Beşiktaş'ın Arsenal'den kadrosuna kattığı Leandro Trossard, Beşiktaş formasıyla ilk kez sahaya çıktı. İşte detaylar...
İlk maçta 1-0 yendiği Hradec Kralove'yi ikinci maçta da 1-0 mağlup eden siyah-beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi'nde adını play-off turuna yazdırdı.
Beşiktaş'ın bu sezonki yıldız transferlerinden Leandro Trossard, siyah-beyazlı kariyerindeki ilk maçına çıktı.
Tüpraş Stadı'na ilk kez ayak basan Belçikalı futbolcu, siyah-beyazlı taraftarların yoğun tezahüratlarıyla oyuna girdi.
Siyah-beyazlı takımın kadro planlamasında hücum bölgesinin solu için kadroya katılan Trossard, bir süre sağda görev yaptı ve Rashica'nın oyuna girmesinin ardından sola geçti.
duhuliye.com
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (10)
Vlahovic gol kralı olacaksa bu Trossard sayesinde olacak. Ama asıl mevkisi olan sol kanatta oynamalı. Cerny de sağ kanat oynamalı. İlhan da Trossard'ın boşluğunu dolduran olmalı. Geçen sezon Cengiz'i kazanacağım diye harcandı Cerny. Bu sezon da İlhan'ı kazanacağım diye harcanmasın. Hakkı yenmesin, herkes mevkisinde oynasın. Herkesin oynayacağı ve kendini göstereceği zaman gelir. Biraz sabır.
Bismillah adam daha yeni geldi farklı futbol iklimi farklı bir lig farklı bir ülke daha takıma transferler yapılacak adam tam idman yemedi Dünya kupasında yoruldu bir futbolcuyu bir anda gömmek neyin nesi Z kuşağı zodik taraftar eleştirisi diyorum Trossard a olumsuz yorum yapanlar o yüzden kaale almamak gerek Sosyal medyadan kulüp yönetmeye kalkmasın kimse Sezon sonu her şeye değerlendirilir eleştiri öz eleştiri veya başarı başarısızlık konuşulur
Raşitsa unokai yi verelim gedson fernandesi geri alalım
Henüz hazır değil. Takımı tanımıyor. Hazır olunca süper olacak. Olaytan ve Cerny oyundan çıkmasa iyi olur.
Şuraya olumsuz yorum yapanlar renkli değilse bende bişey bilmiyorum
Yönetim uyuma …. 6 dan vazgecin cünkü orada Ndidi , Salih , Olaitan , Orkun ve birkac genc oyuncu var . ORADA BIZIM HICBIR SEKILDE ACILIYETIMIZ YOK . Bugün ama çok net BİZİ YAKACAK EKSIKLER BELLİ OLDU ??? SAG KANAT , 10 NUMARA VE STOPER . Bundan yanacagiz Bakin bunu fazla uzatmayin . YANACAGIZ DİYORUM ….. JOAO FELIX FARZ OGLU FARZ . Onun için Trossardi sagda Oynattilar . Felix solda oynaybiliyor
@Atilla Kaan sen futbolla ilgilenme kardeş başka işler yap bence
Adama sallamışlar ya edecek küfür hakaret bulamıyorum. Şu adama sallamışlar. İnanamıyorum gerçekten inanamıyorum. Trossard bu adam premier lig şampiyonu. Ne diyorsunuz kardeşim siz.
@Zonka rahat ol kardeş Allah ne verdiyse gönder bunlar hiç bir mok tan anlamayan buraya gelip boş boş gevezelik yapan geri zekalılar
Daha hiç birşey görmedik ilk maçı normal ama bence alışıp kondisyonu yeterli olunca iyi işler yapacak
Geçen maçta Emirhan iyi Cerny kötüydü. Bu maçta Emirhan kötü Cerny iyiydi. Demek ki oyuncuların performansı maçtan maça değişebiliyor. Öyleyse oyuncuyu yerin dibine sokmayalım. Günlük performansı eleştirelim.