Beşiktaş'ta transfer çalışmalarının en önemli gündem maddelerinden biri olan Leandro Trossard için sıcak gelişmeler yaşanıyor.
Siyah-beyazlı yönetim ile Belçikalı yıldızın temsilcileri arasında İstanbul'da gerçekleştirilen kritik görüşmeden olumlu sinyaller geldi.
Önceki gün İstanbul'a gelen Trossard'ın menajerleri, dün Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı ile bir araya geldi. Taraflar arasında gerçekleşen görüşmenin olumlu bir atmosferde geçtiği öğrenilirken, transfer görüşmelerinde de ilerleme sağlandığı ifade edildi.
Anlaşmaya bir adım daha yaklaşıldı
Edinilen bilgilere göre, taraflar arasında uzun süredir devam eden maaş ve sözleşme süresi konusundaki farklılıklar önemli ölçüde azaldı. Beşiktaş yönetimi ile oyuncu cephesinin anlaşmaya her geçen gün daha da yaklaştığı belirtiliyor.
Her ne kadar görüşmeler olumlu yönde ilerlese de transfer henüz resmiyet kazanmış değil. Sürecin devam ettiği ve son detaylar üzerinde çalışmaların sürdüğü aktarıldı.
Gözler Belçika - İspanya maçında
Beşiktaş cephesi şimdi ise Belçika'nın 2026 Dünya Kupası'nda İspanya ile oynayacağı kritik mücadeleyi yakından takip ediyor. Siyah-beyazlılar, daha önce Alexander Nübel transfer sürecinde olduğu gibi milli takım takvimini dikkatle izliyor.
Belçika'nın turnuvaya veda etmesi halinde Trossard transferinin çok daha hızlı ilerlemesi bekleniyor. Bu nedenle İstanbul'daki görüşmenin ardından gözler şimdi milli maçın sonucuna çevrilmiş durumda.
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (11)
Benim anlamadığım, Arsenal bu adamı neden bırakıyor? 20 sene sonra şampiyon oldular ve Troussard olmasa olamazlardı. 6 gol 6 asist yaptı ve kaç kere sıkışan maçı açtı. Gerçekçi gelmiyor bana ama keşke olsa bu transfer.
@Aykırı Nesini anlamıyorsun gayet mantıklı bir hamle. Kontratının bitimine 1 sene kalmış 32 yaşındaki bir adamdan 20 milyon bonservis kazanacaklar, seneye bedava gideceğine şimdi bonuslarla 20 milyon kazanacaklar tabi iş bilmez yönetim ve isim olsun ne olursa olsun diyen düşüncesiz taraftarlar sayesinde.
Trossard bugün iki gol atarsa veya iki asist yaparsa, ya da Cucurella'yı patates ederse iş yatar, o paraya beni alın
hadi belçika ele şu ispanyayı da bizi trossard yükünden kurtar.
Bu gece Beşiktaş’lı Trossard’ı izleyeceğim,Avrupa medyasında anlaşmanın kesinleştiği ve 17 milyon sterlin bonservis ödeyeceğimiz yazıyor
Viva España Haydi İspanya yolla Trossard'ı evine yani bize :))
Her gün aynı haberler. Belçika'nın da inat gibi finale çıkacağı tutar.
Bütün beşiktaşlilar belçika elensin diye dua ediyoruz😂
ne zirveymiş sanırsın everest zirvesi yeter bu adam yaşlı kronik sakat yazık olacak paralara klüp batıyor yeter tüm varlıgımla tüm desteğimi çekiyorum
@zihni abidoğlu öyle bir hava veriyorsunki Rahmi baba yorummu yazmaya başladı diye düşündüm!abi ne varlığın ne desteğin var anlatta şu kadar taraftar tanıyalım seni,bir forma yada maça bir bilet aldıysan ona bile şükür
@zihni abidoğlu kronik sakat biri varsa oda sensin
@zihni abidoğlu Zaten desteğin yoktu ki. Ayrıca kronik sakat olan sensin. Bu adam ne zaman sakat kalmış?
Trossard çok zor transfer. Olursa iyi olur
Ne kadar iyi olursa olsun, 32 yaşında adama 20 milyon bonservis ÖDENMEZ. Beşiktaş'ın üzerinde yine bir kara bulut bu trossard olayı. Gazeteciler de duhulşye de bunu hem etkileşim için hem sakal için pompalıyorlar. BEŞİKTAŞ TARAFTARI, DÜŞMEYİN.