Beşiktaş oldukça coşkulu bir transfer dönemini geride bırakmaya hazırlanıyor. Birbirinden önemli yıldızları kadrosuna katıp "Şampiyonlar Ligi'ne hazırım" mesajı veren siyah-beyazlılarda transfer döneminde en az yöneticiler kadar emek veren isimler de dikkat çekti. 

TRANSFER VİDEOSUNDA BİLE OYNADI 

Michy Batshuayi’nin etkin rol oynayan isim Kevin N’Koudou oldu. Yıldız futbolcu Beşiktaş'ın teklifinin ardından Marsilya'da beraber oynadığı eski takım arkadaşını arayıp Beşiktaş hakkında olumlu ifadeler kullandı. Batshuayi, ardından diğer teklifleri reddedip Beşiktaş’a gelmeyi kabul etti. N’Koudou, Batshuayi için hazırlanan transfer videosunda da rol aldı. 

TEİXEİRA'YLA HEP O KONUŞTU! 

Alex Teixeira transferini yürüten isim ise adeta Josef de Souza'ydı... Brezilyalı futbolcu sürecin en başından itibaren vatandaşı ile temas kurup Beşiktaş'ı, Türkiye'yi ve takımı anlatıp Teixeira'yı ikna etmeye çalıştı. Sambacı'nın Al Ahli Kulübü ile yaptığı görüşmeler sırasında Teixeira'yı arayan Josef, Arabistan'da mı futbol oynamak yerine Şampiyonlar Ligi'ni tercih etmelisin diyerek arkadaşını ikna etti. 

PJANİC'İ İSTANBUL'A GETİREN İSİM! 

Sezonun transferinde ise arka planda sürpriz bir isim vardı. Beşiktaş'ın eski futbolcusu Dusko Tosic, Miralem Pjanic transferinde büyük çaba sarf etti. Tosic, Boşnak yıldıza İstanbul'a kadar eşlik ederken, yönetim ile yapılan görüşmelerde de yer aldı. Yıllar önce ayrılmasına rağmen Beşiktaş'a hizmet etmeye devam eden Tosic, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Beşiktaş'a yardım ettiğim için mutluyum" ifadesini kullandı. 

DUHULİYE.COM - ÖZEL HABER