10.05.2026 - 07:41

Takip Et:

Tribüne kulak verin

Sinan Vardar'ın Fotomaç gazetesindeki köşe yazısı.

Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda elenmenin yaşadığı üzüntünün ardından artık sezonun son iki haftasına girerken evinde Trabzonspor'u ağırlıyor. İki takımın da sıralama anlamında konumu garanti. Trabzonspor'da eksikler oldukça fazla ve Fatih Tekke de maç öncesi yaptığı açıklamada ilk 11 kurmakta zorlandıklarını söylemişti. Beşiktaş'ta ise tepkilerin olacağı bir maçtı çünkü tribünler protesto gerçekleştireceklerini açıklamışlardı. Maç da bu havada başladı. Beşiktaşlı taraftarlar maçın başlamasıyla birlikte sahaya sırtlarını dönerek futbolcuları protesto etti. Trabzonspor maça ise şanssız başladı, çok erken dakikalarda yaşanan sakatlık sonrası kaleci değişikliği geldi. Maç hızlı başladı. Orkun Kökçü penaltıda topu ve kaleciyi ayrı köşelere yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi ama bu skor hiç de uzun sürmedi.
Yalnızca 1 dakika sonra Trabzonspor eşitliği yakaladı. Beraberlik golünün ardından Beşiktaş daha fazla topa sahip olan ve hücumu düşünen taraf gibi oynadı ama ilk yarı bu skorla sona erdi. Beşiktaş ikinci yarıya da üretmekte zorlanarak başladı. Aslında sezon boyunca Beşiktaş'ın en büyük problemlerinden biri, topa sahip olduğu anlarda hücum organizasyonlarında yaşadığı sıkıntılar oldu. Bu maçta da zaman zaman bunu net şekilde gördük. Dakikalar 60'ı gösterirken tam da bu senaryoda "Bende yok" denilen Muçi sahneye çıktı ve Trabzonspor'u öne geçirdi. 14 gol, 7 asistlik katkı yapan oyuncu için sezon içinde yapılan yorumları şimdi tekrar düşünmek gerekiyor. Golden sonra Sergen Yalçın kulübeye dönerek hamlelerini yaptı. Hakkı yenen oyuncuların başında gelen Jota'yı oyuna aldı. Beşiktaş tribünleri maç boyunca "Sergen Yalçın istifa", "Yönetim istifa" tezahüratları yapmaya devam etti. Beşiktaş camiası son yıllarda dördüncülüğü kabul etmiş gibi bir görüntü veriyor. Oysa Beşiktaş'ın hedefi bu olmamalı. Bu konuya hafta içinde detaylı şekilde değineceğim.

Sinan Vardar Fotomaç 

YORUMLAR (10)

ABBAS
10.05.2026 - 16:13

Sizi mi getirelim yerlerine!?

Yanıtla Beğenme (0)
B.deniz
10.05.2026 - 11:42

Senın derdın hasedin fesadın öfken tek yönetime Yönetim Sergen ve ekıbıne istediği teansferlerı yaptı mı yaptı her türlü desteği verdı mı verdı ya sen ne halt konuşuyosun fıtnefesat herıf ya sus ya akıllı konuş

Yanıtla Beğenme (0)
Kartalgözü
10.05.2026 - 11:04

Senin ve senin gibiler yüzünden Beşiktaş bu durumda kunduz sinan. Beceriksiz hırsız oğlun mu gelsin çapsız vardar ailesi

Yanıtla Beğenme (0)
Ümit
10.05.2026 - 10:05

Sinan bey o zaman bırakalım trübün yönetsin takımı

Yanıtla Beğenme (2)
Besiktaslii
10.05.2026 - 09:43

Ne zaman utunuz Yensekte dussekte Besiktasli yiz

Yanıtla Beğenme (0)
Murat Küçükinci
10.05.2026 - 09:39

Yönetim Beşiktaş'ın Tff ve mhk tarafından doğranmasına karşı hiç bir şey yapamadı.

Yanıtla Beğenme (0)
Sevdam kartal
10.05.2026 - 08:43

Hadi oradan senin konuşmaya hiiiiççç hskkın yok

Yanıtla Beğenme (2)
Scout
10.05.2026 - 08:04

Transfer dönemi geliyor sergenin meşhur menajer arkadaşlarının da bi cebini dolduralım da sonra ligin 4-5 haftasında bakarız onlar aç kalmasın yazık onlar bıraktırmaz abi napıyorsun demiştir hepsi

Yanıtla Beğenme (5)
ABBAS
10.05.2026 - 16:15

@Scout Ya da tam tersi Sergen'i gönderelim de bizim menajerden adam alacak adamlar gelsin!

Beğenme (0)
Hşgomfl
10.05.2026 - 07:55

Ya bir düşün bjk yakasından Beşiktaş 4. Lüğe razı olmaz . 4. Oldu futbolda herşey var.. Seneye 6-7 takviye ile bambaşka olurız.. Sol bek Rıdvan kanatlar yok kale berbat forvet berbat , bu kadar o kadar mı kötü diyeceksiniz evet o kadar kötü.. Bazı oyuncularımız Anadolu kuluplwrinde olsa kimsenin aa bu iyi diyeceğini sanmam..

Yanıtla Beğenme (7)
Burak
10.05.2026 - 11:01

@Hşgomfl // Kaç para alıyorsun bunları yazmak için! Konya'yı yenmek için 7 transfer mi lazım! Avrupa Ligi Finalİ'nde oynayacak takımlar bizden 10-20 milyon Euro daha ucuz takımlar. Manipülatör seni.

Beğenme (0)
Yönetim istifa
10.05.2026 - 09:12

@Hşgomfl borç olur 1 milyar dolar sonra fulyayı peşkeş çeker ganyanci başkaklnın degilmi la n

Beğenme (3)
Akdeniz kartalları
10.05.2026 - 07:47

İstifa diye bağırmak çok kolay bir şey, yapıcı olmak gerekiyor. Serdar başkan çok iyi niyetli ve çok ağır bir maddi yük altına girdi elinden geldiğince takımı ayağa kaldırmaya çalışıyor Sergen hocada çok iyi niyetli Elindeki oyunculara göre yapacağı maksimum alacağı verim bu, sadece tek hatası Türkiye ziraat kupası alınmalıydı.

Yanıtla Beğenme (10)
Gerekler
10.05.2026 - 08:11

@Akdeniz kartalları serdal cebinden mi vermiş koç gibi verdiyse açıklasın Beşiktaş’ın borcu 25 milyar ı buldu yaptığı boş transferler yüzünden futbol bilgisi komik derecede başkanın bununla 4 olmak başarı en fazla bu çıkar

Beğenme (3)