradım ve' Beşiktaş'a transfer oldum' dedi diye söyledim. Evin etrafında dört dönüyordum. Bir an önce gidip takımı görüp Şenol hoca ile tanışmak istedim. Benim için çok büyük bir heyecandı."

"Sergen hocanın otoritesi, taktik anlayışı bizim takıma daha çok uydu. Takımdaki herkes ona ayak uydurunca yükselişe geçtiğimizi düşünüyorum. Bizim için farklılık ve iyi oldu. "

"Vodafone Park’ta tünelden sahaya doğru geldiğinde içinde heyecan oluyor. Seni çağıracaklar, oleyy yapacaksın. Bunlar güzel şeyler. İnanılmaz duygular. Isınırken taraftar bağırıyor. Sen de maça konsantresin. Seni çağırdıklarında cevap veremiyorsun. 'Cevap vermiyor' diye düşünebiliyorlar ama maça odaklanıyoruz. Orada yanlış da anlaşılabiliyorsun. 

"Onunla karşılaşmak nasip oldu" 

İdolüm Casillas. Onunla Porto ile oynadığımızda karşılaşmak nasip oldu. İnsanın idolünü görmesi herkesi heyecanlandırır. 

Necip ağabey yan toplara iyi çıkıyor"

"Bülent Ülgen'in futbolcu olupta, kalecilikte başarılı olan bir oyuncumuz var mı? sorusu üzerine Utku Yuvakuran; Necip ağabey var. Dorukhan da fena değil. Necip ağabey yan toplara iyi çıkıyor. (Gülerek)" ifadelerini kullandı. 

Haber Kaynağı: duhuliye.com