24.06.2026 - 19:18

Takip Et:

"Transferler Maça Yetişebilir"

Spor yorumcusu Ergin Aslan, Sporx YouTube kanalında yaptığı değerlendirmelerde Beşiktaş'ın yeni sezon planlamasını, transfer çalışmalarını ve teknik direktör değişiminin takıma etkilerini yorumladı.

Siyah-beyazlıların doğru bir yapılanma sürecine girdiğini belirten Ergin Aslan, yeni sezonda Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışının içinde olacağını savundu.

"Beşiktaş'ta Yeni Bir Umut ve Yeni Bir Hikâye Var"

Beşiktaş'ın 27 Haziran'da toplanacağını ve 1 Temmuz'da kamp çalışmalarına başlayacağını hatırlatan Ergin Aslan, siyah-beyazlı camiada yeni sezon öncesi olumlu bir hava bulunduğunu söyledi.

İtaliano'nun teknik direktörlüğe getirilmesi ve Önder Özen'in göreve başlamasının taraftarda yeni bir heyecan oluşturduğunu ifade eden Aslan, "Yeni bir umut, yeni bir şablon ve yeni bir hikâye var. Bu yapı, taraftara yeni bir gelecek vaat ediyor" dedi.

Midtjylland Eşleşmesi İçin Uyarı

UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde Beşiktaş'ın Danimarka temsilcisi Midtjylland ile karşılaşacağını hatırlatan Aslan, rakibin sanıldığı kadar kolay olmadığını belirtti.

Midtjylland'ın yıllardır aynı sistemle oynayan, fizik gücü yüksek ve disiplinli bir takım olduğunu vurgulayan deneyimli yorumcu, şu ifadeleri kullandı:

"Kendi seviyesindeki rakipler arasında çekilebilecek en zor kuralardan biri geldi. Koşu mesafeleri, duran top organizasyonları ve geçiş oyunu konusunda çok güçlü bir takım."

"Transferler Maça Yetişebilir"

Beşiktaş'ın henüz imza aşamasına getirdiği bir transfer bulunmadığını söyleyen Aslan, buna rağmen görüşmelerin yoğun şekilde sürdüğünü ifade etti.

Siyah-beyazlıların kadroya yeni isimler katacağını belirten Aslan, özellikle Monaco forması giyen genç sol bek Ottara ile temasların sıcak olduğunu söyledi.

Transfer çalışmalarının yalnızca genç oyuncularla sınırlı olmadığını dile getiren Aslan, taraftarın beklenti duyduğu yıldız isimlerle de görüşmelerin sürdüğünü kaydetti.

Nübel ve Ersin Yorumu

Beşiktaş'ın kaleci transferinde adı geçen Alexander Nübel hakkında da konuşan Aslan, Alman file bekçisinin güçlü adaylardan biri olduğunu belirtti.

Öte yandan Ersin Destanoğlu'nun geleceğine ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Aslan, genç kalecinin Suudi Arabistan, Premier Lig ve La Liga'dan teklifler aldığını öne sürdü.

Aslan, "Beşiktaş kalmasını ister ancak ayrılık ihtimali de bulunuyor. Kaleci planlaması büyük ölçüde Ersin'in vereceği karara bağlı" ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş Daha Doğru Bir Süreç Geçirecek"

Siyah-beyazlıların son yıllarda yaşadığı sorunların yalnızca kadro kalitesiyle açıklanamayacağını savunan Ergin Aslan, yönetimsel ve sportif planlama hatalarının da önemli rol oynadığını söyledi.

Yeni dönemde daha profesyonel bir yapılanma gördüğünü belirten Aslan, sözlerini şöyle tamamladı:

"Beşiktaş bu sezon ciddi manada yarışacaktır. Teknik heyeti ve futbol yapılanmasıyla birlikte daha doğru bir süreç geçireceğini düşünüyorum. Geçmiş yıllara göre daha net ve ayakları yere basan bir planlama görüyorum."


duhuliye.com

YORUMLAR (29)

byr
25.06.2026 - 10:27

yine geç kalındı

Yanıtla Beğenme (0)
Fenasi Kerim
25.06.2026 - 09:10

Ersin den medet umanın soyu kurusun. Çöp lan bildiğin çöp. Birde transferler maça yetişebilir diyor, allah belanızı versin sizin yetiştirmeyin maça elenelim, ligi ekim ayında bırakalım sizde maaşınızı alın rahat rahat takılın sonra transfer sezonu açılsın yine aynı hikaye, Bu yönetimden bir cacık olmaz.

Yanıtla Beğenme (2)
Hasankaraman
25.06.2026 - 06:17

yetisebilirmi sakamisiniz

Yanıtla Beğenme (1)
Kartal
25.06.2026 - 03:11

Fasın kalecisi Bono yu alalım

Yanıtla Beğenme (0)
Gayserili
25.06.2026 - 01:04

Yetişebilir derken???

Yanıtla Beğenme (1)
Bjk
24.06.2026 - 21:29

Bu ne vurdum duymazlık! Ersinemi bağlı kaleci transferi? Beyefendilerin keyfine göre klüp yönetilir mi? 1 temmuz da kamp başlıyor bu hoca kaç kişi ile bu kampı yapıcak, mevcut 14 kişi var demek ki paf takımınıda alıp gidecek! Ya satılsın bu klüp gelsin iş bilen profesyonel insanlar, belli bir programa uygun bir şekilde şaibesiz bir şekilde klüp yönetilsin, sizin gibi yönetime bağlı sözde gqzeteci ve sosyal medyaxılqrdan kurtulsun. Şu BJK ın kaymaklarını yiyemezsiniz en azından, kongre üyelerimizde iş yok ki! Yazık ya yqzık koskaca BJK a yazık!

Yanıtla Beğenme (1)
Kayahan
24.06.2026 - 21:23

Zaten hep yetişebilir ... Kampa yetişebilir ona yetişebilir buna yetişebilir ya arkadaşım siz transfer yapamazsınız çıkın anlatın son gününde iki kazma alır sonra başlarsınız hikayelere biz alıştık sizde alışın.... Sizin en büyük transferiniz ne olur lütfen işi bilene bırakın gidin istifa edin

Yanıtla Beğenme (1)
Modd
24.06.2026 - 21:20

Yok canım acele etmeyin hazırlık maçı nede olsa yaaa adamı niye hasta ediyorsunuz ne demek maça yetişebilir yaa maç gelmeden alın hayret bişi yaa

Yanıtla Beğenme (1)
AGG
24.06.2026 - 21:04

Yemin ediyorum rahmetli nejat Uygur kemal sunal sizi görseydi piyasadan çekilirlerdi o kadar komiksiniz size olan bütün inancımı kaybettim

Yanıtla Beğenme (3)
Bozkir gartali
24.06.2026 - 21:01

Onder bey macin 2. yarisina yetisir mi. Yav şunu sakin baska yerde dile getirmeyin, ayip. Adam kampa katilip takimla harmanlanmadan, takim atkadaslarinin, t direktorun, camianin huyunu suyunu bilmeden nereye cikiyor. Folklor ekibi bile olsa olmaz. Tamam tamam sakin, elinizdeki oyun konsolunun kumandasini yavasca sehpanin uzerine birakip, kapilari camlari sonuna kadar acmanizi ve gercek hayata donmenizi tavsiye ediyorum.

Yanıtla Beğenme (1)
ZER
24.06.2026 - 21:00

Takım futbolcu öğütme makinesine döndü. Kim gelse 1 ay sonra yatışa geçiyor. Sözleşmeler futbolcuyu oynatma değil oynatmama sözleşmeleri. Oynayan kovuluyor oynamayan üstüne para verilip gönderiliyor. Sanki gitsinde yeniden transfer işine başlayalım şeklinde.

Yanıtla Beğenme (1)
Ali yaşar
24.06.2026 - 20:35

Sayın Önder özeeeeeen ne demek ilk maça yetşir, kampa yetişmesi gerekmiyormu? Bu ne laubalilik ayıptır yazıktır günahtır, ben her zaman yönetime teknik drektöre destek veren birsi olarak benimde sabrımı taşırmayın,, transferler kampa yetişmesin avrupadan elenirsek kim verecek bunun hesabını, aklınızı başınıza devşirin en az 3 iyi transferi kampın başına yetiştirin yapamıyorsanız yapamıyoruz deyin çekilin kenara,

Yanıtla Beğenme (1)
Kartalcı
24.06.2026 - 21:15

@Ali yaşar zaten elenecekler kardeş fazla umutlanma bence

Beğenme (1)
Ceteris Paribus
24.06.2026 - 20:32

Şampiyonluk kelimesinin kullanılması 2-3 yıllığına yasaklanmalı. Bizim taraftarı beklentiye sokunca en ufak sorunda takıma sırt çeviren bir taraftar çünkü. Kendi köşesi olan köşesinde, olmayan sokak köşesinde ya da youtubeda kulübü ağzına malzeme yapıyor. Bu sırtlanların hiçbirine pirim vermeyin.

Yanıtla Beğenme (3)
Scofield
24.06.2026 - 20:27

Heyecanlanan var mı gerçekten

Yanıtla Beğenme (2)
MACERACI
24.06.2026 - 20:12

Getirin Rafa yı getirsin size turu macera yarım kaldı

Yanıtla Beğenme (3)
Bozkir gartali
24.06.2026 - 22:01

@MACERACI rafa 🤣🤣🤣 dunya yildizi rafa degil mi. Dur hele portekiz milli takimi dunya kupasinda devam ediyor. Simdi gelemez. Daha morunyo abisi onu reale aldiracak. Real mal mi kaptirsin rafayi, sirf rafa icin morunyoyu aldi

Beğenme (0)
rezalet
24.06.2026 - 20:10

bakın sadece isveç liginde son 2 yılın avrupalılarca transfer edilmemiş 6 kafa oyuncusunu alıp gelseler şu an bu hoca ile taş gibi bir takım idman yapıyor olacaktı.. dünya paralara leş adamları alıp gelecekler gene..

Yanıtla Beğenme (1)
DOBRACA
24.06.2026 - 20:04

Kamp Yalan Oldu Yine. Ne Gerek var Kampa Hazırlığa Falan Değil mi Ligden 1 Hafta Önce Toplansinlar. Başkan'da Demişti Zaten Benim İçin Lig,Avrupa Futbolcularin Kendileri İçin Diye. Pamuk Şeker Gibi Camia Olduk Ne Kadar Rahat Ohhhh Misssss

Yanıtla Beğenme (1)
Akdeniz kartalları
24.06.2026 - 19:54

Bu hafta içinde 1 transfer yapılması gerekiyordu. Biraz hızlı olmak şart. Özellikle kaleci, sol kanat, forvet Acil yapılması gerekiyor.

Yanıtla Beğenme (1)
Atilla Kaan
24.06.2026 - 19:46

Nübel gelmiyecekmis …. Vlahovic İngiltere diyormus

Yanıtla Beğenme (4)
Domaltanio
24.06.2026 - 19:45

Yok bence ağustos sonu havlu atınca yapılsın transferler. Agam bizimle eğleniyyyir heralde.

Yanıtla Beğenme (2)
Paskal
24.06.2026 - 19:40

Yetisebilir ne ya, yetismesi lazim zaten böyle bir iddia boyle bir hedef varsa.

Yanıtla Beğenme (1)
Yaralı kartal
24.06.2026 - 19:39

Yalancı çoban hikayesi bilen varmı

Yanıtla Beğenme (0)
Ibrahim
24.06.2026 - 19:38

Ersin nasıl premier lige gider son iki yılda yüzde yetmiş beş milli takimda olması gerek yani ingiltere yalan

Yanıtla Beğenme (1)
TJK futbolu
24.06.2026 - 19:35

Semih'i maça belki yetiştirebilirsiniz, kampta plajdan adam toplayıp kumda maç yaparak Midtjylland'a hazırlanabiliriz.

Yanıtla Beğenme (1)
Ya Sabır
24.06.2026 - 19:34

Ne yani Ersin kalıyorum derse kaleci alınmayacak mı? Böyle bir saçmalık olur mu?Transfer haberleri yap yap git yine Ersini koy kaleye!!!

Yanıtla Beğenme (1)
Ya Sabır
24.06.2026 - 19:34

Ne yani Ersin kalıyorum derse kaleci alınmayacak mı? Böyle bir saçmalık olur mu?Transfer haberleri yap yap git yine Ersini koy kaleye!!!

Yanıtla Beğenme (1)
KRTL
24.06.2026 - 19:30

Kampa yetişmeyen oyuncu sorun olabiliyor

Yanıtla Beğenme (0)
mert
24.06.2026 - 19:25

premier lige ersin gitsin (acur takımı dışında) 2 maçta 11 oynasın tribün aşağı iner.

Yanıtla Beğenme (1)
Renike
24.06.2026 - 19:19

Kaleye nübel forvete vlahovic. En azından standart bu olmalı seviye buralarda olmalı.

Yanıtla Beğenme (1)